Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem se s tim prala bez leku pres 2 roky. Nakonec jsem si musela nechat napsat AD, uz se to nedalo. A beru je i ted v tehotenstvi. Pry se muzou. Nez jsem otehotnela, tak uz mi bylo celkem faj. Ted je mi zase o neco hur, asi ty hormony. ![]()
Je to velice těžké mam partnera mam se dobře nic mi nechybí syn který ma. 2 roky je zdravý uzasny ale ja prostě trpím nevim zda dokážu jit k psychologovi a svěřit se mu..
@ajmy
@ajmy Jo hormony umí své. Já jsem dva měsíce po porodu, stále mě bolí hlava a to se samozřejmě odráží na psychice. A to mě začala bolet ve druhém měsíci těhotenství.
Ahoj žienky. Ja som počas celého tehotenstva brala lieky a maličká je zdravá. Nebojte sa liekov … Nemôžte sa trápiť.
Tehotenstvo som zvládla na jednotku. Dokonca som rodila normálne. Malá má piatok 3 mesiace ❤️
Pôrod v pohode, 600-nedelie tiež ale po ňom sa mi vrátili závraty a akosi to trvá už 2 mesiace a nevie to odísť … Mne sa úzkosť prejavuje tým totižto. Máte niektorá skúsenosti ? Zažila ste to ? Povedzte mi, že to prejde prosím. Ja sa snažím fungovať predsa musím kvôli malej potrebuje ma ????
@Delu píše:
Je to velice těžké mam partnera mam se dobře nic mi nechybí syn který ma. 2 roky je zdravý uzasny ale ja prostě trpím nevim zda dokážu jit k psychologovi a svěřit se mu..
@ajmy
Taky máme svělou, zdravou dcerku, další dítě si moc přejeme. Všechno je v pohodě a se mnou to mává
Já teda chdím jen k psychiatrovi, ale taky to spolu dost probíráme. Toho se neboj. Jsou tam od toho aby pomohli. Taky se nerada svěřuji cizím lidem.