Uvolňujete děti ze školy před přijímačkami?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
5.4.26 10:24

Já je mám nemocný, takže budu doufat, že se do pátku aspoň zlepší 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.4.26 10:56
@Kelsey1 píše: Více

Nevím, ale pokud u nás chci omluvit z rod. důvodů na více dní ( nevím jestli od 2 nebo od 3 dnů) musím napsat žádost kterou povoluje ředitel školy. Třídní učitelka neomluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8757
5.4.26 11:09
@Jana7ka píše: Více

Na rodinné důvody jsou uznatelné tři dny. Tři dny jim vychází. Měj se :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38715
5.4.26 11:19
@Limi123 píše: Více

No, tak ale tohle je uplne nesmysl. Vzdyt pak uz zadny dalsi pokus neni, navic nahradni znamena jen jeden pokus a hotovo. :zed: Pri radnem termínu pisi vse dvakrat, bere se ten lepsi výsledek. Takze jit jen na nahradni, bych opravdu nedoporucovala.

Nevim, proc reagujes zrovna na me. Prijde ti, ze to hrotim? Mne ne, dítě jde normalne do skoly, nebozak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38715
5.4.26 11:20

Jo, a kdybych dite uvolnit chtela, tak napisu uplne s klidem nemoc. A nikdo to resit nebude. Ale protoze mame normalni vztah s tridni, napsala bych ji, ze zustava doma a pripravuje se na prijimacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.26 11:22

@Pudloslava s ohledem na to, že učitelky jsou úplně prdle a zadávají dlouho sáhle prezentace do týdne, učení dlouhé básně a zkoušení den před, tak dite omluvím.
O písemkách na každý den tři už se ani nebavím, přitom známek mají dost.
Vůbec jsem nepochopila tuhle zlovůli a vůbec to nechci řešit a tolerovat.
Bohužel jinou možnost nedaly, než tu omluvenku napsat.
Cítím problémy, ale je mi to jedno.

• Citovat
  • Upravit
8458
5.4.26 11:48
@Edna-Bedna píše: Více

Náhradní termíny jsou také dva, takže podle mě je strategicky ideální jít na jeden řádný a jeden náhradní. Ale zas je riziko, že dítě bude nemocné na ten náhradní, tak asi nestojí za to to riskovat.

Ale jo, chápu.

Tím hrocením nebylo myšleno nic špatného, nerozčiluj se. Sama se hledám, jak k tomu přistoupit a když jsem četla tvůj příspěvek, tak mě to trochu vystresovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21463
5.4.26 11:57

Nečtu diskusi, ale já uvolňovat budu. I nám to doporučila školní psycholožka. Ať si děti odpočinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
5.4.26 12:25

Já se domluvila s dítětem, jestli nebude doma víc nervní než ve škole. Takže jsem uvolňovala obě a podle toho kolik dní to bylo tak buď jsem napsala rodinné důvody nebo zdravotní důvody. Oběma to pomohlo a do školy stejně moc dětí nechodilo, takže rodiče asi uvažovali podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
5.4.26 13:18

Napsala bych rodinné důvody, za mě dostačující důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38715
5.4.26 13:57
@Limi123 píše: Více

Porad uplne nechapu, cim stresuju zrovna ja. :mrgreen: Ja jsem naopak v klidu, moje deti taky nejsou vybate a vystresovane. Proto si dal jedou v klasickem rezimu. Nechapu, co na tom je stresujiciho, chodit do skoly. :roll:
Tohle si zvolili sami devataci. Skola jim dava na vyber: klasicky rozvrh, prijimackovy rozvrh nebo klasicky v kombinaci s opakovanim hodinu denne. Decka si vetsinove odhlasovala ten prijimackovy, takze asi to takto citi samy a berou to jako pomoc a podle zkusenosti z minulych let, jich je ve tride vetsina. Asi iim vyhovuje byt v tom spolu s ostatními. :)
Ano, skola se na to muze vyprdnout a nechat je v tom placat a nutit je nadale psat tri pisemky denne. Jsem rada, ze to nedela. Pro ty decka tohle obdobi stres proste je. Prvni vetsi zaber na psychiku. Kazda podpora se pocita. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
5.4.26 14:25

Dcera chce omluvit, prý „nejde nikdo“. Tak ji asi nechám taky doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
5.4.26 14:32

Ne, neuvolňovala jsem je z tohoto důvodu nikdy. Nevím proč. Prostě normálně šli do školy. Nemocní nijak nikdy moc nebyli a aby seděli doma co kdyby, to fakt ne. Ani kvůli tomu, aby si odpočinuli? Od čeho jako? Prostě jsme to nijak nehrotili. Jsou přijímačky, jsou i náhradní termíny, tak co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
5.4.26 14:32

@ruzovasrnka Jo, to znám, to je vtipný :mrgreen: " nikdo "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
5.4.26 14:56

Uvolním ve čtvrtek, fyzikář se zbláznil a chce jim dát písemku. Jinak by šla.
Celkově se u nich ve škole zbláznili všechny učitelky a třeba třídní, kterou mají na AJ je zkouší každou hodinu a píšou test, jakoby jim chtěly zavařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin