Úřad práce, přihlášení, vezmou mě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Evidence na Up neni povinna, nikdo ti nevynada, ze se hlasis az po mesici bez zamestnani. Ted ale nikam nechod a podej si elektronickou zadost. Na strankach mpsv.cz je uvedeny postup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pujdes tam nejspis uplne zbytecne, zavolej si tam a doufej, ze ti nejak vyjdou vstric, kdyz ses na to vyprdla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
@mroe jak vyjdou vstříc? Zaevidovat ji je jejich povinnost.
Jednoduse, chodim kolem uradu, ktery ma zavreno pro verejnost uz od utery, Kdo si nesjedna schuzku telefonicky, ma proste smulu. A je to velky urad, zrejme se snazi, aby jim neonemocnely vsechny urednice najednou. Pokud vim, v karantene nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka Zaevidujeme.. elektronicky, pomoci datovek, poslanim zadosti o zprostredkovani zamestnani postou nebo vhozenim do pripravenych schranek UP. Ted opravdu neni potreba na UP jit osobne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Ale pak je asi zbytecne tam chodit, ne?
Ja nikde nepsala, že tam má jít osobně. Nauč se číst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Ja nikde nepsala, že tam má jít osobně. Nauč se číst.
Ale ona ano. Chtela tam JIT. A ja ji doporucila tam VOLAT a domluvit se. Tys ji vlastne neporadila nic, to je pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Ale ona ano. Chtela tam JIT. A ja ji doporucila tam VOLAT a domluvit se. Tys ji vlastne neporadila nic, to je pravda.
No a tys to zas podala, jako by úředníci mohli rozhodovat o tom, zda ji zaregistrují nebo ne, takže si ji taky moc neporadila, spíš zbytečně děsila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe já ji poradila rozhodně líp než ty. Ať se zaeviduje elektronicky a zaevidovat ji musí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, jak se přihlásit na pracák elektronicky?? Všude nacházím, že je potřeba tam na první schůzku jít osobně. Děkuji.. Datovku nemám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A lze elektronicky žádat o podporu? Elektronický podpis také nemám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
chci se zeptat.. Zitra se chystám jít na ÚP se zaevidovat bez nároku na prispevek v nezaměstnanosti. Ovšem se bojím, že me servou a nevezmou, protoze jsem ukoncila pracovní poměr v polovině února. Jde mi hlavne o zdravotní pojištění za měsíc březen. Doufala jsem, že seženu práci, ale v tuto situaci je to nejspíš nemožné.
Také se chci zeptat, zda mohu na ÚP mimo své trvalé bydliště, když mám nájemní smlouvu?
Moc děkuji.