Už jste dostaly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
10.4.23 11:59

@Sadman Jednou jsem takto dostala od bratrance..pomlázku jsem mu vzala a dostal stejně! od té doby Velikonoce nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
10.4.23 12:32

Ne, ziju v zahranici a jsem rada, ze tu se to slavi jinak..a kdyz jsme byla v Cesku, uplnr jsem to nesnasela, ale nikdy jsem nedostala tolik, abych mela jelita :roll: ale je fakt, ze v Praze se to nikdy neresilo nejak extra, kolikrat jsme ani nevedela, ze jsou..pak jednou na Morave jsme byla pres Velikonice a na te vesnici to docela zrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.4.23 12:40
@Sadman píše:
Ahoj, je tu nějaká žena, která dostala nařezáno pomlázkou opravdu hodně? Tak, že má jelita a modřiny?

A bdsm hratky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
10.4.23 12:47

Ne, proc? Nic takoveho se u nas nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
10.4.23 12:49
@Sadman píše:
Ahoj, je tu nějaká žena, která dostala nařezáno pomlázkou opravdu hodně? Tak, že má jelita a modřiny?

To k vám chodí pěkná hovada, kde se líhnou? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
10.4.23 13:10

Ne, dělám, že nejsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
10.4.23 14:31

Já nevím proč, ale četla jsem: Už jste to dostaly? :mrgreen: Nějak se mi tam zapletlo to,,TO". A ne nedostala, my na tohle nehrajeme. Přítel ví že bych mu tu pomlázku vytrhla z ruky a dostal by on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
11.4.23 00:06

Ne, ale jelita mám i tak luxusní. Vyrazila jsem s kočárem na výlet a ono tam potvora byly selkem dlouhý schody. Tak jsem ten kočár snášela. Jako trénink dobrý. Akorát je blbý mit u toho v kapse u kabátu svazek klicu :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák