Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@evill souhlas. U nás se to také takhle „daruje“ s tím, že se tak nějak očekává, že když se v blízkém příbuzenstvu nebo „kamarádstvu“ narodí mimčo, tak to poputuje tam.
Jiné je, když se přinese nová věc jako dárek (k narozeninám nebo tak), to ať si s tím obdarovaný dělá co chce), ale takové ty klasické věci na miminko jsou putovní prostě ![]()
@alli_li
A když jsi jí ty věci dávala, říkala jsi, ať si je nechá? Já totiž dávám to, co už fakt nechci, proč bych to jinak dávala, tak by mě i otravovalo, kdybych už děti nechtěla a někdo mi to po čase zase přinesl.
@Camael JJ říkala jsem jí to
Ale to je přesně to, že každý jsme jiný
Jí by bylo blbý si to prostě nechat jen tak.
A třeba teď u té známé co jsem jí to přeposlala dál vím, že si to opravdu nechá
a co s tím dál bude dělat je její věc.
Nám třeba rodinný známí dali jídelní stoličku - vrátili jsme - taky nám bylo blbý nechat si ji či ji prodat. A oni jí zase poslali dál
@catherine100 Také to tak vidím.
Schováváme věci po mimču pro mého bratra nebo švagra, ale asi by se mi nelíbilo, kdyby je pak rozprodávali… Jak psaly holky, zeptej se známé, že už ho nepotřebuješ, nemáš ho ani komu dát, tak zda ho můžeš prodat nebo ho bude chtít vrátit…
@alli_li
Tak my to děláme tak, že když nám někdo něco nechá s tím, že to opravdu už nechce zpátky, tak koupíme na oplátku nějakou pozornost buď prckovi, nebo dotyčné, aby to bylo jako uzavřený, pak už jsou ty věci toho obdarovaného a co s nima udělá dál, je jeho věc. ![]()
K těm čepičkám: jsem je husa zapomněla smazat, ty jsou už prodané..jinak děkuji za názory ![]()