Uvolnění předkožky s anestizíí nebo bez?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1232
4.9.15 21:40
@Míša2014 píše:
@bmimino tak doufám, že to snad bude drobet v pohodě ale dětskej tedy pusu neotevře hrozný :( tak třeba se jí bude líbit to světlo a že sedí na mě :D

nech to na doktorce, ona si poradí :) musí se zabavit a ani nebude vědět, že se jí někdo kouká na zoubek
můžeš sedět s ní a držet jí, pokud jí to uklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.9.15 21:46

@bmimino tak doktorka je úžasný a milý člověk jen aby to vnímala tak i malá :oops: nechci aby z toho měla trauma když tam bude chodit pomalu víc jak pediatričce - tu nemá ráda od očkování hroznej tyjátr vždycky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
4.9.15 21:58
@Míša2014 píše:
@bmimino tak doktorka je úžasný a milý člověk jen aby to vnímala tak i malá :oops: nechci aby z toho měla trauma když tam bude chodit pomalu víc jak pediatričce - tu nemá ráda od očkování hroznej tyjátr vždycky 8o

dnes děti chodí k zubaři rády, záleží na lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.9.15 22:02

@bmimino snad se to povede. Taky to nějak sklouzlo z předkožky na zubaře :lol: aby nám zakladatelka nevynadala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.9.15 22:03
@Praha Michle píše:
A můžu se zeptat kolik jim bylo?

4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
4.9.15 22:09
@Míša2014 píše:
@bmimino snad se to povede. Taky to nějak sklouzlo z předkožky na zubaře :lol: aby nám zakladatelka nevynadala :oops:

to ještě uneseme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.9.15 22:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 23:04
@Míša2014 píše:
@bmimino snad se to povede. Taky to nějak sklouzlo z předkožky na zubaře :lol: aby nám zakladatelka nevynadala :oops:

Taková nejsem :) Ale opravdu oslí můstek od pindíka k zubům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 23:05
@jizvíková píše:
Stačí kortikoidová mast

Nám bylo řečeno, že na srůsty nepomáhá. Že je na zůžení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.9.15 23:07

@Praha Michle no Jo ženský :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.9.15 23:09

@Praha Michle to máte se sestrou asi stejného pindíko doktora tahle varianta byla u našeho malého taky zavžena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 23:11
@Míša2014 píše:
@Praha Michle to máte se sestrou asi stejného pindíko doktora tahle varianta byla u našeho malého taky zavžena.

Asi :)

Já mám z toho řezaní právě dost hrůzu, tak jsem zkoušela jestli nejsou jiné varianty, i odkládala, ale asi to bez toho nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.9.15 23:19

@Praha Michle to opravdu věřím nic příjemného k řešení. Ale opravdu náš malej to zvládl krásně, tak snad i Váš synek. Opravdu to byla chvilička jen to čůrání nebylo nic moc. Je pravda, že když jsem byla těhu tohodle jsem se bála snad jako prvni myšlenky když to bude kluk co budu dělat s pindíkem :oops: no a mám dcerku a u té jsem měla podezdření na synerchi a zaplať bůh, že jí měla jen malinkou a bylo to špatně vidět teď jak povyrostla je to v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí