Už se neozval

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5006
14.7.19 20:05

Uvazovalas ze toho mohl mit “rozjeteho” vic a proste kdyz jsi hodila zpatecku, zacal rozvijet neco jineho s nejakou jinou? Vubec bych se tomu nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:08
@Psisuchar píše:
A jak dlouho jste manželé i partneři? Ty by jsi neměla problém opustit muže kdyby ten flirt začal být něco víc? Já nevim, mě hrozně mrzí, že lidi si moc neumí být dneska věrný a nebo jim lhát. Asi jsem moc mladá a nebo blbá bez tolik zkušenosti, ale pokud bych se jak ty zaloukala nebo podle mě zamilovala (což myslím že trochu jsi), tak bych nemohla být s manželem ani partnerem. Každej dotyk, sex od manžela by mi byl nepříjemný.

Možná jsi mladá - a to nemyslím jako urážku. Měla jsem jiné názory když jsem byla mládě. Je mi přes 40 a s manželem jsem od puberty ;)

• Citovat
  • Upravit
779
14.7.19 20:12
@Anonymní píše:
Možná jsi mladá - a to nemyslím jako urážku. Měla jsem jiné názory když jsem byla mládě. Je mi přes 40 a s manželem jsem od puberty ;)

Tak to je sakra doba. A miluješ ho? Nepřemýšlela jsi o rozvodu? Nebo chceš jen milence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:16
@Helca83 píše:
Uvazovalas ze toho mohl mit “rozjeteho” vic a proste kdyz jsi hodila zpatecku, zacal rozvijet neco jineho s nejakou jinou? Vubec bych se tomu nedivila.

Ano, napadlo mě to.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.7.19 20:17
@Anonymní píše:
Vloni v létě jsem potkala muže, který mě zaujal, ale jsem vdaná a on je ženatý, takže k ničemu nedošlo. Máme stejný koníček a vloni v létě jsme byli na společné akci spojené s tím zájmem. Každopádně, po dobu několika měsíců mě intenzivně kontaktoval, neustále volal a psal, téměř každý den. Většinou jsme řešili ten náš koníček, ale semtam flirtoval a dával najevo, že by rád víc, ale vždy to ihned zamluvil. Nedal mi ani prostor na to zareagovat. Trvalo to opravdu dlouho a já si na něj už zvykla. Byl to takový platonický vztah, ale ne že bychom si vyznávali lásku, ale oba jsme věděli, že v tom je malinko víc, ale nepřiznali jsme si to. Rádi jsme se viděli, rádi jsme spolu mluvili. Byl inciativní, většina telefonátů a zpráv a pozvání vzešla od něj. No a pak se něco stalo, napůl z legrace a napůl vážně jsem mu něco vyčetla a jeho se to asi dotklo a od té doby se mnou vůbec nemluví. Dost mě to zarazilo. To tak chlapi mají? Já se na něj za těch pár měsíců naštvala několikrát, ale ani mě nenapadlo s ním přerušit kontakt, vždyť nám to nic nebralo, jen dávalo. Příjemně strávený čas, jsem si jistá, že oboustranně. No a pokud mu zavolám, tak to sice zvedne, ale omluví se, že je zaneprázdněn a slíbí, že zavolá zpět obratem - což se nestane. Občas zavolá on mi, ale nechá to jen jednou zazvonit a než to stihnu vzít, tak to položí a když volám zpět - obratem - má vždy obsazeno. 8o Teď už se tedy více než měsíc neozval vůbec, ani jednou. Ani já ne. Takže už neočekávám, že se ozve. Ale vrtá mi to hlavou. Proboha proč? To mu pár mých vět dokázalo tak změnit pohled na mě, když myslím, že mě za těch několik předchozích měsíců poznal docela výrazně? Nepoznal vtip? Možná jeho žena zjistila, že si s někým tak intenzivně volá a píše, možná. Ale to by mi mohl říct - promiň, mám doma problém, bude lepší to přerušit. Ale toto? Přijde mi to strašně srabácké. Ani nečekám radu, spíš jsem se chtěla vypovídat. Zažily jste někdy něco podobného? Já už ani nevím, jestli bych vůbec stála o to ho znovu vidět, nebo slyšet. A jestli mi celou dobu lhal, nebo jestli je to cvok, nebo jestli jsem ho opravdu tak výrazně odradila během jedné hodiny. Přemýšlím nad tím i proto, že se blíží termín loňské akce a je velmi pravděpodobné, že se tam opět setkáme, je to akce, kterou si ani jeden nechceme nechat ujít a je pro nás důležitá. A já zvažuju, pokud k tomu setkání dojde, jak se zachovám. Jestli přátelsky a dělat jako by nic, pozdravit ho a jít dál, nebo ho ignorovat, nebo se ho na rovinu zeptat co se stalo. Já tomu prostě vůbec nerozumím, já se asi takto nikdy k nikomu nezachovala a proto je to pro mě nepochopitelné.

Proboha, proč si vůbec jako vdaná něco takového začínáš? Nepochopitelné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:19
@Psisuchar píše:
Tak to je sakra doba. A miluješ ho? Nepřemýšlela jsi o rozvodu? Nebo chceš jen milence?

No je to sakra doba, takže v té dlouhé době byla období, kdy jsem přemýšlela o rozvodu i období, kdy jsem chtěla milence, na truc :D Ale to jsou jen takové teorie :nevim: Nicméně, já si narozdíl asi od většiny lidí nepředstavovala, že když se vdám, je to navždy, naopak jsem si vždycky říkala, že bych z nefunkčního vztahu odešla a začala (s radostí) od nuly. A paradox je, že si asi zůstanem už navždy, no :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 20:21
@Russet píše:
Proboha, proč si vůbec jako vdaná něco takového začínáš? Nepochopitelné :zed:

Líbil se mi a to hodně a jeho zájem mi lichotil a nevadil. Byl zajímavý. A časem jsme si začali být blízcí, jak jsme si pořád povídali. No ono se to tak asi někdy stává.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.7.19 20:24
@Anonymní píše:
Líbil se mi a to hodně a jeho zájem mi lichotil a nevadil. Byl zajímavý. A časem jsme si začali být blízcí, jak jsme si pořád povídali. No ono se to tak asi někdy stává.

Je mi 41 a s chlapy se potkávám. Zajímavý. Prohodím pár slov. Ale abych si s nějakým intenzivně psala, na to asi nemám tolik času a chuti. Protože mam doma chlapa, se kterým mě nepřestalo bavit si psát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:27
@Russet píše:
Je mi 41 a s chlapy se potkávám. Zajímavý. Prohodím pár slov. Ale abych si s nějakým intenzivně psala, na to asi nemám tolik času a chuti. Protože mam doma chlapa, se kterým mě nepřestalo bavit si psát :nevim:

My si s manželem nepíšeme a nikdy jsme si nepsali :D tedy - nikdy mi na nic neodepsal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
779
14.7.19 20:41
@Anonymní píše:
No je to sakra doba, takže v té dlouhé době byla období, kdy jsem přemýšlela o rozvodu i období, kdy jsem chtěla milence, na truc :D Ale to jsou jen takové teorie :nevim: Nicméně, já si narozdíl asi od většiny lidí nepředstavovala, že když se vdám, je to navždy, naopak jsem si vždycky říkala, že bych z nefunkčního vztahu odešla a začala (s radostí) od nuly. A paradox je, že si asi zůstanem už navždy, no :nevim: :lol:

A proč se na to nevykašleš? Jde vidět, že po lásce, porozumění prahneš a doma se ti to nedostává, jsi mladá. Jinak ten chlap, první co mě taky napadlo, zda neslídila manželka. A jinak ty chlapy taky nechápu. Jednou vše v pohodě a z ničeho nic přeruší kontakt. A pokud ti sám neřekne proč, tak se to nikdy nedozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:48
@Psisuchar píše:
A proč se na to nevykašleš? Jde vidět, že po lásce, porozumění prahneš a doma se ti to nedostává, jsi mladá. Jinak ten chlap, první co mě taky napadlo, zda neslídila manželka. A jinak ty chlapy taky nechápu. Jednou vše v pohodě a z ničeho nic přeruší kontakt. A pokud ti sám neřekne proč, tak se to nikdy nedozví.

Ano, je to pravda, trefila ses (a pak že jsi mladá a máš málo zkušeností ;) ), chybí mi doma opravdu porozumění, komunikace. My vlastně ve všem fungujem, sehraný pár, děti, domácnost, sex, finance, široká rodina, společní přátelé, koníčky, domácí zvířectvo, my ve všem funujem, jsem si jistá, že nás všichni považují za dokonalý pár a náš rozchod by asi překvapil všechny - ale porozumění, to fakt moc nemáme, mluvíme spolu, ale víc o provozních věcech, málo o pocitech, přáních, starostech. My vlastně nic neřešíme :nevim:
A pak mi někdo volá kdo si se mnou povídá, poslouchá mě! Radí mi, ptá se mě na radu, no doprčic, ano, líbilo se mi to a chybí mi to. Přiznávám. Ale jak se říká - člověk nemá opouštět stabilních 80% kvůli chybějícím 20% které najde někde jinde. Bude to pořád jen těch 20%. Rozumíš mi? A možná není špatně to co doma chybí najít jinde, ale je potřeba u toho neztratit hlavu a vědět kam člověk patří. A to porozumění a povídání, to je asi poměrně snadné najít - toto mi supluje třeba má nejlepší kamarádka a okruh těch nejbližších kamarádek. Bylo fajn mít na chvíli jako vrbu i chlapa. A podotýkám - před ním jsem si na manžela NIKDY nepostěžovala ani slovíčkem. Ani jednou!

• Citovat
  • Upravit
779
14.7.19 20:49

Hale nekaž si život a vyprdni se na manžela ať má taky možnosti. Jsi mladá. Moje máma ve 42 porodila mou nejmladší sestru, já jsem o 19 let starší (už chodí do 3 třídy), má ji s nikým jiným a je šťastna a hrozně jí to omladilo. Nee že by sis hned měla dělat dítě, ale mě 40 ženská přijde hrozně mladá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:53
@Psisuchar píše:
Hale nekaž si život a vyprdni se na manžela ať má taky možnosti. Jsi mladá. Moje máma ve 42 porodila mou nejmladší sestru, já jsem o 19 let starší (už chodí do 3 třídy), má ji s nikým jiným a je šťastna a hrozně jí to omladilo. Nee že by sis hned měla dělat dítě, ale mě 40 ženská přijde hrozně mladá.

Ať má taky možnosti? :lol: Ten mě zbožňuje ;) :D
A jinak jo - jsem psala - mně by se i líbilo začít někde něco znova, s někým jiným, někde jinde, od malinka jsem takové „cigánské děcko“ s touhou po změnách, na druhou stranu jsem si vědoma toho, že mám velké štěstí, že jsem našla chlapa pro celý život a že mě ten chlap má rád ;) :D

• Citovat
  • Upravit
779
14.7.19 20:53

Mě ty procenta přijdou naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 20:55
@Psisuchar píše:
Mě ty procenta přijdou naopak