Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Míša2014 píše:
@bmimino tak doufám, že to snad bude drobet v pohodě ale dětskej tedy pusu neotevře hroznýtak třeba se jí bude líbit to světlo a že sedí na mě
nech to na doktorce, ona si poradí
musí se zabavit a ani nebude vědět, že se jí někdo kouká na zoubek
můžeš sedět s ní a držet jí, pokud jí to uklidní
@bmimino tak doktorka je úžasný a milý člověk jen aby to vnímala tak i malá
nechci aby z toho měla trauma když tam bude chodit pomalu víc jak pediatričce - tu nemá ráda od očkování hroznej tyjátr vždycky ![]()
@Míša2014 píše:
@bmimino tak doktorka je úžasný a milý člověk jen aby to vnímala tak i malánechci aby z toho měla trauma když tam bude chodit pomalu víc jak pediatričce - tu nemá ráda od očkování hroznej tyjátr vždycky
dnes děti chodí k zubaři rády, záleží na lékaři
@bmimino snad se to povede. Taky to nějak sklouzlo z předkožky na zubaře
aby nám zakladatelka nevynadala ![]()
@Míša2014 píše:
@bmimino snad se to povede. Taky to nějak sklouzlo z předkožky na zubařeaby nám zakladatelka nevynadala
to ještě uneseme ![]()
@Míša2014 píše:
@bmimino snad se to povede. Taky to nějak sklouzlo z předkožky na zubařeaby nám zakladatelka nevynadala
Taková nejsem
Ale opravdu oslí můstek od pindíka k zubům.
@jizvíková píše:
Stačí kortikoidová mast
Nám bylo řečeno, že na srůsty nepomáhá. Že je na zůžení.
@Praha Michle to máte se sestrou asi stejného pindíko doktora tahle varianta byla u našeho malého taky zavžena.
@Míša2014 píše:
@Praha Michle to máte se sestrou asi stejného pindíko doktora tahle varianta byla u našeho malého taky zavžena.
Asi ![]()
Já mám z toho řezaní právě dost hrůzu, tak jsem zkoušela jestli nejsou jiné varianty, i odkládala, ale asi to bez toho nepůjde.
@Praha Michle to opravdu věřím nic příjemného k řešení. Ale opravdu náš malej to zvládl krásně, tak snad i Váš synek. Opravdu to byla chvilička jen to čůrání nebylo nic moc. Je pravda, že když jsem byla těhu tohodle jsem se bála snad jako prvni myšlenky když to bude kluk co budu dělat s pindíkem
no a mám dcerku a u té jsem měla podezdření na synerchi a zaplať bůh, že jí měla jen malinkou a bylo to špatně vidět teď jak povyrostla je to v pořádku ![]()