Urgentní!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.1.22 19:53

Urgentní!

Ahoj,
Holky jsem zoufalá, mohla bych Vás moc poprosit o sdílení? :,(
 https://www.donio.cz/PomozteLucii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76301
23.1.22 21:04

@1234567899 nechci rýpat - ale - to si všichni lidé s RS musí sami platit léčbu, která vyjde na 600 000 ročně? to asi není reálné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.22 21:06
@stinga píše:
@1234567899 nechci rýpat - ale - to si všichni lidé s RS musí sami platit léčbu, která vyjde na 600 000 ročně? to asi není reálné…

Všichni ne, jen ti, kteří nedosáhnou na nějakou studii (třeba kvůli věku, můj případ) a nebo nesplňují podmínky zdravotní pojišťovny, opět můj případ. Jsem alergická na tři druhy léčby.
Neberu to jako rýpání, chápu tento dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.1.22 21:09

Na co konkrétně budou peníze z této sbírky použity?

Pomohou mi s hrazením mých léčebných výloh – tedy imunosupresivní léčby a léků k potlačení nežádoucích účinků, kterých je široké spektrum. Od bolestí, přes padání vlasů až po všechny možné infekce.

no, popravdě, moc se mi to nezdá

tato léčba je hrazena z pojištění

je mi líto, ale nějak tomu celkově nevěřím

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.1.22 21:15

Uplne teto sbirce neverim.
Mam kolegyni, RS koupila jako pomerne mlada, uplne mimo vekovou kategorii dle statistiky. Dostala se do nekolika studii.
Nikdy si nic nedoplacela, vse bylo na pojistovnu, vc. lazni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
23.1.22 21:21
@Jogrr píše:
Mam kolegyni, RS koupila jako pomerne mlada, uplne mimo vekovou kategorii dle statistiky. Dostala se do nekolika studii.
Nikdy si nic nedoplacela, vse bylo na pojistovnu, vc. lazni.

Já věřím tomu, že jsou specifické případy konkrétních nemocí. Ale že by pojišťovna nehradila vůbec nic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
23.1.22 21:53

Proc je na fotkach vzdy jen pulka obliceje anebo oblicej v masce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.1.22 22:00

…probiotika, léky proti padání vlasů, dezinfekce, rukavice,… je to náročné,“ říká smutně Lucka a pokračuje: „Bohužel to jsou všechno tak potřebné léky, že si u nich člověk prostě nemůže říct, no tak tenhle měsíc si to prostě nemůžeme dovolit. Takhle bohužel pokračujeme dlouhodobě. Navíc díky koronaviru ještě spotřeba ochranných pomůcek mnohonásobně vzrostla.“…

nikam nechodí, je zavřena doma, tak má obrovskou spotřebu dezinfekce a rukavic…no to dá rozum…ja ja

probiotika jí po kilech, jistě…

a „léky proti padání vlasů“ / jakéže to mají být léky?? název?? /

já to poctivě pročetla celé, už po půlce textu to žel vidím jako chabý pokus o podvod, je mi líto
ale nemá to hlavu ani patu…a ty polofotky poloobličeje v mlze žel jen dokreslují poměrně nedůvěryhodnou celou historku

sorry, ale

nene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
23.1.22 22:19

Nechci být hnusná, ale já mám názor takový, že nemocní lidé by se neměli množit.
Tys věděla, že jsi nemocná a přesto sis dítě pořídila, je to nezodpovědné a netřeba hrát na city, že máš malou holčičku.
Upřímně mě toto rozum nebere. Když se mnozí zvířata, tak se vždy kouká, aby byli zdravý a když někdo množí třeba psi s nějakou nemocí, tak je to pomalu trestné. Ale nemocní lidé se vesele množí a vědomě předávají špatné geny a je to v pořádku. Znám konkrétní příklady, kde se vědomě množí už celá pokolení dědičné problémy ( dost zásadní) a nikomu to divné v těch rodinách nepřijde.
Takže za mě ne, nic nepřispívat, je to tvá nezodpovednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.1.22 22:42

Me to take cele prijde divny :nevim:
Slecna pise, ze behem koronaviru ji vzrostla spotreba dezinfekce, rukavic a rousek.. ale proc? Vzdyt je cely den doma a pochybuju, ze by doma chodila v respiratoru a s rukavicema 🤦‍♀️
Jako nic proti, ale nevidim duvod proc nekomu hradit rousky, dezinfekci apod. Co maji rikat prodavacky, ktere spotrebuji i 4 respiratory za den? Take jim to nikdo nehradi :nevim:
A navic se nezminuje co otec ditete.. ono je hezky napsat, ze je matka samozivitelka, ale na poceti ditete snad byli dva, takze by se mel i financne zapojit otec :think:
Plus dalsi vec je, ze prace se da vykonavat i z domu, takze uplne bez prijmu by take byt nemusela :nevim:
A to, ze pojistovna nehradi lecbu RS.. to uz je no comment…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.1.22 22:43

Zakladatelko, muj kamarad zna Tvoji mamku, dovolim si tedy Tvou udavane informace overit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.1.22 22:45
@Kacenka.k8 píše:
Me to take cele prijde divny :nevim:
Slecna pise, ze behem koronaviru ji vzrostla spotreba dezinfekce, rukavic a rousek.. ale proc? Vzdyt je cely den doma a pochybuju, ze by doma chodila v respiratoru a s rukavicema 🤦‍♀️A to, ze pojistovna nehradi lecbu RS.. to uz je no comment…

ano

mmch na fotce je nějaká slečna s pěknými dlouhými vlasy, nemyslím si, že slečna s takovýmito vlasy potřebuje veřejnou sbírku na „léky proti padání vlasů“

a mmch zajímalo by mě, co to může bejt za léky?? tak „trošku“ záhada

no, nesedí tam více věcí, popravdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.1.22 22:59
@stinga píše:

Nemusí si léčbu hradit. Když léčba selže, nasadí se jiné léky. Samozřejmě některé léky se doplácí ale pojišťovna, pak vrací částky nad limit doplatků za léky. Týká se to i invalidních důchodců. Zakladatelka má určitě invalidní důchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.1.22 23:10
@Jogrr píše:
Nikdy si nic nedoplacela, vse bylo na pojistovnu, vc. lazni.

Ani studie se neplatí. To je úplně totální blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.1.22 23:11
@1234567899 píše:
Ahoj,
Holky jsem zoufalá, mohla bych Vás moc poprosit o sdílení? :,(
https://www.donio.cz/PomozteLucii

Radši budu tuto diskuzi citovat.

• načítám...
  • Citovat