Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Snažíme se, ale rikala jsem si, ze kdyz spinim, tak to stejne asi nic nebude ![]()
Aha, no tak bych ještě počkala a zkusila test, hodně jsem toho četla a některé psali že špiňili na začátku těhu ![]()
@Bajuli Ze začátku těhu můžeš klidně špinit… Zkus test. Třeba to vyšlo ![]()
@hvezda.n bojím sse
uz byl tolikrát negativní, ze uz tomu ani nevěřím, ze by to snad uz konečně vyšlo. Jeste počkám a po víkendu budu snad moudřejší ![]()
@Bajuli Nám to taky vyšlo s utrogestanem hned první měsíc
Brala jsem ho taky kvůli snížené fci žlutého tělíska. Já tedy byla nedočkavá a udělala jsem test 10 DPO a po poradě s gyndařkou jsem brala až do 3 měsíce. (V lednu jsme měli zamlklý těhu, tak pro jistotu
)
Držím palce ať to klapne ![]()
@hvezda.n Jeeee to uz jsi druha, co říká, ze otěhotněla hned po prvním užívání
moc gratuluju teda
uvidime, jak na tom budu ja. Nerada uz si dělám naděje, tak to nechám a treba v pondělí bych zkusila test, ale do te doby budu jen tajné doufat ![]()
Ahoj holky, mám dotaz jestli se Vám stalo něco podobného.
Už druhý cyklus beru po ovulaci Utrogestran. Teploty mám před ovulací 36,3 a po ovulaci 36,6. Teploty ale zůstávají i po Utrogestranu (beru 2× denně) na 36,6. Čekala bych, že se zvednou třeba na 36,8 ale nic.
Vždy jsem čekala po ovulaci třeba 3 dny a teplota už znovu neklesla. Stalo se Vám to některé?
Díky moc, Yaveti
Holky, zdravím vás. Chci se zeptat, jestli některá nemá navíc Utrogestan/na prodej. V lékárnách je těžko k dostání. Děkuji moc Lenka
@lenncaa utrogestan je jen na predpis nelajzla bych si ho prodat nekomu dalsimu… zajdi za svoji doktorkou a ta kdyz budeš mit problém ti ho předepíše
Pani to asi mysli tak, ze je vypadek v lekarnach ne? Dostupny je crinone nebo gynprodyl…
@endy86 Právě, že není v lékárnách…neřeš to. Snad seženu jinde
Nezbyl doma náhodou někomu utrogestan? Prosím když tak do SZ, děkuji ![]()
Ahoj, já užívám Utrogestan už 3 měsíc, pokaždé dorazila MS 4 den, ale tento měsíc sem ji dostala až 8 den po užívání, beru 1-1-1. Doktorka mi říkala že do týdně by měla dorazit