Už mlezivo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adeirka21
9.10.12 16:15

problémek s výtokem s bradavek

Awojky holky mam dotazek spis takovy problemek. Jsem v 17ctém týdnu a z jedne bradavky mi zacala vytekat tekutina ma ale nazelenalou barvu tak nevim co by to mohlo byt. Po telefonickem rozhovoru s mou doktorkou mi bylo receno ze se muze jednat o mlezivo ale moc tomu neverim zvlaste kdyz ma vytok nazelenalou barvu a bradavka svedi jako blazen :(

• Citovat
  • Upravit
1917
19.12.12 20:53

Ahoj sice to tu moc nežije jak tak koukám, ale snad se najde dobrá duše co mi odpoví a uklidní mě.. do poradny jsu až druhy tyden v lednu :(
obcas mi vytece bílá lepkava tekutina z prsu (pouze pravého) levy se zatim neprojevil jsem v 24tt vytíká hlavně v noci nebo večer.. jsou to obrovská kola na košili.. mám strach zda je to v pořádku a taky zda si to nemohu v noci nevědomky nějak přiškrtit a ona pak vyteka jakoby pod tlakem aby to nevyvolalo porod nebo tak neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.12.12 20:54

@anicka18 neboj, to je normální, nejspíš půjde o mlezivo :) vůbec se tím nestresuj, akorát to bude asi chtít začít spát s podprsenkou a koupit do ní vložky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
19.12.12 21:03

@Verca1989 - děkuji.. :) myslela jsem si to, ale je lepší to slišet od jiných :) njn, prvorodička takže jsem vyplašená pomalu ze všeho :D koor ted jak se člověk mám hlídat kvuli předčasnýmu porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kapacita2345
5.3.13 12:40

Ahoj holky chtěla bych se taky optat na mlezivo..jsem ve 23tt a dnes poprvé jsem si všimla zaschlých fleků na tričku co v něm spím…už vlastně v noci jsem si všimla že mám mokré tričko…ale ty fleky jsou zvláštní :D je to jakoby žlutá až oranžová kapička a kolem dokola zaschlá voda…četla jsem že by to mělo být žluté barvy a ne takhle do oranžova…je to i tak v pořádku? nebo bych to mohla mít třeba i přísměs krve?? :think:

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
5.3.13 12:48

Klid prosim…myslim ze je to ok, ja mela mlezivo az po porodu, ale taky mi prislo do oranzova

• Citovat
  • Upravit
1360
5.3.13 12:57

Taky se mi už v těhotenství tvořilo mlezivo. Nevím už přesně, ve kterém týdnu mi to začalo, ale je to normální. Ničeho se neboj. Je to sytě zlutá barva, klidně může mít nádech do oranžova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.3.13 13:00

Taky jsem měla mlezivo hoodně brzy, týden už nevím, ale taky 20něco, barvu fakt nevím, to jsem fakt tak nečekovala, většinou jsem nosila noční košilku do žluta a na ní ráno byla jen jako když zaschlá hustá voda :D a i po porodu mám mlíčka hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
5.3.13 13:03

Mlezivo je dooranžova..a začíná se vylučovat už v těhotenství, to má ale každý jinak…já u prvního po 30tt a u druhého kolem 25. Musela jsem spát v podprsence a kojovložkama :D Po prvním porodu bylo mlezivo brzo, skoro od narození prcka, mlíčko čtvrtý den večer. Po druhém to bylo rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.3.13 13:05

@andelka83 Jak často se mají ty vložky měnit, když už jsme u toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
5.3.13 13:09

@dani24687 záleží jaké jsou. Pokud se uvnitř tekutina změní na gel, tak můžou být déle, pokud by měl být povrch mokrý, tak vyměnit brzo Někdy se pak lepí na bradavky a pouští chloupky..musí se zkoušet co vyhovuje jedné, nevyhovuje druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.3.13 13:10
@kapacita2345 píše:
Ahoj holky chtěla bych se taky optat na mlezivo..jsem ve 23tt a dnes poprvé jsem si všimla zaschlých fleků na tričku co v něm spím…už vlastně v noci jsem si všimla že mám mokré tričko…ale ty fleky jsou zvláštní :D je to jakoby žlutá až oranžová kapička a kolem dokola zaschlá voda…četla jsem že by to mělo být žluté barvy a ne takhle do oranžova…je to i tak v pořádku? nebo bych to mohla mít třeba i přísměs krve?? :think:

To je normální. U prvního mi mlezivo začalo někdy po 20tt., ale teda fakt hodně. Když jsem neměla podprdu, tak tričko durch. :roll: Teď teda mnohem dříve, už snad někdy v 17tt., ale naštěstí né v takové míře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.3.13 13:11

@andelka83 já mám tyto http://prsni-tampony.heureka.cz/…rialni-60ks/ před tím jsem měla obyč z DM a děs, jak píšeš, pouštělo to chloupky :) tyhle bys měnila jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.3.13 13:14

Jé, já měla to kolostrum už taky kolem 20.tt. +/-… Je to prej normální jev, ale taky jsem plašila, co mi to teče, že kojit ještě nechci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.3.13 13:15
@Seizdra píše:
Jé, já měla to kolostrum už taky kolem 20.tt. +/-… Je to prej normální jev, ale taky jsem plašila, co mi to teče, že kojit ještě nechci :D

Uvidíš, že budeš mít i hodně mlíčka ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky