Večerní uspávání

Zlatonkaa
23.9.13 21:09

uspávání večení

Ahoj holky. Malá mi krásně usínala jak po obědě tak večer. Usíná sama a ted je to asi 4 dny naprostej horor.Spi v postýlce a pořád jenom bojím bojím trvá to třeba až 45 min. Malé je 2 roky a 3 měsíce. Jak vám děti usínají? Máte něktá podobný problém? Děkuji za rady ;) P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
23.9.13 21:13

Klukposlední 3 noci odmítá usnout v postýlce, že se taky bojí. Takže se přesouvá do naší postele. Přisuzuju to úplňku.

• Citovat
  • Upravit
7626
23.9.13 21:14

Co zkusit male svetylko? treba zacala vadit tma..teda alespon u nas tomu tak je.ted ma svetlusku a je zase ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
23.9.13 21:15

Promiň, musím se smát, já tohle mám s malým už 3tí týden. Spaní po obědě v naprostém pořádku, dám pusu, popřeji krásné sny a on je do 5ti minut tuhý. Večer řve a řve, jsou mu 2 roky a 2 měsíce. Radu nemám, jen tě chci podpořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
23.9.13 21:16

Ještě upozorňuji, že nepomáhá světýlko, světlo, otevřené dveře, jediné co pomůže je že jsem s ním v posteli a držím ho za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.9.13 21:20

A nebojí se něčeho v pokojíčku? Náš malej začal mít z ničeho nic před spaním hysteráky (taky jinak bez problémů usínal sám) a oči upínal na zeď s poličkou, kam i ukazoval a na té polici hromady plyšáků. Měl to tam od „nepaměti“, ale prostě z ničeho nic je tam nesnesl, bál se jich, až jsem je všechny dala pryč, tak zase usíná bez problémů sám. Jen občas si vzpomene, ukáže, řekne „neni“ a jde v pohodě spát :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlatonkaa
23.9.13 21:21

Necháváme otevřené dveře:-) to pomáhá aspoň trochu. :oops:

• Citovat
  • Upravit
1927
23.9.13 22:10

Já se s tím teda taky peru..když byla malinká, tak na ni fungovalo šumění, ale teď si vůbec nevím rady. dřív usínala u nás v posteli - to už je naštěstí pryč a zvládne postýlku, jenže já tam u ní musím sedět. když se zvednu tak hysterčí. a říká mamí hačí, si sednu a zas je klid. jenže mě už to neba :roll:

tak jsem taky zvědavá na rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.9.13 22:18

No, co se usínání po obědě týče, tak je to v poho(teda někdy stávkuje, že se ji spát nechce) jinak dám pusu zahrabu do pořin a ona usne sama, hned. Večír to je taky mazec, ale už sjem zvyklá kolem 8mého měsíce se mi dítko budilo kolem 20té hod a šlo spát až se mnou po 22hod :roll: to trvalo cca 3měsíce, pak byl klid a znovu Teď jsou malé 2.5roku no, ve své postýlce už spát nechce-spí s náma Večír jdem spinkat, přečtu pohádku a pak u ní musím být jinak za mnou pořád odbíhá. Takže jsem stáhla na telefon spoustu her a těch cca 30minut si hraju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 08:39

Taky se nám to stávalo :cert: pořídili jsme jí takové svítící zvířátko z ikei a od té doby už normálně spí bez problémů v posteli :hug: jsou nám tři roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.2.14 21:32

Ahoj holky, potřebuju poradit, mám 3měsíční holčičku a nechce usínat v postýlce večer a ani přes den, když jí tam dám pořád brečí tak nakonec zkončíme v kočárku a tam spí za 5min.jak jí z toho odnaučit? je schopná brečet i hodinu v postýlce:-( děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
16.2.14 21:35

@evicka156 a co kdyby sis s ní lehla k Vám do postele. My si spolu vždycky po bědě lehneme, „povídáme si“ (malá má 7 měsíců), já řeknu básničku nebo zazpívám. Potom se malá přitulí ke mě a za chvilku spinká a já si můžu dělat, co potřebuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
16.2.14 21:42

@evicka156 ahoj my jsme to mely stejne, taky jsem davala spat do kocarku protoze v postylce nechtela az jednou jsem rekla dost, nejdriv rvala pul hodky a pak cim dal min, ted usina bez problemu asi to je jen o zvyk.Zkus ji pustit nejake sumeni nebo ji nakrm lahvi v postylce v lehu, treba u toho usne a nebo zkus tou postylkou trosku hejbat jako houpani kocarkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
16.2.14 21:46

Tak tříměsiční je ještě malinká, fakt bych ji netrápila nějaký řevem v postýlce 8o zkus ji zmenšit v postýlce prostor, at tam má takové hnízdečko, můžeš ji tam dát svoje nošené tričko, a počkat s ní dokud neusne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
16.2.14 21:48

@evicka156 a co plenka přes obličej, nepomáhá? U nás to byla výhra jak jsem na to přišla..tak jsem ji kupila usínáčka, tak se k němu tulí a tu plyšovou látku má přes obličejíček a usíná, jak vytuhne tak ji to pooddělá at se třeba neudusí 8o dřív to byl taky u nás teror než usla (taky má 3měsíce)..a vždycky musí mít puštěnýho uspávače, to je taky zázrak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí