Uvazování - anketa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
440
17.5.06 22:43

já jsem rodila ve FN v Hradci Králové a tam se nic takového nepraktikovalo :o 8O Buď jsem ležela na zádech a nohy jsem měla pokrčené a opřené o postel nebo jsem byla na boku a to mi manžel držel vrchní nohu skrčenou u hrudníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.5.06 11:28

Vím jak je porod důležitý pro budoucí vztah matky a dítěte a pro vlastnosti právě narozeného dítěte, bohužel, nemůžeme si dovolit odjet rodit jinam, než kam nás zaveze sanitka. Navíc manželovi by bylo moc líto, kdyby nás nemohl každý den navštívit v porodnici - v práci volno nedostane. Ty první dny budouasi důležité i pro něho a nechci své dva nejmilejší (manžela a miminko) o ně připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
23.6.06 08:42

ahoj, teda nevím ale v MB mají ty nová porodnická křesla a uvazovat na nich jde - teda taky těma sucháčema. Já měla z toho taky strach - přišlo mi to takový ponižující. Na kurzu nám PA říkala, že to dělají jen ve vyjímečných případech - když je rodička hysterická. No a když jsem odrodila - je pravda, že si toho moc nepamatuju, ale nohy jsem k sobě nedávala - tak mi nohy odkurtovali…tak nevím - rodila jsem jen cca 20 minut.

Grizley

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky