JM Grand Credit - zkušenosti?

Anonymní
21.1.11 19:35

JM GRAND CREDIT?

Zdravím! Neznáte nebo nemáte někdo zkušenost s plzeňskou firmou JM GRAND CREDIT?Díky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
3.9.11 22:57

Tak tahle firma mě zklamala,půl roku slibovali kladné vyřízení,peníze si nevzali to je sice pravda.Jen jsem zaplatila odhad na nemovitost,ten my zůstal.Po půl roce začala váznout komunikace,dovolat se bylo umění a schůzku jsme měli až na potřetí.A pak zas nic,tak jsem napsala sms,jestli ví,že na to nemáme(vyřídit to kladně) a´t to řeknou a netahají nás za nos!A za dva dny přišel dopis se všemi dokumenty a že usoudili,že to nepůjde.Tak to je má zkušenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarah84
5.4.12 20:33

Rychle ruce pryč!!!

Nemohu o tom moc mluvit, ale opravdu a důrazně Vás před touto firmou varuji a hlavně před pí Havlovou!

• Citovat
  • Upravit
116
5.4.12 20:49
@Sarah84 píše:
Nemohu o tom moc mluvit, ale opravdu a důrazně Vás před touto firmou varuji a hlavně před pí Havlovou!

Mužeš poslat soukromou zprávu,když se zaregistruješ?diky pokecáme o nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vaclav1111
18.5.12 17:34

lichva

Z vlastní zkušenosti. Je to spolek lichvářů a podvodníků. Půjčil jsem si od nich půl mega a chtěli vrátit 1.2 mega. Soud jsem sice vyhrál vrátil obratem půl mega, ale do dneška mi chodí výhružné dopisy. Chtěli mne oškubat o nemovitost v hodnotě 4 mega. Výpis z obchodního rejstříku o jejich činnosti mluví za své. Varuji všechny před tímto lichvářským spolkem

Upraveno administrátorem 21.11. 15:06 - žádost o smazání kvůli poškozování jména

• Citovat
  • Upravit
vaclav1111
18.5.12 17:48

Velmi špatné

• Citovat
  • Upravit
duca
22.5.12 10:05

POZOR !!!

Pozor na podvodníka jménem : Michal Šnajdr a Lenka Šnajdrová - tito lidé jsou bezpáteřní a za své činy se vůbec nestydí !!!
Dávejte si pozor i na Ovčáčka z RK EDEN !!! Stejný PODVOD ! Obloukem vyhnout.

• Citovat
  • Upravit
10.8.12 13:36

Ahoj, můžete mi děvčata poslat taky soukromou zprávu co se týká společnosti JM Grand Credit? Nutně potřebuji nějaké info, díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
este59
8.1.13 13:16

souhlas

Znám je, hlavně starého Šnajdra, je to stejný podvratak, a jeho celá rodina je velká pakáš.

• Citovat
  • Upravit
j.49.a.n.a
15.2.13 10:52

Šnajdrovi

Jsou to podvodníci, kteří se nestydí ničeho. Michal Šnajdr do teď seděl, pustili ho na amnestii! :cert: HRŮZA! Tyhle lidi by měli být zavřeni aby neškodili ostatním slušnejm lidem. Jen bych dodala : Boží mlýny melou pomalu, ale jistě!!!

• Citovat
  • Upravit
3
14.1.21 11:27
@Sarah84 píše:

Mohu na vas kontakt? mam stejnou zkusenost asi jako vy…mozna vime obe o cem je rec, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.21 11:30
@vaclav1111 píše:
Z vlastní zkušenosti. Je to spolek lichvářů a podvodníků. Půjčil jsem si od nich půl mega a chtěli vrátit 1.2 mega. Soud jsem sice vyhrál vrátil obratem půl mega, ale do dneška mi chodí výhružné dopisy. Chtěli mne oškubat o nemovitost v hodnotě 4 mega. Výpis z obchodního rejstříku o jejich činnosti mluví za své. Varuji všechny před tímto lichvářským spolkemUpraveno administrátorem 21.11. 15:06 - žádost o smazání kvůli poškozování jména

Mam stejnou zkusenost prosim ozvete se mi dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.21 11:31
@j.49.a.n.a píše:
Jsou to podvodníci, kteří se nestydí ničeho. Michal Šnajdr do teď seděl, pustili ho na amnestii! :cert: HRŮZA! Tyhle lidi by měli být zavřeni aby neškodili ostatním slušnejm lidem. Jen bych dodala : Boží mlýny melou pomalu, ale jistě!!!

Prosim ozvete se mi se svou zkusenosti do mailu dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel