Už jste někdo očkovali Pediacelem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
522
22.1.13 10:05

@Ango Ahoj. Tak jen pisu, ze mame Pediacel domluveny :mrgreen: Doktorka chvilku patrala, co to vlastne je, no a pak v celku bezreci nam to schvalila. Kecy zacli az kdyz slysela, ze budem davat dalsi odklad :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
22.1.13 11:08

@Suzann gratuluju!!! Super zprava. A na ke či si myslím, ze jsme vcelku připravené :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
22.1.13 11:19

Ahoj holky, taky asi budu chtí ten pediacel. Zatím jsme domluvení na první očkování v 10 měsíci. Jen s tím placením je to blbý, jsem doufala že nám to zaplatí pojišťovna. Ale do hexy nejdu, už z principu.
Na tu školku se taky bojím zeptat, ale zas doufám že to doktorka pojala jako individuální plán, žloutenku jsme slíbili naočkovat, sama řekla že to stačí do těch 12 let myslím, tak snad nám ten papír pak potvrdí. Ale je to za dlouho, snad se to do té doby nějak legislativně posune…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
22.1.13 11:22

Já taky potvrdila, že necháme naočkovat A+B v těch 3 letech, ale to jen abych teď měla klid… Myslím si, že i tu žloutenku rozdělim.. A ve 3 letech a B ve 12 ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.1.13 11:42

@Ango Ja doufam, ze zloutenka byt do skolky nemusi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.1.13 11:44

@Paige Jo s tim placenim je to blby, ale raci zaplatim nez dat Hexu! Ale mozna se pujdu v patek do VZP zeptat, mam tam cestu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
22.1.13 11:50

@Suzann JJ, taky mě to neodradí, ale je to škoda, každá koruna dobrá.
Já jsem prvně chtěla hib, ale pak ještě očkovat tu obrnu, tolik injekcí a přídavných látek, je to pitomý. Tak jsem se minule doktorky ptala na ten pediacel, ale odrazovala mě, prý po něm jsou dost nežádoucí účinky. Ale moc tomu nevěřím, spíš bych řekla, že se jí to nehodí do krámu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.1.13 11:56

@Paige Nezadouci ucinky? Hm, takze asi po Hexe nejsou :pocitac: To jo, kazda koruna dobra. Ale co uz nadelame. Hlavne, at to nase deti ve zdravi preziji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
22.1.13 11:59

Nežádoucí účinky mohou být i po paralelu… Ale pŕijde mi to šetrnější… Jinak by to přece nedávali po precitlivelosti na nekteré látky nebo po hexe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
22.1.13 12:15

No jasny. Už aby to bylo za náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
22.1.13 12:17

To jo :(… Až si oddechnem tady po tom, čekají nás další :( @Paige v kolika budete očkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.1.13 12:45

@Paige Máme pojišťovnu 205 a ta hradí na očkování 1000kč, takže ve výsledku zaplatím za obě dávky místo 1480kč, jen těch 480kč :palec: Zeptej se na pojišťovně, jestli něco proplácí.
@Suzann S odkladem na ni kašli, ty jsi matka, ty rozhoduješ :hug: Termín doočkování je do 18 m, tak nevím, kam všichni mudři chvátají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.1.13 15:44

@Beru Prave, kam chvataji. Oni to chteji vsichni honem, co nejdriv, aby to meli za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
22.1.13 21:14

@Ango vychází nám to v půlce dubna, to bude mít 10 měsíců. Pak ve 12 a poslední v 18.
@Beru pojišťovnu zkusím, ale moc s tím nepočítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.1.13 21:22

@Paige Vis nad cim jsem premyslela, ze kdyz dam posledni davku v 18m a dite mi onemocni, tak co pak? Porusime vyhlasku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek