Uvažujeme o prodeji věcí, které jsme dostali

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4658
4.4.14 12:53

uvažujeme o prodeji

Ahoj,
mám takový(možná hloupý dotaz)! Momentálně na tom nejsme finančně úplně nejlépe a tak prodáváme, to co nepotřebujeme(vesměs tedy věci na mimino po dceři). Ted, ale máme dilema: Máme doma přebalovací pult, nekupovali jsme ho, dostali jsme ho od příbuzných, nic za něj nechtěli, prý už ho stejně nebudou potřebovat. Uvažujeme, že bychom ho prodali, ale nějak se mi to nelíbí. Neměla bych zavolat příbuzné a říct jí to, ale zase jak? Peníze ted fakt potřebujeme, ale nevím, pořád ještě vyhrává ta morálka no. Přijde mi to nefér, co myslíte?

Příspěvek upraven 04.04.14 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sissi79
4.4.14 12:56

Nejsi anonym :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2307

Tak anonym se nezadařil :(.No me to prijde blbe-jen muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li

Za mě bych neprodala - vrátila bych, ať si s tím příbuzný dělají co oni uznají za vhodné. Brala bych to jako věc půjčenou.

Já jsem sousedce taky takhle dala věci na mimčo (oblečení, kojící polštář) a vše mi postupně vrací, i když ví, že mimčo mít nebudu.

• Citovat
  • Upravit
4658
4.4.14 12:57

Nevadí :-) snaha byla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
4.4.14 12:57

@dendule4 anonym se nepovedl..podle me když ti ho dali a nepujcili je to tvá vec..já furu vecí dostala a neco dávám neco prodávám a to co já daruji už také neřeším kdo s tím co pak udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
4.4.14 12:59

@alli_li tak si jí to ale nedala ale pujčila ne?,když ti to vrací a ty bereš zpet?? :think: jak píšu vetšinu dostávám a zase daruju dál ale pár veci sem i prodala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
4.4.14 13:00

Zeptala bych se ji jestli ho nechteji vratit a podle toho pak uvazovala. Pokud ho zpet opravdu nechce tak asi prodat, ale nevim je to divny.Ja vetsinou co dostanu daruji pak na dalsi dite kamaradkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009

Taky bych neprodávala. Ani bych se neptala toho, kdo mi to dal jestli to můžu prodat, to bych si připadala ještě hůře, než kdybych to prodala „potají“. Vrátila bych to, nebo bych se zeptala příbuzné, zda to můžu darovat dále. Což tvou finanční situaci nezachrání. Něco svého na prodej nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

Upřesním: nebyl půjčený, byl darovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

@dendule4 pokud vám ho dali, a nepůjčili, tak je váš a můžeš s ním dělat co chceš, ale chápu, že tě hryže svědomí a přijde ti to blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
4.4.14 13:01

@dendule4 takže je tvuj delej si s ním co chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.4.14 13:01

@evill jo mám, zatím je to na bazarech, ale moc se to nehýbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
4.4.14 13:02

@mater Ne, dala jsem jí to s tím, že já už to fakt potřebovat nebudu, protože 2 děti už mám.
Ale jí by asi bylo blbý si to nechat - tak mi už pytel těch nejmenších věcí vrátila - no poslala část zase dál ke známe :-D

• Citovat
  • Upravit
114
4.4.14 13:02

Když se to tak vezme, tady je vlastně všechno anonymní.
Já bych prodala a kdyby se příbuzná někdy zmínila, tak bych jí řekla, že jsem stůl „poslala dál“ k využití. Což je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák