Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To jako fakt? Troll jak vysitej. Kdo by chtel pachnout močí? ![]()
@MrsNorris píše:
Ne, preferuju pomočený kalhotky.
Jj, je to slast a ta vůně, celej večer k tomu pak čmuchám..
Ty jo co se tady poslední dobou děje???
To těch úchylákům a pedofilům zrušili nějaké forum nebo co??? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj prosím o zachování anonymity. Kamarádka mi včera řekla, že jsem blbá, protože se nedokážu ani po toaletě utřít.. nevím přijde mi to nějak divné se utírat i po malý.. utírate se nebo ne?
když si prase, je to tvoje věc
@Anonymní píše:
Ahoj prosím o zachování anonymity. Kamarádka mi včera řekla, že jsem blbá, protože se nedokážu ani po toaletě utřít.. nevím přijde mi to nějak divné se utírat i po malý.. utírate se nebo ne?
Ano. Odmala.
Já s kamarádkou proberu kdejaké intimnosti, ale že bychom se bavily o utírání po močení, to je teda jiný svět
nechápu, jak na to mohla přijít řeč. EDIT: leda tak: promiň, ale zdá se mi, že trochu páchneš.
Hele mě třeba přijde divné, že lidé používají toaletní papír.. Já preferuji kopřivy a když nejsou k dispozici tak se spokojím i s kapradím.. ![]()
Jedná kamaradka se divila, že se utiram po malý i venku. Sama smrděla chcankama
@g.sandova píše:
Jedná kamaradka se divila, že se utiram po malý i venku. Sama smrděla chcankama
Bleee.. Já nosím pro tyto případy vždy papírové kapesníčky.. Neumím si představit se neutrit
![]()