Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
janinka4444 píše:bertík28 píše:to bych brala to houpací křeslo!janinka4444 píše:Já si sednu do houpacího křesla, nohy dám na podnožku. Na nohy si dám tvrdý polštář a kolíbáme.bertík28 píše:jak říkám já začala s tím položením a lehnutím vedle až teď v roce a půl do té doby nezabíralo nic.Teda já nemusela houpat přímo ale stačilo jen vzít na klín a byla tuhá.Ale přece jen ty záda začaly bolet.
Je tam schopna řvát i dvě hodiny. A to ji držím za ručičku, hladím a nic. Ani nepomáhá si s ní jít lehnoutbohužel nemám…zatím
Houpací křeslo máme obyčejné ikeácké a stačilo taky.
Jinak zakladatelko,
já jsem houpala oba dva v lehátkách na krmení a dost dlouho, skoro do 8m. Pak už tam malý nechtěl usínat, pořád se otáčel na břicho a lezl dolů a připadalo mu to strašně zábavný. Tak jsem ho vzala a dala spát do postýlky a bylo po srandě. Naučil se tam usínat rychle a to jak přes den, tak přes noc.
Horší to bylo s dcerou, tu jsem houpala ještě dalších 14dní a pak jsem začala pomalu trénovat postýlku. Ze začátku tam spala třeba jen chvilku, ale postupně se intervaly prodlužovaly a teď tam spí krásně oba dva.
Tak klidně ještě houpej a neboj, časem se to odnaučíte ![]()