Už vám taky hrabe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8037
20.2.18 20:28
@Anonymní píše:
Ano, jsem. Dcera je půl roku po smrti maminky.

To mě moc mrzí. Máte alespoň babičky, které pomůžou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
20.2.18 20:29
@Anonymní píše:
Zpětné můžu říct, že být doma se třemi dětmi s malým věkovým rozestupem byla Havaj oproti kolotoči školka, práce, domácnost, nemoci. Jsem šťastně rozvedená… Vim, že sis chtěla kniknout, postěžovat, vypovídat, ale opravdu, užívej svobody.
Děti mám šikovné, samostatné, nijak extrémně nemocné, přesto je toho na jednoho člověka celkem dost.

To věřím, že to musí být náročné. A pomáhá alespoň bývalý muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 20:47
@carola píše:
To mě moc mrzí. Máte alespoň babičky, které pomůžou?

Máme, jsou ale daleko. Přesto tam tak jednou za měsíc jezdíme.

• Citovat
  • Upravit
8037
20.2.18 20:52
@Anonymní píše:
Máme, jsou ale daleko. Přesto tam tak jednou za měsíc jezdíme.

Alespoň, že tak. A ty jsi s malou tedy asi doma, práce asi nehrozí, viď? Také mám skoro 2-letou dcerku. Je to moje štěstí, ale ač je tento věk asi nejkouzelnější, je to období taky pěkně náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 20:53
@carola píše:
To věřím, že to musí být náročné. A pomáhá alespoň bývalý muž?

Bere si je standardně obvikend, minulé prázdniny je měl týden+týden. Moc se nepretrhne. Má novou rodinu a určité problémy, které dost zkomplikovali jeho péči. Někdy si připadám trochu ublíženě, já třeba si nějaké problémy dovolit nemůžu, to je nadbytečný luxus. :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8037
20.2.18 20:56
@Anonymní píše:
Bere si je standardně obvikend, minulé prázdniny je měl týden+týden. Moc se nepretrhne. Má novou rodinu a určité problémy, které dost zkomplikovali jeho péči. Někdy si připadám trochu ublíženě, já třeba si nějaké problémy dovolit nemůžu, to je nadbytečný luxus. :lol: :mrgreen:

Tý vogo, holka zlatá. Já mám skoro 2-letou dcerku a syna skoro 10 a muže a mám strach, jak zvládnu návrat do práce. Se proti tobě úplně stydím. :) Jsi šikulka, na druhou stranu, co ti zbývá, viď? Ale oni ti to vynahradí, prďousci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.2.18 20:58

No to je fakt priserny. Prosimte bud rada, ze ty deti mas a ze jsou zdrave a prober se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 21:03
@carola píše:
Alespoň, že tak. A ty jsi s malou tedy asi doma, práce asi nehrozí, viď? Také mám skoro 2-letou dcerku. Je to moje štěstí, ale ač je tento věk asi nejkouzelnější, je to období taky pěkně náročné.

Práce hrozí až v září, předtím ještě na jaře, a to už je za chvilku, zápis do školky.

• Citovat
  • Upravit
8
21.2.18 15:37

Děti

To víte. S dětmi je to naráčoné ale stojí to za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.2.18 15:45
@Anonymní píše:
@Fima jako máme to rozdělené tak, ze se absolutně nemusím starat o finance a máme vše a já se starám o být a děti. Přijde mi to fér. Samozřejmě, ze s nima je, ale není to taková ta cílená pomoc. Jdi někam já pohlidam.

Dobrý, tak si hlídání zaplať. Peníze jsou, tak v čem je problém. Prostě jednou týdně na celý den pryč a hlídání hlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
21.2.18 16:29
@Anonymní píše:
Práce hrozí až v září, předtím ještě na jaře, a to už je za chvilku, zápis do školky.

ahoj, a myslíš že to zvládne? nebude to pro ni po tom čím si prošla stres, odloučení? i když často se říká že v kolektivu dětí naopak dítě pookřeje.. to se ptám v rámci tématu „hrabe nám z pobytu doma s dětmi“ jako že ti skončí pobyt doma, tak jestli se těšíš do práce, tak jako bych se ptala třeba rozvedené samoživitelky, ale nemusíš se rozepisovat jestli se to nehodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.18 19:15
@kjhui píše:
ahoj, a myslíš že to zvládne? nebude to pro ni po tom čím si prošla stres, odloučení? i když často se říká že v kolektivu dětí naopak dítě pookřeje.. to se ptám v rámci tématu „hrabe nám z pobytu doma s dětmi“ jako že ti skončí pobyt doma, tak jestli se těšíš do práce, tak jako bych se ptala třeba rozvedené samoživitelky, ale nemusíš se rozepisovat jestli se to nehodí..

Jsou tu plusy i mínusy. Je na mě docela dost fixovaná, tak to je ve spojitosti s novým prostředím mínus. Má ale ráda kolektiv dětí, jen jsem v pár pohybových hrách odpozoroval, že má ráda svůj prostor. Prý je to normální a poddá se to. Tak uvidíme. A práce? Je to zas něco jiného, než být pořád doma. Ale jak říká psycholog, je třeba prokládat práci, péči, úklid, koníčky.

• Citovat
  • Upravit
3823
21.2.18 22:18
@růžový achát píše:
Hele to dělam taky :P,, hodim si do CD Bowieho a mizim alespon na chvilku nekam dal :P

Jj skvelej relax :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect