Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, prosím o radu.. nyní mám období MS (od 18.5) MS zvláštní přišla i se zpožděním, první dva dny šíleně bolesti podbřišku a pak jakobych MS ani neměla. Nechráněný styk byl v období ovulace ještě před touto MS 5×. Bolestivost a citlivost bradavek začla ještě u samotné ovulace pak vymizela přišla před MS a od té doby se mě drží a teď na konci MS je bolest na dotek větší, dělá mi problém spát na bříšku, prsa se asi zvětšují, jelikož se mi tvoří strie a žilnatí a při zmáčknutí mi vytéká průhledný až čistě bílý výtok z obou bradavek (to se mi nikdy nedělo)..těhu test sem si ještě nedělala abych se zbytečně nestresovala,..četla sem že mlazivo se vytváří až po porodu že to není asi možné tak prosím o radu co by se mohlo momentálně dít s mým tělem 🙏 ![]()
@Marťassssss Asi by nejdřív chtělo zjistit, zda jsi těhotná a myslím, že i to můžeš mít bez těhu. Některé holky mají. Tam ale to bude nějaká hormonální nerovnováha asi:think:
Jinak v těhu určitě ti mlezivo může vytékat, jsem toho příkladem, nevím, kdo ti řekl, že ne. Nevím od kdy je to normální, ale možné to je.
Jsem těhotná aktuálně 36tt a vytéká to někdy už od 25tt cca. A v minulém těhu jsem to měla dost podobně.
Tak pak dej vědět, co test a vůbec, jestli to přestalo nebo pokračuje.
@sharunka03 mockrát děkuji, test udělám v co nejbližší době a s prsy je to fakt strašné..přijdou mi těžké, nateklé a žilnaté.. nemůžu se už ani opřít o něco a dělají se mi mini flíčky na podprsenkach, k tomu jsem šíleně unavená..jen mi furt přijde jestli to na těhu není až moc brzy to mlezivo
@Marťassssss Hm, právě sama nevím, zkus se zeptat doktorky na gyndě, tam by ti snad mohla říct víc ![]()
Zdravím, já mlezivo začala mít už kolem 11-12 tt😂 ptala jsme se gynekolozky jelikož mi to připadalo brzo a říkala že někdo to mívá už takhle brzo a že někomu to nezmizí a někomu zas ano a pak během těhotenství se mlezivo opět objeví❤️️ Mě teda nezmizelo a myslím že už ani nezmizí ❤️️ Momentálně jsem 22+1 tt❤️️❤️️