Úzká pánev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
2.5.11 20:21

Jestli to jde zjistit předem nevím. Minule mi dělali před porodem ultrazvuk a neříkali nic. Normálně jsme rodili a až jak se to zaseklo, tak mě doktor dlooouho prohlížel a zjistil to.

Držím Vám všem palce a dejte pak vědět jak jste dopadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.5.11 16:15

Ahoj Pleo, hrozne moc gratuluji k miminku!!! :dance: To je super, ze uz to mate za sebou! :palec: Jeste jednou velka gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.5.11 16:31

Ahojky, tak už jsme zpátky z porodky. Doktor byl strášně milej :palec: jinak monitor mě netočili, jen mi udělal vyšetření a ten stěr z čipku a pak na UZ se díval na prcka a všechno je ok. Jdu tam zase za týden. Jinak se mě ptál, jestli vzhledem k té oční indikaci bych radší chtěla císaře nebo zkusit přírozeně, tak jsem řekla, že určitě císaře. Rozměry panve neřešil vůbec :nevim: ale je to kvůli tomu, že mám tu indikaci od očáře, kdybych jí neměa, tak nevím o by řekl :think: Ještě řekl, že to musí schvalit primář, ale že to asi schálí :think: Takže přesný datum mi řekne příští týden, a řekl, že to bude nejspíš začátek 40.tt, takže tak kolem 20. května. Jinak mám v průkajdě CS 8, co to znamená, že už se to blíží? Bych byla ráda, kdyby prcek vydržel do toho naplanováného termínu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
3.5.11 16:43

Lolik - CS 8? To teda vůbec nevím.
Jsi ráda, že to vypadá na císař, že?
Já se musela na ty rozměry zeptat, sami od sebe to taky u mě neřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.5.11 16:49
Pleo píše:
Lolik - CS 8? To teda vůbec nevím.
Jsi ráda, že to vypadá na císař, že?
Já se musela na ty rozměry zeptat, sami od sebe to taky u mě neřešili.
Pleo, To už jsem tady našla CS je Cervix skore_ max je 10, to je stav děložního hrdla, víc jak 7 znamená, že je zralé :think:
Za císaře jsem ráda, protože očář mi říkal, že při přirozeném porodu by se mohla odchlípnout sitnice, a to je fákt nebezpečný :-? a k tomu ještě se přidala i tá pánev, ale to už je jedno asi…
a tobě se rozjel porod sám, že jo? prcek do planovaného termínu nevydržel?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.5.11 21:14

Lolik - tak tak, odtekla mi voda týden před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí