Už nevím, co se svým chlapem

Anonymní
4.8.11 19:43

Už nevím co se svým chlapem.

Já vím, je to tu pořád dokola.Ale jsem na rodičáku, nikam se přes týden nedostanu.Chlap má každý den nějakou aktivitu po práci,nebo jde do hospody. Chápu,že po práci.Ale já sedím doma jako pako, protože nenechám malé dítě samotné. Ale když si otevřu láhev vína, jsem hned alkoholik a že nejhorší je,když člověk pije sám. Pořád je zvyklej, na svoje pohodlí. Teď máme do výplaty 100kč jelikož jaksi nevycházíme on na mě čumí a neřekne ani … Už odmítám dělat krá… vždy jsem peníze když chyběly sehnala já, chodila jsem do 7 měsíce na brigády, i po porodu.Ale už mě to nebaví, chci mít klid. Fňuká, jak má špatnou práci, ale aby si hledal něco lepšího toho ani nenapadne.Už nevím co s ním :zed: Co dělám blbě? Když něco řeknu má kecy že jsem si měla vzít chlapa kterej ty prachy vydělá.Já přece jen chci abychom nemuseli živořit a abychom občas něco ušetřili.Kašlu na nějaký servis, ale on nic, že není vyžehleno, jemu to je jedno.Už nemám sílu.Ještě mi řekne, at taky někam jdu ale jak můžu někam jít, když na to nemám peníze? když musím počítat každou korunu? Jak často Vám chlap chodí do hospody na sport, nějakou hudební kapelu a tak podobně? a to jeětě od září bude studovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
4.8.11 19:55

Můj chodí tak 2× do roka. Sraz Feliciaklubu a konzert Jarreho. Do hospody v podstatě vůbec, a když, tak jdeme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.8.11 19:56

Tak jaktože on peníze má a ty ne? Pořádně zkasírovat, poplatit nezbytné náklady na domácnost a teprv co zbyde rozdělit rovným dílem mezi vás dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.8.11 20:04

Nějak nechápu jaký je rozdíl v tom, když on jde do hospody a ty si otevřeš víno. Všal nevyzunkneš lahev na posezení ne? Ale přiznávám, že takhle začíná alkoholismus u většiny žen.
Jak to, že máte 100kč do výplaty a on má na hospodu?
Musíš mu říct, neustále opakovat, že by si ráda trávila čas s ním, že musíte rozdělit finance, tak aby jste vyšli. Zkrátka komunikace, komunikace, komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.8.11 20:06

Když je mu jedno, že není vyžehleno, tak nežehli a nedělej servis jen pro něj :-) Jak to, že on peníze na hospodu má a ty na svůj volný čas ne? Nemyslím si, že je něco špatného na tom dát si víno sama, tak ať si ho dá s tebou a posedíte spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
4.8.11 20:15

Takto jak tak koukám mám milionovyho chlapa ted ataky si zajde 1 za týden do hospody ale to spíš že hraje v kapela a mají zkoušky a tak pak zajdou na jedno ale kolikrát jdu s ním co se týká koncertů tak chodí jen na ty na kterých sám hraje a to zas se jdu na nej podivat jkinak penize se řeší asi všude chte si to udělat sistém prostě to se musí poplatit a to se odloží na jídlo a podobně jinak nechápu jak to že on de do hospody když nejsou peníze jinak je fajn udělat kasičku mi tam vždy během měsíce odkládáme po 50kč a ono se tam třeba za něaký 3měsíce naskytne třeba 2000 a pak když se de do hospody a nebo do bazenu nebo tak tak se veme ze zasou a nebo kdyz dojdou penizky zajde se na zasoby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.8.11 20:20

Můj teď moc nechodí a pěkně bych ho hnala, kdyby chodil často do hospody a my neměli pomalu na chleba. :cert: Ať si najde na odpoledne nějakou brigádu a místo vysedávání v hospodě může přilepšit do rodinného rozpočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.8.11 21:00

Nemáte peníze??? Přihraj mně ho do Brna do kalírny, já už mu tu brigádičku domluvím. Za dvanáct hodin u pece - devět stovek čistá ruka. A jedeme i o víkendech. Takže se nemůže vymlouvat, že od pondělka do pátku nemá na přivýdělky čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
4.8.11 21:09
Jura007 píše:
Nemáte peníze??? Přihraj mně ho do Brna do kalírny, já už mu tu brigádičku domluvím. Za dvanáct hodin u pece - devět stovek čistá ruka. A jedeme i o víkendech. Takže se nemůže vymlouvat, že od pondělka do pátku nemá na přivýdělky čas…

na takové jako popisuje zakladatelka se musí přesně takhle :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
4.8.11 21:20

Jako ty máš posledních 100 Kč a on si lítá po hospodách?! No to by bylo u nás tóčo! Takže nejdříve všechno poplatit, nakoupit a až potom do hospody a za zábavou. Miminko chtěl přeci také ne? Tak ať se kouká snažit a o miminko se také starat. Nechce mít vyžehleno? Nežehli. Nemáš na jídlo? Tak jíst nebude. Vyčítá ti otevřené vínko? Proč si ho nedá s tebou a raději jde do hospody? No takovýhle chlap by byl něco na mojí povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
4.8.11 21:23

Na rovinu si s ním promluv, řekni mu, že to takhle dál nejde a nepůjde. Ať ti on sdělí jakou má představu o vašem soužití a podle toho bych se zařídila dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904

manžel jde do hospody jedině s kolegy v práci tak jednou za 2 měsíce na 5 pivek a pak se svým tátou a kamarády, když jedeme jednou za měsíc k němu do rodné vísky. Nesportuje - tedy jo, ale tak že skáče se synem na trampolíně, běhá za ním, když mu mladej prchá na odrážedle, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

můj chodí na sraz školy jednou ročně, to je všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.8.11 22:04

Souhlasím s příspěvky nade mnou a jen dodávám, že můj nechodí do hospody nikdy, jen pokud ho tam už vyloženě vyženu a to je tak 2× ročně. Všechny peníze máme dohromady a dávají se do rodiny.

• Citovat
  • Upravit
511
4.8.11 22:29

přesně tak peníze jsou dohromady. jednou spolu bydlíme hospodaříme a hotovo :lol: penízky do hospody na ty 2 pivka co vypije po zkuškách si vždy veme ze zásoby 50kaček já si je zas vemu když si du něco koupit na koníky :) taková kasička je k nezaplacení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí