Už se neozval

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
14.7.19 20:59
@Anonymní píše:
Ať má taky možnosti? :lol: Ten mě zbožňuje ;) :D
A jinak jo - jsem psala - mně by se i líbilo začít někde něco znova, s někým jiným, někde jinde, od malinka jsem takové „cigánské děcko“ s touhou po změnách, na druhou stranu jsem si vědoma toho, že mám velké štěstí, že jsem našla chlapa pro celý život a že mě ten chlap má rád ;) :D

Ježiš, tak to máš těžký. Kdyby to byl radši nějaký despota (v uvozovkách) tak se opouští líp. Sakra jsi mladá, úplně v nej letech. Já nevim. Od náct? A byl první? Žiješ jen jednou víš to doufám? Zvyk není láska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 21:03
@Psisuchar píše:
Ježiš, tak to máš těžký. Kdyby to byl radši nějaký despota (v uvozovkách) tak se opouští líp. Sakra jsi mladá, úplně v nej letech. Já nevim. Od náct? A byl první? Žiješ jen jednou víš to doufám? Zvyk není láska

V nej letech ne, spíš poslední možnost na změnu. Ale to jsem si říkala i po prvním dítěti, že pokud rozvod, tak teď - s jedním děckem. Pak se narodilo druhé a to jsem si zas říkala - ok, se dvěma, ale teď dokud mi není ještě třicet. No a teď je mi přes čtyřicet a říkám si - ok, tak pokud fakt tu změnu chci, tak teď, dokud jsem ještě mladá (ano, cítím se tak :lol: )
Ale ne, není to na pořadu dne ;)

• Citovat
  • Upravit
779
14.7.19 21:15
@Anonymní píše:
V nej letech ne, spíš poslední možnost na změnu. Ale to jsem si říkala i po prvním dítěti, že pokud rozvod, tak teď - s jedním děckem. Pak se narodilo druhé a to jsem si zas říkala - ok, se dvěma, ale teď dokud mi není ještě třicet. No a teď je mi přes čtyřicet a říkám si - ok, tak pokud fakt tu změnu chci, tak teď, dokud jsem ještě mladá (ano, cítím se tak :lol: )
Ale ne, není to na pořadu dne
@Anonymní píše:
Ale ne, není to na pořadu dne ;)

Zvyk je železná košile. Chápu tě, jak to musí být těžký. Skvělý chlap, kterýho už nemiluješ, jen zvyk, úcta a samozřejmě, že ti na něm záleží plus děti. Chceš žít a né přežívat. Každý by ti poradil ŽIJ a buď šťastná, ale to vše záleží jen na tobě. Někdy se prostě rozumem řídit nejde. A je úplně jedno tenhle chlap, přijde jiný. Problém není ten muž, ale ty. Nejsi šťastná, nejsi spokojená. Ten chlap je vedlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.7.19 21:16
@Anonymní píše:
My si s manželem nepíšeme a nikdy jsme si nepsali :D tedy - nikdy mi na nic neodepsal :mrgreen:

Ani SMS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 21:20
@Russet píše:
Ani SMS?

Tak co jiného by jsme si měli psát než sms? :D Měla jsem na mysli sms. Nepíšeme si.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.7.19 21:59
@Anonymní píše:
Tak co jiného by jsme si měli psát než sms? :D Měla jsem na mysli sms. Nepíšeme si.

Dopisy, maily, milé vzkazy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 22:11
@Russet píše:
Dopisy, maily, milé vzkazy… ;)

Nééé, dopisy si nepíšeme, jsme pořád spolu, kromě pracovní doby :D, mejly mu posílám s textem „vytiskni mi to prosím“ a to neodepisuje, ale vozí mi to z práce vytištěné :mrgreen: takže je čte a milé vzkazy si nepíšeme, kdysi dávno když jsme spolu začínali jsem mu takové vzkazy psala, ale to už odnesl čas (on mi je nepsal nikdy :mrgreen: ) Ale mám je schované! Ty co jsem mu psala. Asi ne náhodou ten poslední byl z doby když jsem byla těhotná, pak už jsem asi měla jiné starosti a na toto zapomněla :lol:

• Citovat
  • Upravit
1934
14.7.19 23:21

No a cos tomu chlapovi řekla, že se urazil? Sama píšeš, že to bylo napůl v žertu, ale zároveň napůl vážně. Možná je to pro tebe blbost, ale pro něj zásadní informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.7.19 23:23
@Tomkins píše:
No a cos tomu chlapovi řekla, že se urazil? Sama píšeš, že to bylo napůl v žertu, ale zároveň napůl vážně. Možná je to pro tebe blbost, ale pro něj zásadní informace.

Manželka mu na to přišla, tak přestal. Nehledej v tom záhady. Nebo přišla jiná, co dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
15.7.19 01:38
@Russet píše:
Manželka mu na to přišla, tak přestal. Nehledej v tom záhady. Nebo přišla jiná, co dala…

Když ti řeknu napůl v žertu a napůl vážně, že jsi kráva, taky si mám vysvětlovat tvoje následné mlčení tím, že sis našla někoho jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 06:50

@Tomkins To je docela jedno co jsem mu řekla, byla to - i kdyby to vzal osobně - jen výčitka a ne urážka. Napůl v žertu a napůl vážně. A vím, že ho to naštvalo a upřímně se ani nedivím, ale zas taková přecitlivělost, to mě zarazilo. Nevadí, aspoň vím na čem jsem a „ten čas byl zábavnej“ :lol: život jde dál :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 06:52
@Russet píše:
Manželka mu na to přišla, tak přestal. Nehledej v tom záhady. Nebo přišla jiná, co dala…

Obojí je možné, je to koneckonců fuk. Včera to na mě zas nějak dolehlo, ale dnes už to opravdu hážu za hlavu.

• Citovat
  • Upravit
53518
15.7.19 06:54
@Tomkins píše:
Když ti řeknu napůl v žertu a napůl vážně, že jsi kráva, taky si mám vysvětlovat tvoje následné mlčení tím, že sis našla někoho jinýho?

Tak mi nevíme, jak s ním žertovala, Ivánku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 07:00
@Russet píše:
Tak mi nevíme, jak s ním žertovala, Ivánku :nevim:

Takové nějaké výčitky bývaly z obou stran, jako takové popichování, většinou jsme se tomu zasmáli, rozhodně to nebyla žádná urážka, ale třeba jsem se netrefila do situace, třeba to v tu chvíli nepobral jako legraci, ale je to fakt jedno! Pokud ten člověk po mnoha měsících někoho odstřihne ze dne na den, tak ty brďo, já už pro něj neztratím ani myšlenku ;)
Už mám smazané číslo, zprávy, vše a jde se dál, tahle diskuze byla asi poslední kapka, došlo mi, že ho opravdu nechci ani pitvat, ani nad ním přemýšlet a už vůbec nechci aby mi někdo chyběl, na tyhle pocity nemám čas.

• Citovat
  • Upravit
53518
15.7.19 07:06
@Anonymní píše:
Takové nějaké výčitky bývaly z obou stran, jako takové popichování, většinou jsme se tomu zasmáli, rozhodně to nebyla žádná urážka, ale třeba jsem se netrefila do situace, třeba to v tu chvíli nepobral jako legraci, ale je to fakt jedno! Pokud ten člověk po mnoha měsících někoho odstřihne ze dne na den, tak ty brďo, já už pro něj neztratím ani myšlenku ;)
Už mám smazané číslo, zprávy, vše a jde se dál, tahle diskuze byla asi poslední kapka, došlo mi, že ho opravdu nechci ani pitvat, ani nad ním přemýšlet a už vůbec nechci aby mi někdo chyběl, na tyhle pocity nemám čas.

Aspon víš, jak skutečně „blízká“ jsi mu byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí