Urologie Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.9.16 20:29

Urologie Brno?

Dobrý večer, chci se zeptat jestli tu někdo nemá nějakou zkušenost s urologii v Brně? Partner má zkrácenou uzdičku na penisu, je k tomu potřeba malý zákrok, v lokální anestezii, tak, jestli by někdo poradil? Budu moc ráda moc Vám děkuji Popřípadě i kde ordinace se nachází?

• Citovat
  • Upravit
108
5.9.16 20:50
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chci se zeptat jestli tu někdo nemá nějakou zkušenost s urologii v Brně? Partner má zkrácenou uzdičku na penisu, je k tomu potřeba malý zákrok, v lokální anestezii, tak, jestli by někdo poradil? Budu moc ráda moc Vám děkuji Popřípadě i kde ordinace se nachází?

Dobrý den,
svého času jsem s urologiemi v Brně měla bohaté zkušenosti. Měla jsem vleklé potiže, obešla jsem všechno. Vojenskou nem.,Svatou Annu, Bohunice, Zahradníkova(ta byla naprosti tragická ordinace).Až po 2 letech, kdy jsem myslela, že už mi nic nepomůže jsem narazila na Uro-clinic mudr Martin Drábek. Je to soukromé, má pacienty hlavně muže. Nikdy jsem tam v čekárně ženu nepotkala:0).No, udělal mi serii vyšetření i partnera. Nasadil léky a světe div se pomohlo to! Jen se tam tedy platí, ale ten přístup a odbornost je k nezaplacení. Je to na Hlinkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.16 20:56
@Prochajdana píše:
Dobrý den,
svého času jsem s urologiemi v Brně měla bohaté zkušenosti. Měla jsem vleklé potiže, obešla jsem všechno. Vojenskou nem.,Svatou Annu, Bohunice, Zahradníkova(ta byla naprosti tragická ordinace).Až po 2 letech, kdy jsem myslela, že už mi nic nepomůže jsem narazila na Uro-clinic mudr Martin Drábek. Je to soukromé, má pacienty hlavně muže. Nikdy jsem tam v čekárně ženu nepotkala:0).No, udělal mi serii vyšetření i partnera. Nasadil léky a světe div se pomohlo to! Jen se tam tedy platí, ale ten přístup a odbornost je k nezaplacení. Je to na Hlinkách.

moc moc děkuji, myslíte že tam dělají i takové procesy jako jsou ty zkracováni uzdiček?

• Citovat
  • Upravit
108
5.9.16 21:04
@Anonymní píše:
moc moc děkuji, myslíte že tam dělají i takové procesy jako jsou ty zkracováni uzdiček?

To určitě ano, má tam zakrokový sál. Provádí tam i operace prostaty. Hlavně je to výborný chirurg. Když jsem tam chodila, byl zarověn primář myslim ostravské nem.,proto v Brně neordinoval denně. Nevím jak to má teďka. Mně dokonce, po léčbě nabídl, že mi odstaní velké znaménko, co jsem měla od narození a pořád odkládala, že s tím půjdu. Takže chururgie taky:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 13:13

Pohotovost

Dobry den, jsem tu nova a nevim jak to tu chodi. Asi mam zanet mocovych cest a uz me to dost boli, mam teplotu a bolesti v podbrisku. Moje doktorka uz dnes neordinuje a nevite, jestli me treba v Brne v Bohunicich vezmou? nevim kam jinam akutne zajit. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
7735
3.10.17 13:15

V Bohunicích určitě pohotovost funguje, zajet tam můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 13:24

@eviku-miluna dekuji ;)

• Citovat
  • Upravit
7735
3.10.17 17:27

Tak jak jsi dopadla anonymni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 21:11
@eviku-miluna píše:
Tak jak jsi dopadla anonymni?

Jela jsem do Bohunic, a tam mi sestricka rekla, ze neberou akutne, at jedu na Ponavku na urazovku. Nechtela jsem se tam s nima hadat, ze kdyz uz prijdu, tak by me meli vysetrit. Tak jsme se otocili a jeli na Ponavku a reknu Vam teda, ze poprve a naposled. Pristup hrozny a ani nemeli pristroj na vysetreni moce. Pozdeji mi byli nasazeny ATB a uz je to vse ok. :)

• Citovat
  • Upravit
700
27.9.21 14:24

Dobrý den, jak je to s dětskou urologií v roce 2021? Dnes jsme tam byli odesláni s tím že u nás v nemocnici není dětský urolog a na dítě se nemohou ani podívat. Jak dlouhé tam jsou čekací doby a stàle je problém být s dítětem na pokoji? Syn (8) začal mít problém s čůráním a dětská to přisuzuje předkožce protože moč je v pořádku. Jak dlouho trvá hospitalizace v případě operativního řešení obřízkou? Kdyby mohl být syn v naší nemocnici asi bych neřešila že je bez doprovodu, ale mít ho x dní až v Brně mě znervózňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty