Uspěchala jsem návrat do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16230
1.9.24 20:58
@kocourGarfield píše: Více

Vím, že ve školkách se snaží aspoň o ten adaptační týden, aby děti spaly až později. Ale když to třeba nejde zařídit, není dovolená, nebo si nemůžou dovolit neplacené volno, tak prostě dítě spí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
1.9.24 21:02

@Dahlia0409 :nevim: :nevim: Každý ať si dělá jak uzná. Mně je takového dítěte líto, protože ta změna je obrovská a pokud jede v 5 dnech, tak je to náročné hlavně pro to dítě. Navíc tam není samo, budou tam plakat ostatní děti ( vždy se na začátku někdo najde, atd… ) Ale to je můj názor a já si to volila u svých dětí, jak to vyhovovalo nám a jsem ráda, že jsem tuto cestu volit nemusela. :kytka: Vám hlavně ať se dítku ve skupince líbí.

Příspěvek upraven 01.09.24 v 21:05

• Citovat
  • Upravit
16230
1.9.24 21:05

@kocourGarfield Však ano, více než dva dny manžel nedostal a dovolenou pak potřebuje právě pro případ, kdyby něco. Já dovolenou nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
1.9.24 21:08

@Dahlia0409 V tom přírodě bych se zkusila domluvit na dochazce už od srpna, aby dít bylo v září v pohodě. Ale to je můj názor. Většinou se i v té státní pak najde někdo kdo spí hned první den ( a většinou pláče ).

• Citovat
  • Upravit
547
1.9.24 21:09
@Dahlia0409 píše: Více

Buď rada za tu dětskou skupinu..u nás bez šance. Můj 2,5letý syn maže do státní školky..sice vesnická školka, ale stejně. Hodně dětí a předpokládaná větší soběstačnost…no moje nervy..alespoň tam bude mít staršího bráchu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
1.9.24 21:11
@kocourGarfield píše: Více

Ano, přihláška byla už od jara, ale místo od září. Jinak by tam byl syn už dříve :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8951
1.9.24 21:13

@Kipa22 ty máš dneska nějaký špatný den? Vypadá to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
1.9.24 21:13

@DaM2 V jiné DS nám to těsně uteklo, když jsem se ptala, jestli by nebylo místo dříve, než v září, tak zrovna těsně místo obsadili :lol: Takže jsem čekala, co vyjde dříve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
1.9.24 21:15
@Kipa22 píše: Více
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
1.9.24 21:18
@Dahlia0409 píše: Více
Že vás vůbec nezajímá, co bude dítě prožívat. Dvouleté dítě na školku zralé není a myslí jinak, než dospělý. To není, že tam počká na rodiče. Pro takto malé dítě to je každodenní ztráta rodiče.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
1.9.24 21:19
@DaM2 píše: Více

Teď jsem to napsala Dahlii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
1.9.24 21:19
@Kelsey1 píše: Více

Nemám špatný den, mám ráda děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
1.9.24 21:22

Viděla jsem několik DS a MŠ, a rozhodně jsem neviděla žádné dítě, co by tam fakt trpělo, nebo mělo nějakou újmu. A že je o to velký zájem, když jsou věčně plné, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
1.9.24 21:30

To ubožátko nebohý, co to nezvládne z něj dělá matka jako jsi ty :think: 2 leté děti zvládají vše o mnoho líp než 3-4 leté. To matka jako ty dítěti vnucuje svůj názor, že to nezvládne a diktuje mu, co a jak má cítit… Aspoň ty se tak prezentuješ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.9.24 21:31
@Anonymní píše: Více

Ja myslim, ze je nejvyssi cas s ditetem „nebyt“. 3 roky je vek, kdy deti chteji kamarady.
My dali oba syny do DS pred druhymi narozeninami a moc se tam tesili.
V kazdem roce meli asi jedno dite, co plakalo i po adaptaci a nechali ho chvili doma, ale jinak se deti uz v satne na sebe smaly. Syn ma ted 2.5 r. a tesi se zase mezi deti. Doma se porad pta na jednoho kamose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin