Úvěr ze stavebka na rekonstrukci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101929
21.8.12 16:07

@nejvíczoufalá Já nosila do spořitelny kopie, ale originály jsem měla s sebou, paní jen koukla na originály a „ověřila“ ty kopie, že odpovídají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.12 18:55

@j.a.n.i1 jak ověřila že odpovídají? jen koukla, že je to stejné a dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101929
21.8.12 19:11

@nejvíczoufalá Jojo, hodně zběžně koukla, že jsou stejné a dala na kopie razítko a podpis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.12 19:17

@j.a.n.i1 tak to jsem ráda.. díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.12 00:14

Myslim, ze by to mel byt original. ale kazda stavebka ma svoje bezplatne cislo 800 xxx xxx. tak si tam zavolej a zeptej se tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dave300
23.8.12 20:47

účtenky účtenky

Nevíte někdo kde najít nějaký seznam co všechno se dá použít jako rekonstrukci(kuch. linka, vestavěné skříně, sporák, WC, vana)?? Mohli by jste někdo tady třeba přibližně vyjmenovat na co všechno jste si úvěr na rekonstrukci brali? Díky moc

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
101929
23.8.12 21:27

Seznam nemám, ale v principu na vše, co je pevně přidělané k baráku či bytu… takže třeba podlahové krytiny typu plovoucí podlahy, dlažby, barvy na malování, interiérové dveře, kabely na rozvod antény a počítačové sítě, myslím, že i žaluzie, ale ty nevím jistě. Plus tedy nám prošlo i spousta věcí co tam nepatřily, evidentně se nikomu nechtělo po položkách kontrolovat naše půlmetrové účty z hornbachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 16:23

Ale přece co nakoupím třeba v Obi, nebo v jiném marketu, tak tam jméno není. To se dá taky použít? Nyní řeším stejný problém. Po 3 letech mi napsali, že nemám doložených 50.000,– a že to mám do konce roku dát dohromady. Takže taky budu shánět.

• Citovat
  • Upravit
1052
8.12.13 16:29

Hlavně pozor na to co stavebka uzná. Spousta věcí ti nemusí uznat, např. vybavení, nábytek apod. Musí to být věci pevně zabudované, podlahy, výmalba a tak. A hodně firem co dělá reknostrukci tak pak vystavuje faktury. Leda si přes počítač změnit jméno, pokud seženeš fakturu od někoho jiného :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.12.13 16:51
@Anonymní píše:
Ale přece co nakoupím třeba v Obi, nebo v jiném marketu, tak tam jméno není. To se dá taky použít? Nyní řeším stejný problém. Po 3 letech mi napsali, že nemám doložených 50.000,– a že to mám do konce roku dát dohromady. Takže taky budu shánět.

My tam davali uctenky treba za primalex apod. to nam vzali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101929
8.12.13 17:09

Taky nám bez problémů vzali účty z Hornbachu, OBI a podobně, akorát to musí být na věci „pevně spojené“… takže třeba plovoucí podlaha, barvy na malování, vestavné spotřebiče, kuchyňská linka, obklady, dlažba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.12.13 14:44

Ahoj, nemáte některá na půjčení účtenky z rekonstrukce bytu (kuchyň, plovoučka, dveře…) Potřebuji to pro banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.8.15 03:14

Nevítě někdo, jak to je s účtenkama ze zahraničí? mám doložit účtenky k úvěru - jejich soupis a nevím jakým kurzem to mám přepočítat, má to být totiž v Kč. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel