Už vám taky hrabe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
20.2.18 10:06
@Anonymní píše:
Jsem doma s dětmi už 7 let a už mi hrabe. Jsem strašně zpruzela a nic mě nebaví. Na výlety a návštěvy nejsem a to mrcaseni věcně s 3 dětmi za zadkem mě už nebaví. Muž furt v práci nebo relaxuje-proste nepomáhá a není akční a já ho nechám být. Neradte ho zaprahnout to nejde. Jak to takovou dobu zvládate vy? Najednou Toužim být zas mladá a volna. Užívat si s manželem a tak… mate to taky někdo tak? Případně co s tím?

Zapřáhnout manžela, ale to nechceš slyšet. Ale nějaký čas bez dětí by ti akorát prospěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
20.2.18 10:14
@Anonymní píše:
Jsem doma s dětmi už 7 let a už mi hrabe. Jsem strašně zpruzela a nic mě nebaví. Na výlety a návštěvy nejsem a to mrcaseni věcně s 3 dětmi za zadkem mě už nebaví. Muž furt v práci nebo relaxuje-proste nepomáhá a není akční a já ho nechám být. Neradte ho zaprahnout to nejde. Jak to takovou dobu zvládate vy? Najednou Toužim být zas mladá a volna. Užívat si s manželem a tak… mate to taky někdo tak? Případně co s tím?

Máš kamarádku co má děti tak 13 - 15 let? Já jo a docela mě to donutilo si začít honem užívat dokud mě děti ještě potřebujou a chtějí se mnou trávit čas.. :-) až budou puboši, sice bude doma uklizeno a bude čas někam jít, ale.. je to šok zjistit, že se člověk má vlastně strašně dobře, když ho ty prďolové potřebují a chtějí s ním být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
20.2.18 10:15
@Anonymní píše:
Tak myslím ze si nemusíme říkat, ze ne každý člověk je pocat přesně ve chvíli, kdy si to rodiče neplánují, ze :) jsem za ne vděčná a mám je všechny moc rada. Jen potrebuju povzbuzení či postezovani od druhých, ze je to třeba taky někdy štve.

Také mě to doma už někdy štve ;) Ale vím, že jakmile za pár měsíců půjdu do práce, ještě často vzpomenu jak jsem mohla být doma s dětmi a zařídit si s nimi volno podle sebe v kterýkoliv den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25175
20.2.18 10:25

Když to tady tak čtu, tak jsem asi jediná spokojená na RD, aniž bych studovala nebo chodila do práce :D Já si teda najdu i jiné činnosti, které naplňují mě a netýkají se dětí. Možná si víc uvědomuju to, co tady zaznělo, že až budou větší, budou i větší starosti a teď je to vlastně sranda.
Zase teda žena v domácnosti bych být nechtěla, to bych měla za chvíli 100 kg a vamýšlela bych kraviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3822
20.2.18 10:26
@Anonymní píše:
@Fima jako máme to rozdělené tak, ze se absolutně nemusím starat o finance a máme vše a já se starám o být a děti. Přijde mi to fér. Samozřejmě, ze s nima je, ale není to taková ta cílená pomoc. Jdi někam já pohlidam.

Takze mu nemuzes rict aby pohlidal ze si treba pujdes zacvicit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3822
20.2.18 10:29
@Lucius08 píše:
Mám jedno dítko (2roky) a teď každou chvíli čekáme druhé, jsem doma tři roky cca a už mi taky hrabe :D závidím manželovi jak jde každý den ráno do práce. Každodenní rutina mě ubíjí. Sem tam když přijde manžel dřív domů, nechám mu tu malého a jedu se třeba jen tak projet autem, nebo jdu nakupovat. Vždycky mi to hrozně pomůže. Zkoušela jsem pracovat ale bylo mi líto, že na prťe nemám tolik času, hned jsem toho nechala a snažím se si to užívat :) jednou ty děti vyrostou a ty pak zase budeš chtít aby byli malé :)

Taky kdyz prijde partner z prace tak mu dam dite a jedu se jen tak projet autem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
20.2.18 10:53
@Aries6 píše:
Když to tady tak čtu, tak jsem asi jediná spokojená na RD, aniž bych studovala nebo chodila do práce :D Já si teda najdu i jiné činnosti, které naplňují mě a netýkají se dětí. Možná si víc uvědomuju to, co tady zaznělo, že až budou větší, budou i větší starosti a teď je to vlastně sranda.
Zase teda žena v domácnosti bych být nechtěla, to bych měla za chvíli 100 kg a vamýšlela bych kraviny :mrgreen:

Já jsem taky spokojená, neměnila bych. Jen bych si přivydělala ráda nějakou kačku na přilepšení, ale není možnost dcerku někam umístit. Ale za chvíli jí budou 2 roky a pak už budu jen pracovat a pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
20.2.18 11:30

Jo, taky mam obcas takove stavy. Ale to je tim, ze jsem v mezicase cuchla k vetsi svobode - deti ve skolce, ja trochu pracovala. Ted mam dvoumesicni mimino a citim se jak v kleci, ale vim, ze to brzy pomine. Obecne se proste snazim najit si nejakou vlastni seberealizaci a hlavne si rikam, ze jsem si to dobrovolne vybrala a kazda mince ma dve strany, takze se snazim byt stastna a spokojena v te situaci, ve ktere jsem a nemyslim na coby kdyby.

• Citovat
  • Upravit
74217
20.2.18 14:21

Hrabalo. Proto jsem sla posledni rok rodicaku do prace, kdyz mel nejmladsi 2r.
Takze v dubnu budu mit tri roky pracovniho vyroci. A jsme spokojenejsi vsichni, prestoze jsem mela cas pro sebe, tak uz neslo byt dyl doma. Musim pracovat, nejak se angazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 16:37

Hrabe. Mám dvouletého čertíka a jsem na něj sám.

• Citovat
  • Upravit
kytkalenka
20.2.18 16:53

Taky jsem začala studovat a hrozně mi to pomohlo. Nejdřív jsem dělala 3 roky VOŠ u prvního a teď čekáme druhé a čekají mě na podzim státnice BC. Všechno dálkově, ale člověk se dostane aspoň jednou za měsíc mezi spolužáky a rozšíří si obzory. Plánuji při druhém dodělat Mgr. akorát mi to vyjde do 3 let než půjde do školky.

• Citovat
  • Upravit
2642
20.2.18 17:19
@Anonymní píše:
Hrabe. Mám dvouletého čertíka a jsem na něj sám.

ahoj, nejsi ty ten vdovec co tu nedávno psal? to by dávalo téhle diskuzi nový rozměr.. (to nemyslím ironicky, ale jako fakt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.2.18 17:36

@kytkalenka
Ja zacala pri praci. Mam dva skolkare a skolacku (od zari dve skolacky).
To je jediny fakt, ktereho lituji, ze jsem promarnila temer 7r. doma, ze uz mohlo byt hotovo. Ale mi to pomohlo nakopnout (prace i skola). Po letech stravenych doma. Celkem rychle jsem se aklimatizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 17:57

Zpětné můžu říct, že být doma se třemi dětmi s malým věkovým rozestupem byla Havaj oproti kolotoči školka, práce, domácnost, nemoci. Jsem šťastně rozvedená… Vim, že sis chtěla kniknout, postěžovat, vypovídat, ale opravdu, užívej svobody.
Děti mám šikovné, samostatné, nijak extrémně nemocné, přesto je toho na jednoho člověka celkem dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.18 18:45
@kjhui píše:
ahoj, nejsi ty ten vdovec co tu nedávno psal? to by dávalo téhle diskuzi nový rozměr.. (to nemyslím ironicky, ale jako fakt)

Ano, jsem. Dcera je půl roku po smrti maminky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML