Už si nevím rady jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3734
19.4.22 08:31

Zdravotní sestra bez vysoké školy se uplatní úplně normálně a za hezky plat. Jsem taky sestra se střední školou a nemůžu si stěžovat vůbec na nic. A práci seženeš úplně všude, všude na nás čekají, nedostatkový personál. Tady bude asi problém někde jinde. Kdybys chtěla práci máš hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.4.22 08:40

@Švédka87 já práci mám, chodím ale jen na dohodu, školu už mám taky hotovou čekám prostě až bude malej ve školce. Před těmi roky to byl ještě zdravotní asistent a hlavní na všechny asistenty spustila tohle, jezdila jsem s nimi. Bydlíme v malé vesničce, tady si nemohu vybírat státní nestátní školku, je tu jedna a v ní určitá místa, už jsem kontaktovala ředitelku, tak jasně řekla, že přednost mají starší děti a malému tři ještě v září nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.4.22 08:46
@Anettsved píše:
@Švédka87 já práci mám, chodím ale jen na dohodu, školu už mám taky hotovou čekám prostě až bude malej ve školce. Před těmi roky to byl ještě zdravotní asistent a hlavní na všechny asistenty spustila tohle, jezdila jsem s nimi. Bydlíme v malé vesničce, tady si nemohu vybírat státní nestátní školku, je tu jedna a v ní určitá místa, už jsem kontaktovala ředitelku, tak jasně řekla, že přednost mají starší děti a malému tři ještě v září nebudou.

odkdy ma nemocnice sluzebni byt na male vesnici? tak dej dite do skolky v miste, kam dojizdis za praci? a fakt se mi nechce verit, ze nejaka sefova honi tehotnnou s malym ditetem na vysokou skolu… a co otec deti?… a proc v prvnim prispevku pises, ze deti jsou male a do skolky nemuzou, kdyz pak pises ze holce je 5?… ze by trolik pri pondelku nebo je vse uplne jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8790
19.4.22 09:00

@Anettsved hele nějak se do toho sama zamotavas… není to trochu jinak? Kluk má 2,5 roku, ale tys už stihla vystudovat tříletou školu. Psala jsi, že pracuješ na půl úvazekk, teď píšeš, že na dohodu. Že máš malý děti, co nemůžou do školky, pak zas, že holce je 5. Že máš byt z práce ale máš ho na malé vesnici.. dej kluka do školky v místě, kde pracuješ. V těch jeslich mohl být dávno. Nebo jsi měla se školou počkat až po rodicaku, až budeš v práci na plný úvazek a budeš tu školu zvládat platit. Kdyby tě vyhodili, tak jako zdravotní sestra bys práci sehnala kdekoliv jinde. Ale na mateřské a rodicaku tě vyhodit nemůžou… A proč jsi nezadala o to prominutí poplatku? Nechceš tu napsat pravdu? Třeba ti pak budeme schopni nějak pomoct, ale takhle fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.4.22 21:59

@Midaku částečný úvazek/dohoda o pracovní činnosti. Prostě chodím do práce na pár služeb měsíčně, protože jsem je poprosila. Malá chodí do školky, ale malý ne a ještě nemůže. Co je k nepochopení, že jsem začala studovat školu, když jsem byla s holkou na mateřské a prvák jsem dodělala s břichem. Ano rehabilitační ústav, který je na místě, který má okolí pouze služební byty, nechci psát přesně kde bydlím, to ne. A školka tu je právě pro zaměstnance ústavu. Když chvíli budete hledat, najdete o čem mluvím. A ano, jelikož mi končil poslední rok na dobu určitou, dala mi na výběr. Buď dodělat školu a dá mi na dobu neurčitou nebo se rozloučit. Je až k neuvěření, že si někdo může myslet, že jsem si něco takového vymyslela, ale bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8790
19.4.22 22:19

@Anettsved tak psala jsi, že ti to sefova řekla těsně před porodem… takto to vychází úplně jinak, to jsi počala už při škole, evidentně ses tak sama rozhodla, tak se teď nediv. Nevím no, chtělo by to trošku plánovat do budoucna. Teď už je pozdě, už můžeš jen řešit následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel