Úvěr 300 tisíc

22.1.13 21:24

Úvěr 300tis.

Zdravím všechny co tu brouzdají. Měla bych dotaz-Nevěděl by někdo z Vás o nějaké společnosti či lépe soukromé osobě která by půjčila zhruba 300 tisíc? Nutně potřebujeme zkonsolidovat půjčky které máme(a to né vše naší vinou)abychom mohli řádně platit nájem, který nám před vánoci zvedl majitel domu. Splácení pak není problém, když bude jeden úvěr-jedna splátka. Předem píši, že banky nám nepůjčí-já jsem na „rodičáku“(i když se snažím si přivydělat) a manžel má 126,–v registru díky Komerční bance se kterou se již přes rok soudíme. Cetelem, Home credit…nic takového také nejde.
Tak kdyby náhodou jste o něčem věděli, ozvěte se prosím. A ještě prosím žádné příspěvky tipu že všechno je lichva, že si tedy za to můžeme sami či nic nebrat atd.,již nepotřebuji žádné „mentorování“ ale pomoc.

Díky pokud jste dočetli až sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
22.1.13 21:33

A nemůžete tu konsolidaci udělat u banky, u které máte půjčku/půjčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
22.1.13 21:40

Počkej, co má tvůj manžel v registru 126 Kč? Nebo je to překlep?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 22:19

Přesně tak 126,–Kč a přes to nejede vlak.Jak jsem psala, u bank to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.13 06:46

@Marťa+Vendýsek mám to samé díky 4 kč.. děsný, ještě 2 roky v registru, i když já se tedy nesoudím.. jinak poradit nwm… slušnou společnost, která vás nesedře z kůže, bohužel neznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 08:37

My se soudíme kvůli něčemu co po nás chtěli 2×. A právník KB manželovi i řekl, že to zařídil tak, že si už nikde „neškrtneme“.Tohoto právníka před lety unesl jeden klient v kufru svého auta a dal mu přes h…evidentně to nepomohlo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
23.1.13 10:10

Takových společností je hodně, co neprověřují klienty, stačí brouzdat chvíli po internetu, v novinách, např. Pujckaproradost.cz Osobně bych do něčeho podobného nešla, ale chápu, když není jiná možnost, nedá se nic dělat. Nešlo by si vzít půjčku třeba přes rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 10:30

Jenže většinou tyto spol. chtějí ručit nemovitostí, kdybychom ji měli, tak už máme úvěr dávno..bohužel. Moje mamka nepracuje a tchýně je v důchodu a myslím že taky už něco splácí. Už jsem přemýšlela koho oslovit že by si vzal půjčku(samo že ne zadarmo, ale dejme tomu za 10tis)na sebe, jenže já pocházím z Pardubic a tady žádné kamarády nemám a manžel asi jen jednoho..točíme se stále v bludném kruhu a čekám kdy nás budou chtít vyhodit z bytu.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
23.1.13 11:51

Obávám se, že žádný kamarád by to toho v dnešní době jen stěží šel. Pak už asi nezbývá, než sehnat nějakýho lichváře, ale je to o hubu. Držím palce, ať vám to dobře dopadne. Zkuste třeba ještě oběhnout více bank, kvůli 120 Kč v registru by snad někdo mohl půjčit a ty půjčky vám zkonsolidovat
Ještě mě napadlo, co zkusit nějakého finančního poradce? Já osobně je teda nemusím, ale zase by vám ve vaší složitý finanční situaci nějak poradil, jak z toho ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
annnnn
24.1.13 15:15

Kolik pak budete moct měsíčně splácet? To je myslím klíčové.

• Citovat
  • Upravit
25.1.13 18:10

Pokud bychom zaplatili vše co potřebujeme tak pak 3-4tis v pohodě-možná i víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna X
22.2.13 20:17

Nemáte nebo nemá někdo z Vaší blízké rodiny (rodiče, sourozenci) nějaké faktury ze stavby nebo rekonstrukce, cokoliv co se týče financování do bydlení, které nikde nedokládal? Pokud ano, dalo by se přeúvěrovat (skonsolidovat) i úvěrem ze stavebního spoření. I kdyby jen část. Hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel