Už mě to hrozně nebaví :(

598
17.2.11 18:56

Už mě to hrozně nebaví :(

Ahoj holky,

jsem v 37. tt a už mi z toho pořádně jebe :(.. Celé těhotenství bylo hrozně pohodové, já byla neustále skvěle naladěná, vůbec žádné problémy, nevolnosti neznám.. Jen co jsem teďka začala 9. měsíc, tak je všechno jinak.. Připadnu si hrozně škaredá, odulá, jsem zlá na lidi kolem sebe s výjimkou přítele.. Dneska jsem seřvala kamarádku, že se chová jak zastydlá puberťačka (což si myslím pořád, ale nemusela jsem být tak brutální :( ). Všechno mě bolí, belhám se jak důchodci a chtěla bych mít už malinkou u sebe, mazlit se s ní.. Už to prostě chci mít za sebou.. Jenže zdá se, že porod ještě v nedohlednu, bříško mi ještě nekleslo, i když teda malou cítím až tam dole fest.. Vlastně ani nehledám radu, vím, že prostě musím počkat, spíš se potřebuji vypsat a snad si třeba přečíst, že někdo je na tom podobně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10405
17.2.11 19:01

Ahojky nic si z toho nedelej jsem natom podobne já teda jedu 36tt a už toho mám taky plné zuby nekdy teda si říkám že ještě si užiju klidu protže už doma jednu cácorku mám ale na druhou stranu už si přijdu hnusná sama sobe tlustá a nevím co všechno nalady se mi furt mení taky jsem docela dost protivná co pozoruju pak me to třeba mrzí ale jaksi si nemuž pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zza
17.2.11 19:01

Malého mám 3 měsíce a přesně si tohle období pamatuju. Ještě ke všemu obě moje sestry přenášely, takže jsem ještě kalkulovala, že mám pěkně dlouhý vyhlídky. No a najednou ráno mi praskla voda v 37. týdnu a za tři dny vyvolávání se malý narodil 2420g a byli jsme 16 dní v porodnici. Takže ono si nevybereš, musí se to přežít a pak už zase bude líp. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7602
17.2.11 19:05

Nevěšte hlavu, holky. Co já bych dala za 37tt :roll:
Byla jsem zhuntovaná po prvním těhu a hned potom druhý, na tělo je to dost zátěž, ještě se přidali mňamky, který v prvním nebyly, na fakt si to „užívám“. Už aby byl mladej venku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
17.2.11 19:06

teda hnedka takhle za sebou to seš dobrá to bych asi nezvládla :mrgreen:
no já najednu stranu si to jako užívám ale na druhou stranu už proste kolikrát me ot fakt nebaví ale aspon mám ještěčas jen na tu jednu berušku co mě tu běhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.2.11 19:08

Erian: no, vlastně zítra začínám už 38. Jenže na tom konci se to fakt táhne jak slimák :D.. Nevěřila jsem tomu, když mi to říkala mamka a známé, mně celé těhotenství připadlo jak lusknutí prstu.. a teďka počítám málem hodiny :D.. Ale však to ty určitě víš, když už na to jdeš podruhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.2.11 19:10

ahoj, tak ja som este len 28tt a sa citim strasne skaredo a nemotorne :-( z velkej casti je to sposobene tym, ze zadrziavam vodu, takze som opuchnuta ako pampuch :-? najradsej by som len cely den prespala, alebo bola vonku so psom, ale nejake spolocenske navstevy, to je utrpenie, pripadam si strasne tucna oproti vsetkym :roll: :zed:

a tie zmeny nalad k tomu, no otras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.2.11 19:13

Neboj ono to nějak uteče,mě se to taky táhlo jak s…sotva jsem se nesla,ani tři schody jsem neuměla vylézt.Byla jsem odulá až mě z toho šla hrůza,ani kotníky jsem neviděla a byla jsem protivná i na přítele,hromony dělají divy.
Teď si někdy říkám,že bych brala aby byl ještě v bříšku :mrgreen: protože mi stávájí vlasy hrůzou :lol: jak zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
17.2.11 19:17

ahojky jsem na tom stejně. Dnes jsem 39+1, takže začínám poslední týden...........no i když pokud budu přenášet, tak poslední není, ale upřímě mě vize přenášení dost děsí. Připadá mi že se to příšerně vleče, čím blíž porodu, tím je to horší. utápím se takhle už od doby co jsem nastoupila na mateřskou, takže celých 6 týdnů. Ta doba je nekonečná, už mi vážně hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
17.2.11 19:18

Ahojte holky,
já jsem sice 20.týden,ale cítím se jak kdybych měla tak 120kg a měla 80let.Cítím se opuchlá,hnusná taková masňačka.A to jsem teprve v polovině.Jsem zvědavá jak to půjde dál.Držím vám palce ať to vše zvládnete. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
17.2.11 19:23

ženský nebrečte,já si připádám ošklivá a tlustá stále a to jsem 8 měsíců po… :mrgreen: ale uplně vás chápu,já když byla v posledním tažení a neměla se dočeho narvata můj ksicht vypadal jako míč a mé tělo bylo jako oteklé rajče..ale vše přejde.nejvíc mě dostalo,když jsem se ptala,co mám dělat,abych porodila a byla mi doporučena rychlá chůze,to mě fakt rozesmálo…tak držím palečky a vydržať :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.2.11 19:29
werryjane píše:
Erian: no, vlastně zítra začínám už 38. Jenže na tom konci se to fakt táhne jak slimák :D.. Nevěřila jsem tomu, když mi to říkala mamka a známé, mně celé těhotenství připadlo jak lusknutí prstu.. a teďka počítám málem hodiny :D.. Ale však to ty určitě víš, když už na to jdeš podruhé :)

tak se zkus nejak odreagovat,shopping,priprava vybavicky,treba uplest cepicku,domaci prace,nebo jit na pokec ke kamosce atd…ja ke konci tehu nemohla absolutne spavat,tak se mnou manza chodil i o pulnoci na prochazky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
17.2.11 19:32

Jsem na tom podobně jsem v 37tt a začalo mi už asi taky hrabat :zed: nic mě nebaví připadám si ošklivá a nateklá, štěstí, že už mám všechno nachystané, protože nemám opravdu už na nic náladu snad to přejde doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
17.2.11 19:42

Taky jsem se ke konci cítla hrozně.ten poseldní měsíc je nejhorší.ČLOvěku je tak že se na těší na porod. :-D Neboj.Mě se nálada zase trošku zlepšila po tom 38tt.Je to uplně normální.Lidi co stojí za to a mají to rádi to pochopí. :mrgreen: Taky jsem si přišla nateklá škaredá měla sjem pořád hlad a taky jsem se dost cpala ke konci.Navíc chudáku máš ted ošklivo což i lidi bez tvé sitace samo od sebe zrovna k dobré náladadě nevede.těchou ti bude že to brzy bude pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
17.2.11 19:50
terdule píše: ženský nebrečte,já si připádám ošklivá a tlustá stále a to jsem 8 měsíců po… :mrgreen: ale uplně vás chápu,já když byla v posledním tažení a neměla se dočeho narvata můj ksicht vypadal jako míč a mé tělo bylo jako oteklé rajče..ale vše přejde.nejvíc mě dostalo,když jsem se ptala,co mám dělat,abych porodila a byla mi doporučena rychlá chůze,to mě fakt rozesmálo…tak držím palečky a vydržať :mavam:

rychlá chůze??? To mě teda taky rozesmálo :lol: to už bych musela porodit dávno. Já teda s tímhle problém nemám, docela si užívám i ty procházky, je pravda, že pak docela bolí záda, přece jen tahat ten bachor…mám nahoře sice „jen“ 10 kilo, ale je to dost znát, ale zase fyzická námaha mi nevadí, spíš jde o tu psychiku, s tou jsem teda teď před porodem fakt na štíru a docela se bojím toho, aby to po porodu zmizelo. Já vím, budu mít u sebe mimíska, samozřejmě se na něj moc těším, ale děsí mě takové ty poporodní splíny a deprese a tak..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí