Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak nevím, ale podle mě je normální přístup - když mě neuživí jedna práce, tak si hledám jinou, líp placenou. Nevím nevím.
Nevím, mám holou prdel. Nevím, jak bych všechno zvládla sama, nemám kam jít.
Anonymní píše:
Nevím, mám holou prdel. Nevím, jak bych všechno zvládla sama, nemám kam jít.
vždyt už to v podstatě sama zvládáš…
a za jaký prachy šel zas kalit?
Anonymní píše:
Ne, sel na akci kde je Pivo zdarma![]()
teda můj chlap doma moc nepomáhá,o holky se taky skoro nestará,ale do roboty chodí,dělá i přesčasy, a když není v robotě,tak maká na zahradě,stavíme svépomocně chajdu.. účet máme společný a když si banka postahuje všechny naše výdaje,tak ze zbytku máme na jídlo,pleny atd.. jeho výplata=veškeré inkaso,telefony atd a moje mateřská =jídlo pleny drogerie.. uděláme měsíční vélký nákup a pak už jen chodíme pro pečivo,jogurty,salámy
a na pivo jde tak max.jednou za 14dní
Myslíte že mu nic nedopřeju? Hlavně že si zajde v neděli do kostela se pomodlit. Ale to, že máme doma pomalu domácí násílí, jelikož já hold nadávu když jsem nespokojená jinak to neumím. Když mlčím, má hysterický záchvat že s ním nemluvím.Občas je to hustý, nechce mi uhnout abych se odešla do vedlejší místnosti uklidnit. Prostě mi brání, to se mi zatmí před očima a jednu mu vrazím. Jsem hnusná, ale nevím jak na něj, myslí si že mu nic nedopřeju,štve ho že se musí starat o malou.Já mám občas stavy, že prostě nezvládám ani uklízet,ani vařit ne že bych byla líná ale prostě to nejde.
Tak se nezlobte, je to citlivé téma, nechce se mi odtajnovat. Kazký má problémy a starosti, ale nevím
Když mu jednu vrazám občas mi to vrátí. Něco mu vyčítám a on mlčí a kouká na mě. Nebo má stopadesát tisíc výmluv, že nic nesehnal. Ted začal ohranou písničku že je totálně neschopnej že jsem si měla vzít něškoho jiného, ale já nic nechci jen aby nám něco zbylo z výplaty a měli za co zajet na dovolenou.Sice jsem mela rizikové těhotenství, ale měla jsem možnost dělat o víkendech. Takže bylo na pčilepšenou 3000-5000 navíc. Včdy jsem to dala do rozpočtu. Vždy jsem všechno zachranovala já. Ted jsem o brigádu přišla a když vidím jak se k tomu chlap staví. Kašlu na nějaký shánění penez, at se snaží on.
To je hrozný, se takhle vypsat.A to jsem naprosto střízlivá,možná to je dost chaotický
nezlobte se.
a zkusit si sami sednout v klidu třeba u kávy a říct a vyjasnit si svá stanoviska?přece nemůžete takle žít z ruky do huby,zvlášt když máte malé dítě!
A NEPOMOHLA BY SPÍŠ ODBORNÁ POMOC? zajít k psycholožce-psychoterapetce ?
Anonymní píše:
Když mu jednu vrazám občas mi to vrátí. Něco mu vyčítám a on mlčí a kouká na mě. Nebo má stopadesát tisíc výmluv, že nic nesehnal. Ted začal ohranou písničku že je totálně neschopnej že jsem si měla vzít něškoho jiného, ale já nic nechci jen aby nám něco zbylo z výplaty a měli za co zajet na dovolenou.Sice jsem mela rizikové těhotenství, ale měla jsem možnost dělat o víkendech. Takže bylo na pčilepšenou 3000-5000 navíc. Včdy jsem to dala do rozpočtu. Vždy jsem všechno zachranovala já. Ted jsem o brigádu přišla a když vidím jak se k tomu chlap staví. Kašlu na nějaký shánění penez, at se snaží on.To je hrozný, se takhle vypsat.A to jsem naprosto střízlivá,možná to je dost chaotickýnezlobte se.
promiň,ale to k sobě nemáte ani trochu úcty?
Kača: Mě příjde že mu vracím to co mi řekl, po SP v 23tt. Že přišel o iluze, který měl. Když se narodila další,měla jsem problém s kojením tak údajně nás UM zrujnuje.Fňukal po porodu, že spolu nemůžeme spát, jelikož mu kněz řekl že je to nemorální.Byli jsme často pohádáni kvuli antikoncepcinechala jsem si ji píchnout tajně. Je toho hodně.Na podzim jsem otěhotněla znovu, ale bohužel se neudrželo.On má představu velké rodiny, nejlépe by seděl doma na rodičáku. Měla jsem to jako překvapení. Jenže on musel sám jet k příbuzným přes půl republiky byl tam 4dny. Když přijel utrpěl kolabs, takže ho odvezla rychlá a já to nezvládla.
Nezlobte se, je to hrozný když to tak po sobě štu, ja vím nikdo není dokonalý. Ale asi chyba nebude jen ve mě… ![]()
Chápu tě, mít takovýho chlapa, mlátila bych ho též
Ne, ale vážně, píšeš, že nic nemáš, ale potom jsi s ním proč? Vždyť on má taky holou řiť. ![]()
Gina108 píše:
Chápu tě, mít takovýho chlapa, mlátila bych ho téžNe, ale vážně, píšeš, že nic nemáš, ale potom jsi s ním proč? Vždyť on má taky holou řiť.
Nemá, má barák ale jsou v něm nájemníci. Je na vesnici přěs půl republiky a není tam schopen najít práci.Dnes mi řekl, že by mohli bydlet i nadále s námi, takže mi budeme mít dva pokoje nahoře a oni 4+1 dole.Nahoře kuchyn neni. Neumim si představit, ýe budu sdílet barák se dvěma 60 letými manžely.
Anonymní píše:
Kača: Mě příjde že mu vracím to co mi řekl, po SP v 23tt. Že přišel o iluze, který měl. Když se narodila další,měla jsem problém s kojením tak údajně nás UM zrujnuje.Fňukal po porodu, že spolu nemůžeme spát, jelikož mu kněz řekl že je to nemorální.Byli jsme často pohádáni kvuli antikoncepcinechala jsem si ji píchnout tajně. Je toho hodně.Na podzim jsem otěhotněla znovu, ale bohužel se neudrželo.On má představu velké rodiny, nejlépe by seděl doma na rodičáku. Měla jsem to jako překvapení. Jenže on musel sám jet k příbuzným přes půl republiky byl tam 4dny. Když přijel utrpěl kolabs, takže ho odvezla rychlá a já to nezvládla.Nezlobte se, je to hrozný když to tak po sobě štu, ja vím nikdo není dokonalý. Ale asi chyba nebude jen ve mě…
po SP je to hodně těžké,jeden vztah to zničí,druhý to naopak posílí-my jsme ten druhý případ,díky Bohu
no a teda,že by šel na rodičák on a Ty sis našla práci?
ber mě prosím s rezervou,vlastně ani nevím,jak ti pomoct,ale třeba se ti trošinku uleví,když se z toho aspon vypíšeš…
a jak si jako představuje že bude mít veééééélkou rodinu a ta bude žít jen z motliteb?
a na co chce hodně dětí,když má jedno pohlídat tak se mu to nelíbí a raději jde do hospody?
a co to je za křesťana,že na tebe vztáhne ruku?