Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Snopy123 píše: Více
Ja mam deti o dva roky od sebe, takze co bylo ted male staršímu, bude dobre mladšímu, a to co bylo ted male nebo uplne akorat mladšímu, to jsem dala pryc. Po třetím nejstarším davam oryc vse, je tam deset let rozdíl a nebudu to tady skladovat tak dlouho, ty veci.
Holky moc děkuji.
Ráno dceru vozí manžel autem, takže mi šlo spíše o dopoledne.
U nás je teď na sluníčku hezky na mikinu. Skoro 12C, na sluníčku tak 18C 😅
U nás ráno - 3, teď +5. Dávám pořád zimní softshellky a pod ně leginy. Chodí na zahradu hrát si ba písek, který je studený. Bundu takovou prechodovou, čepici z teplakovina. Mladší syn taky tak, ale čepici má dvojitou - měl zánět ucha a chtěl teplejší.
No já si to ráno právě tak říkala, když ty děti přišly do školky navlečené v zimní bundě.
Ale u nás je teda fakt slunečno a aktuálně mi teploměr ukazuje 12C ve stínu.
Dřív ne, teď už ve 4 letech schovávám na 2 sezony i letní. První rok to má mírně větší a druhý rok mírně menší, ale úplně se mi nechce kupovat každou zimu 2 nové bundy ![]()
Tak dcera se za rok potáhne cca 5-7cm takže bunda, softky, oteplovaky vydrží dvě sezony. Softshellovou bundu dokonce nosila tři roky.. měla ji tedy delší, rukávy měli stahování…
@Markéta188 píše: Více
Mi to přijde prostě mimo jak některé děti chodí… O v zimě venku plus 2 a děti v zimních kombinezach… Já dceru oblékala cca vždy jak sebe. Taky na procházku nejdu v lyžařských kalhotách
Včera jsme šli na procházku na nás menší kopeček. Já šla v mikině a leginach. Potkávala jsem děti v zimních bundach, cepkach… Nechápu. Bylo 15 stupňů. Mi přijde že lidi oblékají dle kalendáře děti.
@KKK85 píše: Více
No hlavně když je přechod z podzimu na zimu, tak se tomu zimnímu oblečení všichni brání a pak ze zimy na jaro při fakt 15C na sluníčku mají děti ještě i tlusté palčáky ![]()
Tak jsem chtěla vědět, jestli jsem blázen, nebo ne
![]()
My jsme už taky odložili zimní ale něco jsem ještě nechala. Ono ty rána jsou docela chladný, ale zase odpo je fajn. Raději dávám víc tenkých vrstev.
@KKK85 píše: Více
U nás děti ve školce nechodí na procházku. Většinou dělají něco, u čeho se valí po zemi. Takže chodí oblečené tepleji.
sice dotaz je o školkových dětech, ale já jsem minulý týden koupila pro dceru, co teď měří 141 cm, na příští rok teplý krásný kabát 152-158, byla sleva z 2700 na kč 600, příští rok jí asi ještě bude větší a ten další akorát - doufám
Dcera to má do školy 10min, tak to měla i do školky. A za tu chvíli nikdo nezmrzne. Ráno bere softshellovou bundu, takovou uvnitř pocesanou. A ve školce by taky tak šla. Ven šli stejně až po deváté desáté, a to už bylo plus 8-9stupni.
@Markéta188 To je super. U nás to stále vychází co sezona to komplet vše nové. Kupuji tedy často na Vinted za hubičku.
@stinga Super kup. Ještě že není kluk
To by mu nebylo na 2 sezony
Nebo u nás v tomhle věku hodně rostli - ale byli to kluci - ty holky to tahají normálněji.
@stinga píše: Více
Však proč ne. V HM měli nedávno velké slevy. Trička za 19,– -29,–, mikinu a pyžama za 69,–, brala jsem holkám i na 2 roky dopředu. Za ty peníze nekoupím ani z 2. ruky
![]()