Už mlezivo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
4.2.15 20:27

@kikina4 Dojít si na gyndu a řešit to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
4.2.15 21:52

Budu muset diki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
25.2.15 08:06

Holky já dneska taky jsem v21tt.
Všechno v pořádku vždycky na prsou jsem měla myslím od začátku tehu malinko mleziva bílé tečky takové zaschlé a dneska už mi to vytéká. Vím že se to nesmí mačkat ale já chtěla vědět jestli to.je ono a ano.
Máte někdo zkusenot? většinou jsem.se dočetla okolo25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.2.15 12:43

@renata-l Ano, to je mlezivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
9.3.17 19:12

Ahoj, tak já taky musím přidat zkušenost, já to mám ale trošku jinak, než jsem tu četla
jsem v 23tt a je to asi týden zpět, co mám občas mokro v místě, kde jsou prsa, ale vždy jen na jedné straně, tak jsem to mačkala ze zvědavosti, vždy to prso, jestli něco poteče, ale neteklo, :think: je mi to záhada, vždy když objevím skvrnu mokrou, tak prso suché, čisté a z prsa nic nevytékalo, myslíte, že se u mě jedná taky o to mlezivo, nebo se mi potí bradavky nebo co,? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
9.3.17 19:29

@sharunka03 Možná to mačkáš blbě :D. Hele já kojím druhé, mléka na rozdávání a ostříkat neumím :D. Bude to mlezivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.3.17 19:32

@sharunka03 Klidně to může být mlezivo. Ale prsa si schválně nemačkej, nedoporučuje se to, aby se ti nevyvolal porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
9.3.17 20:46

@selia @Petule030 tak jo, tak asi začnu kupovat ty prsní vložky už no, tak děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.3.19 12:13

Holky taky bych měla prosbu. Taky se mi tvoří jen kapičky a žádné samovolné vytékání, ale hlavně od té doby, co se mi mlezivo začalo tvořit mám noční můry. Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 14:54

Ahoj, taky se chci na to zeptat.. Par tydnu (jsem23tt) si vsimam, ze mi neco kape z prsu, ale pouze z leveho. Doma chodim pouze v tricku bez podpsenky a na piste prsu mam tticko takove tvrdsi (asi uz zaschle) a kapky tekutiny.. Je to normalni ze jen na levem prsu? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
13.1.20 15:05

Ano je me začalo téct na pravém a do teď mi teče když zaschne je tvrdý teklo mi od 20 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.20 13:07
@Packa píše:
Ahojky všem!
Mám jeden dotázek, možná se nad ním někdo pousměje, ale přesto bych ráda znala názory ostatních.
Od kdy, respektive od kterého týdne těhotenství jste zpozorovali vytékající mlezivo z prsou?? 8O
Já momentálně končím 25tt a už tak měsíc mi vytéká mlezivo. Zpočátku to bylo takové nenápadné, vypadalo to jako čirá voda. Za posledních pár dní to už má ale docela bílou barvu, ale na textilu (na podprsence) se to objeví jako žlutá barva 8O :wink: . Zítra jdu sice do poradny, tak se na to zeptám. Zjišťuju, že si musím koupit vložky do podprsenky, protože si jinak všechny zničím. Momentálně jsem to řešila odličovacími tampóny. :wink: 8)
Od kdy jste to zpozorovali vy? Moc díky za případné odpovědi.Šárka a piškot 25tt :P :D

Dobrý den. Mám takový problém. Při zmáčknutí bradavek mi vytéká nažloutlá tekutina prsa mě bolí a dost se i zvětšila. Test jsem si zatím nedělala. Zítra se chystám k lékaři. No sama jsem zvědavá jak to dopadne. I když mě před 14 dní skončili měsíčky. :roll: tak jsem dost na vážkách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.11.20 17:47

To už je úplně v pořádku… No.. Ale na to asi není pomoc… Vložky do podprsenek 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.12.21 08:45

20 tt výtok z prsa

Ahoj maminky, před 4 dny jsem zaregistrovala bílou lepkavou vodičku na bradavce (předpokládám, že se jedná o mlezivo) nijak ho nevymačkávám, ale teče samo.
Hlavně tedy v noci. To jsem měla včera a dnes ráno velké (už suché) kruhy na pyžamu.
Není na to ještě brzy? Aby to bylo až takové? Mám o tom zavolat doktorce?
Je to první těhotenství, a nikde jsem se o tom nic nedohledala. Tak se ptám vás zkušenějších. Děkuji za postřehy, snad jen zbytečně přemýšlím nad blbostma 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.12.21 11:11

Já to měla u obou těhotenství od 20tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí