Utrogestan - pocity pálení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.12.14 14:46

@Taranka zakl.: Ahojky, mohu se optat, co říkal na potíže lékař?

• Citovat
  • Upravit
309
16.12.14 16:13
@Anonymní píše:
@Taranka zakl.: Ahojky, mohu se optat, co říkal na potíže lékař?

Ahoj, vím, že otázka není na mě, ale můj gynekolog se na mě podíval a řekl, že to je způsobené Utrogetsanem a že ho mám polykat - že to má stejný účinek. Volala jsem pak ještě na IVF do Podolí a potvrdili to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.18 17:00

Ahojky :)

Holky , prosím poradíte? Před KET jsem zavadela utrogestan ( po ovulaci) , volala jsem doktorovi , řekl ať použiju Canesten, včera jsem byla na KET, dnes mě opět trochu svědi okoli kolem pochvy (posevni otvor ) myslíte, že mohu krem dal používat? Neublíží to zahnizdeni nebo embryu? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
5178
9.10.18 17:11

Mazes jen kremem zevne? To by vadit nemelo. Ale zkus utrg polykat, zavadeni velmi casto zpusobuje mykozy, u me treba hodne nesnesitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
9.10.18 17:14

Ahoj, léky zavádíš kolem, max. na kraj do pochvy, embryo bude v děloze. Tedy by nemělo. lékař určitě ví, co dělá. Držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.18 17:35

@histep ano jen zevně jsem mazala , ale po KETU jsem se bála mazat . Dnes to zase trochu svědi :?

@Kykyka ahoj , no já se ho právě nezeptala , tak nevím jestli můžu mazat dal :?

Jinak utrogestan , to teda nevadí když ho budu polykat? :)

• Citovat
  • Upravit
22.6.24 08:15

Možná mykóza

Dobrý den chci oživit tema a zeptat se, už měsíc beru též Utrogestan momentálně v 10tt a včera začalo pálení. Jakoby mykoza ale jelikož zavádím a občasný výtok samozřejmě mám už od začátku. Jenže paní doktorka tam je až v pondělí a já nevím zda mohu přes víkend dál brát Utrogestan nebo radši ne. Minulý týden jsem doléčila hematom. Moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí