Večerní uspávání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25160
16.2.14 21:52

@evicka156 Měla jsem to podobně, do 7 měsíců přes den jen v kočárku a večer u prsa (pak přenesu)… nevadí mi to, jsem ráda, že to nějak jde :) Až poslední dobou se zadaří, že ji položím a po asi půlhodině válení se se „umlátí“ ke spaní. Ale musím tam ležet s ní, jinak by brečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
16.2.14 22:02

Já nechávám malinkou spávat v košíku v ložnici jen ráno, kde ještě dospává, jinak spí s náma v obýváku „za provozu“ v lehátku (spí tak paradoxně líp než v ložnici!) a pak spí teda ještě 2× denně v kočárku, ale to mně neva - seběhnu do vchodu, lupnu do kočáku (většinou už spící),dvakrát to tam pro sichr projedu a nechám s chůvičkou (pokud nestíhám prochajdu, jinak trajdáme!)!Vśe v rámci rodinného domu ovśem, takže chápu, že to všude nejde…
Ještě je ale malinká, asi bych počkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
17.2.14 02:48

Ahoj, tak já jsem si na uložto stáhla relaxační hudbu pro matku a dítě, to jí večer pustím a ještě jí sedím u postýlky a čtu pohádku. Další věc že jsem zjistila že nejdřív jí můžu uložit tak v osm v půl devátý, jinak si hodí jen šlofíka a pak brečí.
Přes den jí do ložnice do postýlky vůbec nedávám, spinká za běžného provozu v obýváku buď na dece na zemi, nebo v cestovní postýlce kterou tam proto mám

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510