Už 8 měsíců bez menstruace po vysazení antikoncepce

136
10.5.25 20:13

Uz 8.mesicu bez menstruace po vysazeni antikoncepce

Ahoj, nemel někdo podobný problém? Uz 8.mesic nemam MS po vysazeni antikoncepce. Doktorka do me chce zase rvat hormony, ale ja tohle uplne nechci, nicméně mi asi nic jiného nezbyde. Furt si ale rikam, jestli tu neni nekdo, kdo by mi dal naději, ze dostal po vysazeni antikoncepce MS taky pozdeji. Nekde jsem cetla, ze to nekomu trvalo az rok… kdyz jsem vysadila tenkrat poprve pred par lety, tak jsem dostala MS za 7.mesicu, takze jsem počítala, ze to bude podobne, ale uz je to 8.mesic. Uz mam jendogo syna - beru to jako zázrak, tenkrat jsem po vysazeni antikoncepce otěhotněla za 3 mesice prave i bez MS. Ted jsme chtěli druhé a mysleli si, ze to pujde a nejde. MS nikde a těhotenství také ne. Naposledy jsem mela pocit v březnu, ze to musim každou chvilk dostat, protoze mě bolelo jeden den břicho jak blázen a pak přestalo a teď je ticho. Tak ja nevim. :,( Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1245
10.5.25 21:23

Hele na to ti neodpovím ale je to teda i celkem zvláštní nemít tak dlouho MS. jakou jsi brala? já třeba vysadila dva měsíce zpět i menstruace už proběhla…na gynde nepíchnou ti injekci na vyvolání MS? to se mi nějak nezdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.5.25 21:43

@Kristýnka526 Minisiston. Mne rekla, ze mam nízkou děložní sliznici, ze tak na slabší MS. Poprve prave přišla MS sama taky az po tech 7.mesicich, no. Takze nevim. Čeká me asi hormonální profil. Po porodu jsem uz antikoncepci nechtěla, ale nekojila jsem a i přes to MS nepřicházela po pul roce a dle doktorky se tam nedělo vubec nic, takze mi narvala antikoncepci a nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
10.5.25 21:51

@Barččaa tak tu brala i já pak měli v lékárně výpadek tak mě dali náhradu..
To je mi tě líto a snad se to brzo dá i do pořádku :andel:
Zajímavé stejně s menstruací možná bych i přemýšlela o změně gynekola takhle narvat antikoncepci a čekat co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 10:25

Tak hormonální profil by něco odhalit mohl.
Zkoušela si Gynex?
Já jsem kdysi přestala s antikoncepcí menstruovat a doktor mi řekl, že po vysazení to může trvat rok, než se menstruace vrátí a že mám zvážit její vysazení, i když jsem v té době dítě nechtěla. Abych pak nebyla překvapená, že bude dlouho trvat než budu moci otěhotnět.
Jinak když měly holky v mém okolí problémy s menstruací, tak jim doktoři dali antikoncepci na tři měsíce na ustálení cyklu a pak jim to vysadili.

• Citovat
  • Upravit
19.5.25 14:52

Ahoj, mám stejný problém. Vysadila jsem HA v září a do teď jsem menstruaci nedostala.
Dle gynekoložky krev ok, sliznice se netvoří dle UZ a hormony brát také nechci.
Zkouším homeopatika, ale zatím nic …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.5.25 18:20

Ahojky. Ja vysadila v červenci. Neresila jsem to, rikala jsem si, ze to chce čas a ze to zvládnu pomocí vitaminu či bylinek. Je konec května, od ledna docházím do centra, zjištěno PCOS a bez hormonu nemam menstruaci, bohuzel nereaguji ani na léky na ovulaci. Nikdy bych nevěřila, ze něco takového postihne me. Nejsem odpůrce léku, ale také jsem se snažila to řešit jinak, ale dopadlo to takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
16.6.25 21:08

Tak jsem ji předevčírem konečně dostala :). Konečně se tělo vzpamatovalo a snad už to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí