Už nevím, co se svým chlapem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
4.8.11 22:46

Ahojky tak kamaradky pritelsi taky myslel ze jeji podpora je jeho podpora a do jeho vyplaty ji nic neni. Tak se jednoho dne rozhodla ze kdyz ji nebude davat penize tak proste nebude nic delat.:-) prestala mu prat veci,varit , uklizet a dalsi veci ke kterym se musi nakoupit potrebne veci . A kdyz se ji pak ptal proc tohle a tohle nedela tak mu rekla ze na jeho potrebu nema penize a ze ma jen na dite. A pak si chlaec uvedomil ze musi davat penize aby mel doma pohodu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
4.8.11 22:47

Ještě k tvé otázce… muž po hospodách nechodí vůbec, pivo nechlemstá pivo a zbůhdarma vysedávat a klábosit o ničem ho nebaví. Sem tam s kamarádem/dy dojde na večeři, aby se také viděli, ale to ho většinou musím vyhnat. Ve volném čase dělá dost na baráku a hlavně se věnuje naší dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.11 08:55

Podle mě není u vás něco v pořádku,proto má muž potřebu chodit do hospody za kamarádama a utíkat z domova,kde je nejspíš moc starostí a nemá klid,zkusila bych ho nějak zabavit. Vždyť si to pivo může koupit domů,když si koupí basu vyjde ho to o půlku levnějš než pivo z hospody a ještě k tomu se může rozvalit na gauč a v klidu odpočívat,na co bude sedět v nějaké zakouřené putice. Mě tedy podle toho co píšeš připadá nedospělý a pěkný sobec k tomu. Dala bych mu najevo že pokud o tebe stojí,měl by tu hospodu omezit,to jsou podle mě největší a zbytečné výdaje.

• Citovat
  • Upravit
12927
5.8.11 10:27

Takže vám nezbývá na jídlo a on lítá po hospodách a provozuje svoje koníčky, které asi taky nejsou zadarmo.
A zdůvodňuje to tím, že chodí do práce a tudíž to potřebuje.
Já uznávám, že existují práce, kde člověk dělá tolik hodin a tak náročně, že doma už moc nefunguje nebo potřebuje trošku vyčistit hlavu.
Ale to, co popisuješ, to už jsem slyšela mnohokrát. Trestala bych matky, které dětem vštípily tento model rodiny, jde to jen těžko změnit, protože jemu to vyhovuje a asi není dost uvědomělý na to, aby pochopil, že takový model není správný.
Chová se jako sobec a primmitiv.
Já bych vypočítala, kolik potřebuji na měsíc na jídlo a potřeby rodiny a pokud bych ty peníze od něj nedostala, tak bych mu dovolila vzít si jídlo jen do té doby, než mi bude zbývat tak, že to uživí jen mě a dítě. Ne že bych si myslela, že je tohle řešení vhodné pro partnerský vztah, ale alespoň budete mít co jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.11 13:01

Je to pakárna.Tak jsem zvědavá jak přežijem víkend.Na uctě ani koruna,už mi z toho hrábne. Že by chlap šel vydělat na suchej chleba, toho ani nenapadne,fňuká že nemůže nic sehnat. A mě se nikam nechce, dělala jsem do 7 měsíce tt. :zed: Brečí co má dělat, že je neschopnej :zed:

• Citovat
  • Upravit
cher
5.8.11 13:06
Anonymní píše:
Je to pakárna.Tak jsem zvědavá jak přežijem víkend.Na uctě ani koruna,už mi z toho hrábne. Že by chlap šel vydělat na suchej chleba, toho ani nenapadne,fňuká že nemůže nic sehnat. A mě se nikam nechce, dělala jsem do 7 měsíce tt. :zed: Brečí co má dělat, že je neschopnej :zed:

Na stavbě jako pomahače vezmou i lopatu. Můj chlap je vyučený zedník, nemá to jako zaměstnání,ale chodí ve volnu na fušky. Má kamaráda, které přišel o práci a manuálně celkem levý. Vzal ho sebou a nakonec se tam uchytil a naučil se spoustu věcí :palec:

• Citovat
  • Upravit
2786
5.8.11 13:12
Anonymní píše:
Je to pakárna.Tak jsem zvědavá jak přežijem víkend.Na uctě ani koruna,už mi z toho hrábne. Že by chlap šel vydělat na suchej chleba, toho ani nenapadne,fňuká že nemůže nic sehnat. A mě se nikam nechce, dělala jsem do 7 měsíce tt. :zed: Brečí co má dělat, že je neschopnej :zed:

nebo noční brigády při inventurách v obchoďácích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
5.8.11 15:17

at nebreci a maze si hledat praci!!v hospode ji asi nesezene!a presne jak tu holky pisou,nedas penize,nemas jidlo,nezehlim ti,neperu ti a neuklizim!ted si uzivej penez co mas,zajdi si nekam,kup si neco,at se chytne za nos,kdyz bude drepet doma jako ty jsi musela a ty si budes uzivat!!sup holka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.8.11 15:38

Zakladatelko, z jaké jste obce/města? Bez problémů ti sem nasypu deset nebo patnáct kontaktů, co může tvůj chlap ve vašem okolí zkusit. Pokud bys měla registraci na eMiminu, poslal bych to soukromou zprávou…
I když ono to asi skončí u toho, že tvému chlapovi se nechce. Pokud to tak je - tak ho vyměň, dokud je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.8.11 20:58
Anonymní píše:

Tak do sedmého měsíce dělalo spousty holek. Já šla na mateřskou 6 týdnů před porodem, na tom není nic divného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.11 00:59

Juro: Praha

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.11 10:14
Anonymní píše:

Co má dělat? Ať nechodí do hospody,to je jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
18305
6.8.11 19:10

Tak pokud v Praze „nemůže“ sehnat práci, tak nevím, co by dělal třeba v takovém například Broumově, Krnově nebo Třemešné.....
V Praze je možné vydělávat 168 hodin v týdnu. Jak přijedu domů (teď jsem v lese… :mrgreen: ), tak se podívám po nabídkách práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.11 19:17

Juro: nj on má sice HPP ale je to skoro almužna, nevýchází nám to, protoze splacime rekonstrukci.

Ale já si nechci stěžovat, ale už nevím. Dneska, Že se o dítě nestarám, že s malou musí jít ven strasnej problém a to jde na hodinu, pak zase táhne na akci. Je mi špatně a on že se na to těšil a kde si cosi a třískne dveřma a stejně táhne. :zed: A dneska, došel mi olej, dělala jsem večeři, tak si šel do hospody půjčit 15kč a hrdinsky mi ho přinesl že mám olej :zed: Zítra má dopoledne něco v plánu pak přijede jeho kamarád mu nemám co dát když ho pozvu :zed: trapas největší! a to jsem měla v plánu že půjdeme do lesa společně. Doma bordel jak v tanku, nehne ani prstem. Že by třeba vymaloval, nebo něco zařídil? ani náhodou . Už nevím jak na nej :nevim: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.11 19:18

A taky začínám propadat depresi, měla bych si nechat napsat antidepresiva? A podle něj dovolená objíždět příbuzný a zvát se na oběd. :zed: Ale to pro mě není dovolená, potřebuju si odpočinout. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky