Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Tak tahle firma mě zklamala,půl roku slibovali kladné vyřízení,peníze si nevzali to je sice pravda.Jen jsem zaplatila odhad na nemovitost,ten my zůstal.Po půl roce začala váznout komunikace,dovolat se bylo umění a schůzku jsme měli až na potřetí.A pak zas nic,tak jsem napsala sms,jestli ví,že na to nemáme(vyřídit to kladně) a´t to řeknou a netahají nás za nos!A za dva dny přišel dopis se všemi dokumenty a že usoudili,že to nepůjde.Tak to je má zkušenost!
Nemohu o tom moc mluvit, ale opravdu a důrazně Vás před touto firmou varuji a hlavně před pí Havlovou!
@Sarah84 píše:
Nemohu o tom moc mluvit, ale opravdu a důrazně Vás před touto firmou varuji a hlavně před pí Havlovou!
Mužeš poslat soukromou zprávu,když se zaregistruješ?diky pokecáme o nich
Z vlastní zkušenosti. Je to spolek lichvářů a podvodníků. Půjčil jsem si od nich půl mega a chtěli vrátit 1.2 mega. Soud jsem sice vyhrál vrátil obratem půl mega, ale do dneška mi chodí výhružné dopisy. Chtěli mne oškubat o nemovitost v hodnotě 4 mega. Výpis z obchodního rejstříku o jejich činnosti mluví za své. Varuji všechny před tímto lichvářským spolkem
Upraveno administrátorem 21.11. 15:06 - žádost o smazání kvůli poškozování jména
Pozor na podvodníka jménem : Michal Šnajdr a Lenka Šnajdrová - tito lidé jsou bezpáteřní a za své činy se vůbec nestydí !!!
Dávejte si pozor i na Ovčáčka z RK EDEN !!! Stejný PODVOD ! Obloukem vyhnout.
Ahoj, můžete mi děvčata poslat taky soukromou zprávu co se týká společnosti JM Grand Credit? Nutně potřebuji nějaké info, díky moc…
Znám je, hlavně starého Šnajdra, je to stejný podvratak, a jeho celá rodina je velká pakáš.
Jsou to podvodníci, kteří se nestydí ničeho. Michal Šnajdr do teď seděl, pustili ho na amnestii!
HRŮZA! Tyhle lidi by měli být zavřeni aby neškodili ostatním slušnejm lidem. Jen bych dodala : Boží mlýny melou pomalu, ale jistě!!!
@Sarah84 píše:
Mohu na vas kontakt? mam stejnou zkusenost asi jako vy…mozna vime obe o cem je rec, dekuji
@vaclav1111 píše:
Z vlastní zkušenosti. Je to spolek lichvářů a podvodníků. Půjčil jsem si od nich půl mega a chtěli vrátit 1.2 mega. Soud jsem sice vyhrál vrátil obratem půl mega, ale do dneška mi chodí výhružné dopisy. Chtěli mne oškubat o nemovitost v hodnotě 4 mega. Výpis z obchodního rejstříku o jejich činnosti mluví za své. Varuji všechny před tímto lichvářským spolkemUpraveno administrátorem 21.11. 15:06 - žádost o smazání kvůli poškozování jména
Mam stejnou zkusenost prosim ozvete se mi dekuju
@j.49.a.n.a píše:
Jsou to podvodníci, kteří se nestydí ničeho. Michal Šnajdr do teď seděl, pustili ho na amnestii!HRŮZA! Tyhle lidi by měli být zavřeni aby neškodili ostatním slušnejm lidem. Jen bych dodala : Boží mlýny melou pomalu, ale jistě!!!
Prosim ozvete se mi se svou zkusenosti do mailu dekuju
Zdravím! Neznáte nebo nemáte někdo zkušenost s plzeňskou firmou JM GRAND CREDIT?Díky