Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Sadman Jednou jsem takto dostala od bratrance..pomlázku jsem mu vzala a dostal stejně! od té doby Velikonoce nemám ráda.
Ne, ziju v zahranici a jsem rada, ze tu se to slavi jinak..a kdyz jsme byla v Cesku, uplnr jsem to nesnasela, ale nikdy jsem nedostala tolik, abych mela jelita
ale je fakt, ze v Praze se to nikdy neresilo nejak extra, kolikrat jsme ani nevedela, ze jsou..pak jednou na Morave jsme byla pres Velikonice a na te vesnici to docela zrali.
@Sadman píše:
Ahoj, je tu nějaká žena, která dostala nařezáno pomlázkou opravdu hodně? Tak, že má jelita a modřiny?
A bdsm hratky? ![]()
@Sadman píše:
Ahoj, je tu nějaká žena, která dostala nařezáno pomlázkou opravdu hodně? Tak, že má jelita a modřiny?
To k vám chodí pěkná hovada, kde se líhnou? ![]()
Já nevím proč, ale četla jsem: Už jste to dostaly?
Nějak se mi tam zapletlo to,,TO". A ne nedostala, my na tohle nehrajeme. Přítel ví že bych mu tu pomlázku vytrhla z ruky a dostal by on ![]()
Ne, ale jelita mám i tak luxusní. Vyrazila jsem s kočárem na výlet a ono tam potvora byly selkem dlouhý schody. Tak jsem ten kočár snášela. Jako trénink dobrý. Akorát je blbý mit u toho v kapse u kabátu svazek klicu
![]()