Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Sama bych taky počkala do rána (asi, ale já bych teda jela hned po úrazu, zvlášť když to byla zřejmě pěkná šlupka), ale radit to nikomu nechci- z toho bych měla strach.
A jak říkám- nelze vyloučit to nitrolební krvácení a v takovém případě ráno může být pozdě…
Tak nechtěla jsem dělat tintitko, ze nic nevydrzim. Nicmene jsem dostala takovou tou drevenou podlozkou pod hlavu, co je v saune a rana to byla slušna..
Já bych teda byla hlavně vyplašená z tý bolesti hlavy. Jinak potvrzuju, že orl pohotovost je určitě v Motole a Krči.
Prostě je špatně když bolí hlava..opravdu ti tady raděj dobře
S nitrolebečním krvácením bych zas zbytečně neplašila, bolest hlavy je při takové ráně celkem běžná, ať už šířená z místa úderu, nebo z krční páteře, která se snadno „hne“ při takové ráně. Do rána to určitě počká, ale zítra bych na ORL určitě šla, nejspíš bude zlomená nosní přepážka a vychýlená.
Ahoj nedávno jsem dostal mírnou ranu do nosu cítil jsme jak přední časnt nosu šla do stranya pok nosu mě klepl do kosti.
Bolest nebyla žádná ani nebyl žádný zvuk lupnutí😅všiml jsem si asi po týdny že mám z boku nosu malou bouličku.
Nevíte jestli to může bejt trvala deformace? A nebo je to jen nějaká boule? Případně čím to lečit??
Děkuji za každou radu😁