Od půlnoci několik hodin nespí

19
19.9.13 12:20

Od půlnoci několik hodin nespí

Maminky prosím o radu,
moje 18měsíční holčička se už týden noc co noc budí po půlnoci a usíná opět až kolem 3hodiny. Kňourá a vyžaduje, abych u ní stála a utěšovala ji. Už jsem s toho zoufalá :,( nevím jak jí mám pomoc usnout.
Prosím poraďte mi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
19.9.13 12:23

A v kolik chodí spát a jak spí přes den? Třeba je „přespaná“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
19.9.13 12:24

A v kolik chodí spát? Co dávat spát později?

• Citovat
  • Upravit
31143
19.9.13 12:25

Nevim, jestli uplne poradim. Mala tohle delala ve 14 mesicich. Cca 14 dni nepomahalo nic, po 14 dnech ji konecne zacalo zklidnovat mliko. Takze po pul roce bez nocniho krmeni holt zase pije v noci, ale aspon ji ted po piti polozim a vetsinou do 20 minut spi, jen se tam trochu mele. Jine piti mi v noci odmita, jako bych ji chtela otravit, nebo co. Jinak my striktne dodrzovali, ze kdyz je v noci vzhuru, tak zadne svetlo, zadne hrani, zadne povidani.

Ad prispevky nade mnou: U nas tohle bylo, i kdyz penzum spanku i s dennim mame tak na 10-11 hodinach. Spat chodi mezi 21:00 a 21:15.

Příspěvek upraven 19.09.13 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.9.13 12:25

@Peťka 24 Přemýšlela jsi, proč se vůbec vzbudí? Má hlad, je počuraná, už je „vyspaná“ (chodí spát brzo)… Když vyřešíš příčinu, nebudeš muset řešit, jak uspat. Tím bych teda začla já, protože uspávání se u nás nikdy neprovozovalo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
19.9.13 13:04

@Peťka 24 mozná zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
19.9.13 13:16

Mě to malej dělal taky, dr tenkrát řekla udělat mu, na co je zvyklí (přebalit, najíst, napít) kouknout, jestli není zima, nebo horko..po ložit, říct dobrou noc, dát pusu a jít spát..
u nás mu vadilo, i když jsem si třeba sedla, nebo pohla, to hned bylo zle.. po tomto doporučení se budil asi 3× a pak se na to vykašlal, taky záleží, jak hodně zajetý je ten zvyk o to dýl se bude odbourávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.9.13 14:18

Chodí spát v 8-8,30.Přes den spí tak 1-2hodiny
Ano dala sem jí mléko (to si jen cucla),čistou plenku přidala sem oblečení první dny sem dala i nurofen.
Ještě mě napadlo, že minulý týden prodělala 6 nemoc měla dost vysoké teploty nemůže to mít třeba s toho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31143
19.9.13 14:30

@Peťka 24 Tak to klido muze byt, male se mi (po zatim dvou) virozach vracela k norme vzdycky tak tyden. Jak opadly horecky, zacala neklidne spat, po seste nemoci nam dva dny usla az v pul ctvrte… U nas to nocni bdeni bylo nejspis tim, ze je nadmerne zive dite, tak jsem nekde vycetla, ze pak muze v noci znovu intenzivne prozivat zazitky ze dne, a tim se uplne probudit. No, drzim palce, at to netrva moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.9.13 17:03

@Hobitka Děkuji, budeme bojovat doufám, že jí to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra Galle. Fujerová
29.11.13 10:01

Trápení se spaním

Čtu zde příspěvky a jsem na tom podobně. Naše Terezka spinká : ráno se budí 5-6 hodina (totální hrůza),pak jde spinkat mezi 9-10 a spí cca do 11,30,,odpolední spánek 15 hodina do 16,30.Zkoušeli jsme dávat spát jen po obědě ale situace úplně stejná - šla po obědě a spala cca 1,5 - 2 hodiny a do večera daleko a od 17 hodiny peklo(mrzutá ),,už si nevím rady,,ranní vstávání mě zabíjí totálně od 5 hodin vzhůru,,zkoušela jsem nurofen na zuby, mléko přes noc, prostě nic, žádná změna.

• Citovat
  • Upravit
neprihl. Hobitka
29.11.13 11:42

Petra Galle. Fujerova: Nepises, v kolik Ti vecer usina. Taky nepises, jak dlouho jste zkouselo prechod na 1 spani denne, u nas si to sedalo rekneme mesic. Kazde male posouvani rezimu je u nas beh na dlouhou trat, zrovna nedavno male zas „ruplo“ a zacalo usinat vecer ve 23, o hodinu driv jsem ji posouvala 14 dni a byly to boje :-).

• Citovat
  • Upravit
Petra Galle. Fujerová
29.11.13 12:25

Chodí spát mezi 20-21 hodinou,,zkoušeli jsme posun cca 1,5 měsíce pak jsem to vzdala,,ať šla spát dříve nebo déle po obědě nebo 2× přes den stejně vstává mezi 5-6 hodinou,,musím podotknout že Terezka je naše druhé mimčo,,takže úplně bez zkušeností nejsme,,ale v tomto tedy tápeme…

• Citovat
  • Upravit
neprihl. Hobitka
29.11.13 14:02

No, nase dite se zas porad dost zarputile vraci k tomu usinani ve 23 :mrgreen:, jsou to potvory, ty deti :-). Nase asi pozdni chronotyp, vase holt ranni ptace :think:. Ja jsem pro zmenu to ptace, takze me ubiji to pozdni usinani.

• Citovat
  • Upravit
Petra Galle. Fujerová
29.11.13 14:19

Tak rada asi neexistuje,,budeme jen doufat že se to brzy věkem zlepší a upraví a doufat že se z toho nezcvokneme :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510