Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, je tu nějaká žena, která dostala nařezáno pomlázkou opravdu hodně? Tak, že má jelita a modřiny?
@Sadman píše:
Ahoj, je tu nějaká žena, která dostala nařezáno pomlázkou opravdu hodně? Tak, že má jelita a modřiny?
Ano, ☝️symbolicky. Pouze symbolicky. Jednomu chlapci se rozpadnul tatar u našeho vchodu
. Tak to sbíral a kompletoval.
Očekáváme spolužáky dcer. Teď prý první na kole objíždí okolní vesnice. Pak teprve doma.
Jestli přijedou, až dojdou čokolady. Tak mají hoši smůlu.
@Sadman píše:
To by si „kolednik“ u nas doma dovolil jen jednou ![]()
@Sadman píše:
Jebe ti? ![]()
@cecetka píše:
To by si „kolednik“ u nas doma dovolil jen jednou
Jednou to na mě jeden zkusil a byl děsně udivenej, když jsem mu vyrvala pomlázku z ruky a seřezala ho stejně. Prej, co si to dovoluju……?
. Naštěstí je to doba dávno minulá…..
To rozhodně ne, a stejně pouštím jen syna od kamarádky s jejich dětma.
Ovšem za mládí to bývalo sakra divoké. U nás se chodí převážně s jalovcem, kdo zná, tak ví. ![]()
K nám nikdo koledovat nechodí..bydlíme tu krátce a nikdo nás nezná..počítám že budou chodit až dcera nastoupí do skoly..takze mám ještě tak 4 roky klidek ![]()
Tak už u nás byli i spolužáci starší dcery. Dcery jo. Mám respekt, tak si nedovolili. Stud byl větší. A jiná skupinka nás pochválila, že zatím u nás dostali největší a nejlepší výslužku
.
Kamaradka skončila ve vaně a dostala tak že má modřinu přes celý stehno…
Tímhle způsobem neslavim. přišel pouze bratranec a ten jen symbolicky, voňavka, a trochu vody aby se neřeklo jen na vlasy.. neměla jsem nic připravené, jen sladkosti a trval na vajíčku tak dostal plato vajec z lednice
tu radost jste nezažili
![]()
@Sadman píše:
Ne. Takoví burani k nám nechodí. ![]()
@Sadman píše:
Ne, neotvírám primitivům. Ale zdráva budu.
K nám takoví blbci, kteří by měli potřebu si léčit frustraci tím, že holku zmlátí opravdu nechodí.
Jako mladá jsem takhle dostala, od spolužáků a kluků z party několikrát, ale to byli puboši.
Dnes tady byli jen chlapi a kluci z rodiny a ze sousedství, vyšlehali mě jen symbolicky jalovcem, dostali vajíčko, chlebíček, beránka. Kdo chtěl kafe, čaj, slušně jsme pár minut pohovořili a zase šli.
Opilci nebo cizí lidi tady nechodí, ani bych takového člověka nepozvala dál.