Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Taranka zakl.: Ahojky, mohu se optat, co říkal na potíže lékař?
Ahoj, vím, že otázka není na mě, ale můj gynekolog se na mě podíval a řekl, že to je způsobené Utrogetsanem a že ho mám polykat - že to má stejný účinek. Volala jsem pak ještě na IVF do Podolí a potvrdili to…
Ahojky ![]()
Holky , prosím poradíte? Před KET jsem zavadela utrogestan ( po ovulaci) , volala jsem doktorovi , řekl ať použiju Canesten, včera jsem byla na KET, dnes mě opět trochu svědi okoli kolem pochvy (posevni otvor ) myslíte, že mohu krem dal používat? Neublíží to zahnizdeni nebo embryu? Díky moc
Mazes jen kremem zevne? To by vadit nemelo. Ale zkus utrg polykat, zavadeni velmi casto zpusobuje mykozy, u me treba hodne nesnesitelne.
Ahoj, léky zavádíš kolem, max. na kraj do pochvy, embryo bude v děloze. Tedy by nemělo. lékař určitě ví, co dělá. Držím palečky ![]()
Dobrý den chci oživit tema a zeptat se, už měsíc beru též Utrogestan momentálně v 10tt a včera začalo pálení. Jakoby mykoza ale jelikož zavádím a občasný výtok samozřejmě mám už od začátku. Jenže paní doktorka tam je až v pondělí a já nevím zda mohu přes víkend dál brát Utrogestan nebo radši ne. Minulý týden jsem doléčila hematom. Moc děkuji za odpovědi
@Taranka zakl.: Ahojky, mohu se optat, co říkal na potíže lékař?