Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@dani24687 píše:
Uvidíš, že budeš mít i hodně mlíčka![]()
No to já doufám
![]()
@dani24687 píše:
Uvidíš, že budeš mít i hodně mlíčka![]()
Mlezivo nic nevypovídá o tom, jestli bude mléko a kolik.
Bych u syna musela pak kojit celou porodnici.
Samozřejmě mléko nebylo, laktace měla až pozdní nástup a stejně se pořádně nerozjela, od porodu jsme kojila jen částečně a to ještě jen necelé dva měsíce.
@gabi.design píše:
Mlezivo nic nevypovídá o tom, jestli bude mléko a kolik.Bych u syna musela pak kojit celou porodnici.
Samozřejmě mléko nebylo, laktace měla až pozdní nástup a stejně se pořádně nerozjela, od porodu jsme kojila jen částečně a to ještě jen necelé dva měsíce.
Kojit celou porodnici
Já to vím, že to nic nevypovídá
jen že bych jí to přála
![]()
@dani24687 píše:
Kojit celou porodniciJá to vím, že to nic nevypovídá
jen že bych jí to přála
![]()
Tojo, já bych to teď přála i sobě.
Ty prachy za UM jsou tak šílený, že druhé mimčo se chystám kojit stůj co stůj a do porodnice pojedu snad nachystaná na všechno, co mě může ve spojitosti s kojením potkat. ![]()
@gabi.design No jestli pojedeš rodit do Zlína, tak bez kojení tě ani nepustí domů
Jo, to věřím, taky jsme kupovali teď do zásoby - nebo spíš pro jistotu - jedno balení, kdyby náhodou něco a říkala jsem si, že ještě že máme mlíčko zadara.
@dani24687 píše:
@andelka83 já mám tyto http://prsni-tampony.heureka.cz/…rialni-60ks/ před tím jsem měla obyč z DM a děs, jak píšeš, pouštělo to chloupkytyhle bys měnila jak často?
ty jsou dobré, mají ty mikroperličky..no podle potřeby se mění..to se nedá jen tak říct, záleží jak moc to teče. to poznáš.
Jé holky tak vám děkuju za příspěvky
mě ta oranžová barva trochu vylekala ale je fakt, že další flíčky byly třeba bílé..já to taky nečekala takhle brzy
a moc byc si přála aby to signalizovalo že budu mít hodně mlíčka
tak uvidíme jak dopadnem
![]()
Já začala mít mlezivo v 6.měsíci. Taky jsem z toho byla vyjukaná. ![]()
@gabi.design píše:
Mlezivo nic nevypovídá o tom, jestli bude mléko a kolik.Bych u syna musela pak kojit celou porodnici.
Taky jsem měla mlezivo už v těhotenství a laktace se nerozjela tak, jak bych potřebovala. Kojila jsem necelé 3 měsíce a po každém kojení jsem musela jes´ště malého dokrmit umělým mlékem…Teď doufám, že to bude podstatně lepší, že se laktace po porodu rozjede…
Holky, nevim, jestli se tu uz nikdo ptal, ale take mi to vyteka 23. tt. Vzdycky nekolikrat denne citim hroznou bolest v prsou a pak to trosku vytece, takze vim i kdy. Mate s tema bolestma taky zkusenosti???
@BABIES píše:
Holky, nevim, jestli se tu uz nikdo ptal, ale take mi to vyteka 23. tt. Vzdycky nekolikrat denne citim hroznou bolest v prsou a pak to trosku vytece, takze vim i kdy. Mate s tema bolestma taky zkusenosti???
já teda ne ![]()
@BABIES ahoj,taky už nějakou dobu mi vytéká mlezivo, ale hrozná bolest mě nedoprovází, spíš jen tlak v prsou a když na ně zatlačím, tak mě pobolívají, ale to je myslím normální
![]()
@Radanka25 tak ja to proberu s doktorem, me to fakt boli, ale nekde na netu jsem cetla, ze je to normalni no. Asi je to tim, ze jsem hodne mlada, nebo nevim. Prsa mi nejak nerostou, nebolely ani pri prvnich priznacich. Zkousim ruzny obklady, tak snad to pomuze ![]()