Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to ju no já kupuji každý měsíc barvu a tu mám započítamou v jídle jinak vleasy i stojí tak 400 a to není tak hrozná pokud de o plavání tak zkus využít pernamentky vyjde to levnějš a nebo pokud mám metalku pojišťovnu tak ty maj v určitých bazénech vždy volné stupné po předložení kartičky pojištěnce a plavání máš vyřešený jinak pokud nemáte peníze tak pozjišťuj vše na co máš možný příspěvky jinak teď mi tak docvaklo máš příspěvek na dítě zařízenej? proč nemáš zažádaný o příspěvek na bydlení a podobně?
fyty: myslím paruku. Tak je pravda, že VOZP vrací ve výši 500kč na plavaní a cvičení i solnou jeskyni. Nemám příspevek na dítě oni mi ho asi nedají, když peníze „máme“ ale platíme rekonstrukci, nebo jo?
Tak mě ho dali a ani se neptali s kým bydlím co otec kolik vydělává a podobně. prostě sem šla a že mi končí matřeská a oni hned ať si teda zažádím alespoň o příspěvek na dítě tak šup na úřad a zažádat. jiank proboho na co paruka nemáš svoje vlasy? Podle mě zbytečně vyhozený peníza ale věc názoru podle mě pokud nejsou peníze tak myslím že zbytečnosti musí jít stranou. Taky bych chtěla černýho andaluskýho jřebce a prostě na něj nemám i když moc bych si ho přála a prostě pokud nebudou peníze tak zbytečnosti taky nebudou a hotovo ![]()
jinak ještě nevím jak to má VOZP ale metal alianz má buď příspěvek na pernamentku a taky v určitých bazénech plavání zdarma http://www.zpma.cz/…ujici-slevy/
Diky, asi zůstanu u VOZP, jelikož prevence rakoviny je mi jaksi k prdu ![]()
Jak chceš jen ti říkám využí všeho co můžeš jen mi tak napadá proč se nechceš přestěhovat na baraček? Podle mě by sice vydělal míň peněz ale na druhou stranu alespoň ty mlžeš doma toho hodně vypěstovat od rajčat po pariky a okurky a ovoce a podobně. Ty se budeš starat o zahrádku a on bude chodit do práce navíc na dědině není tolik hospod a alespoň bude víc doma určitě je tam práce na baráčku a to ho domutí něco dělat ohledně ovzduší a podobně tak myslím že pro miino to tam by bylo taky lepší než v praze a navíc by jste ještě ušetřili a myslím že obou dvou by bodlo začít někde od začátku jinak podle mě se stejně rozhádáte dřív nebo později pokud nezačnete ze sebou něco dělat a ne se obviňovat jeden druhého
A rekonstrukci čeho vlastně platíte, když jste v nájmu? Toho domu, ve kterém nebydlíte? ![]()
Je jasné, že by bylo ideální, aby si manžel našel práci tam, kde je dům. A klidně i s nějakým dojížděním. Měli byste najednou měsíčně o těch 7500 víc a bylo by po starostech…
pukacu píše:
Je jasné, že by bylo ideální, aby si manžel našel práci tam, kde je dům. A klidně i s nějakým dojížděním. Měli byste najednou měsíčně o těch 7500 víc a bylo by po starostech…
zcela souhlasím bydlet na baráček když už se platí rekonstrukce a vyřešeno ![]()
Nebo mě napadá, že ty asi budeš schopnější než on a asi i víc vyděláš
Tak co kdybys teda šla do práce a on by byl na rodičáku? Nevím ale jak máte staré dítě. Tak od roka, roka a půl, pokud už nekojíš by to šlo. To by se ale musel sakra snažit a doma pěkně makat. Jsi psala, že je to jeho sen, být na RD ![]()
No ale do deseti dětí bych s ním teda nešla.
A zas mě pro změnu nastval, že se tři dny pořádně nenajedl a měl hlad, Já tady shnáněla cuketu, vaříla celý odpoledne aby bylo co k žrádlu, no nenaštvalo by Vás to. ![]()
Na co? třeba na nový vlasy
to šetřím už půl roku a pořád nemůžu ušetrit.Zajít si zaplavat, od října s malou na plavání, na dovolenou.