Uznání předmětu - poradíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Monik29 a k čemu ti trn gympl teda bude? Ta škola nemá žadne odborné zaměření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z gymplu si pamatuju a používám do zaměstnání tak 5 % toho, co jsme se učili (nebo méně). Brala jsem to hlavně jako prostředek k tomu se dostat na VŠ..
Co nějaké rekvalifikační kurzy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monik29 píše:
Jej to by bylo na dlouho, mám otce, kterého jsem teď dvakrát viděla po 4 letech a žiju s matkou, pár morčátek a ostatní vztahy rok od roku ubývají… Tři matury jsem nechtěla, já toužila jít rovnou na gympl, ale tohle bylo zvládnutelné a blízkoHlavně jsem si konečně přála umět jazyky a vím, že do matury to nestihnu
Voš dálkově nula nula
A co rovnou kombinovane VS?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monik29 píše:
Tři matury jsem nechtěla, já toužila jít rovnou na gympl, ale tohle bylo zvládnutelné a blízko
dobře, ale PROČ chceš jít (i se dvěma maturama) ještě na gympl? co konkrétně si od toho slibuješ? obzvlášť v situaci, kdy je výuka založená na samostudiu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučil bych se školy ptát tak dlouho, dokud nedá jasnou odpověď. Podle mě záleží na tom, jak posoudí, jestli úroveň předchozích absolvovaných předmětů odpovídala gymnáziu. Je možné, že posouzení považuje za ukončené už zařazením do druhého ročníku a s dalším uznáním nepočítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monik29
Na ten gympl bych nechodila.
Dodělala bych si cestovní ruch. Potom bych šla na VŠ nebo alespoň na VOŠ.
Můžeš se taky podívat na možnosti programu celoživotního vzdělávání (CŽV) na VŠ a na jejich podmínky přestupu do řádného studia a možnosti uznání předmětů z CŽV.
Zakladatelko, kolik je na tom soukromém gymnáziu školné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit