Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím,
ptám se, protože jsem tu našla jenom téma úzká pochva před porodem.
Já mám podobný problém, rodila jsem do vody, vše ok, ale malá mi udělala nějaké poranění, takže mě šili - nejednalo se o šití hráze, ale nějaké miniaturní poranění.
Od té doby mám úzkou pochvu-.
Nevím jak to popsat, ale je to jako kousek DÍRy - blok ŠITÍ - a zbytek díry,…Nemám žádné bolesti, velmi brzy jsem taky po propuštění přestala krvácet, ale teď na kontrole po šestinedělí říkal doktor, že něco takového ještě neviděl, že pochva má být naopak širší a ne užší…
Musel mi ji prohlédnout nějakým menším zrcátkem - údajně pro panny a že máme zkoušet sex s gelem, ale že je 100%, že mi to partner protrhne - tu blokaci /šití, co tam mám :X A až v nejhorším případě znovu přešití.
Mám to podle něho zašité moc navrchu, prst tam dám, ale penis už by byl fakt problém a bez protrhnutí by se to asi neobešlo tedy podle toho, co vidím, že prý by to tak 3 dny krvácelo a jen v případě potíží do nemocnice jenže já se bojím ![]()
Má někdo podobnou zkušenost a řešili jste to jemným zkoušením sexu anebo rovnou nemocnice?
Doktor říkal, že,,spodek'' je,,pružný'' a že je to oblast, která se dá opravdu velmi rychle zhojit..
Jsem nas,,, na nemocnici, jak se vůbec může stát, že někdo někomu něco špatně zašije - pokud teda, ale můj pohled je ten, že takto to teda vypadat nemá a aby sex probíhal tak, že partner Vám tam něco protrhne a vy budete trpět jak pes
Je to vůbec možné? ![]()
Zkušenost nemám, ale rozhodně bych si nic nenechala protrhnout pérem. To raději do nemocnice na přežití.
To vypadá jak pysky srostlé k sobě vprostřed (tím pádem je pochva zúžená)…
Chodil se na mě dívat doktor na pokoj asi první 3 dny - říkala jsem si, kdyby bylo něco blbě, viděl by to, ne?
@Joana30 píše: Více
Také mě víc zašili. Na kontrole doktor říkal, že do mě nedá pomalu ani prst. Sex pak nešel, já měla jiné starosti s mimčem a kojením, než řešit tohle. Pak na další kontrole mluvila doktorka o plastice, že mě naříznou a zašijí. Já věřila, že to půjde samo a možná i tím, že jizva změkla, tak to pomalu šlo. Vše povolí časem i vytáhne se. ![]()
To šití je vždycky loterie, pokud to mas viditelně spatne, tak se to dá předělat, presit… me u dvou ze třech porodu ale zašili tak blbě, ze viditelně bylo vše ok, ale “neco” me tam pri sexu “nekde” táhlo, tlačilo, v některé poloze dokonce štípalo… to mam takhle po tom posledním třetím. Po prvním to spravil druhý.