Užvaněná zdr. sestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
30.5.10 15:26

pokud nemas odvahu jit si postezovat osobne (coz uplne chapu, clovek nechce byt za prudice), tak bych klido napsala anonym - a klidne doktorovi, on to s ni probere…

Příspěvek upraven 30.05.10 v 17:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.10 16:11

Anonymní jsem proto, že dotyčná je sousedkou mé mámy a máma je i pacientkou toho dr. co u něj zmiňovaná pracuje. V plánu mám informovat doktora, je to její nadřízený, měl by se starat on.
Týká se to zdr. sestry z ordinace MUDr. Markla (viz. odkaz ) v České Skalici (v odkazu jsou obě jeho ordinace).

• Citovat
  • Upravit
16631
31.5.10 14:19

Jo přesně takhle je to potřeba - jen si opravdu ujasni, jestli dotyčná osoba řekla něco podle čeho lze danou pacientku indetifikovat - tak jak už tu holky psaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.6.10 08:07

Jsem taky takový rebel a tohle by mi určitě hodně vadilo a také bych přemýšlela co s tím. Na druhou stranu jsem i bývalá zdravotní sestra a vím, jak to chodí. Některé sestry prostě drbny jsou - je jich naštěstí málo, ale není to až tak vyjímečné. Já jsem si také několikrát stěžovala na chování sester či lékařů, ale stejně to nikam nevedlo. Mou kamarádku jsem nedávno vyhecovala také ke stížnosti, protože šla do jednoho soukromého zařízení, kde platila celkem velké peníze za čtyřlůžkový pokoj - 1000,– Kč za noc / .Šla tam na operaci kvůli neplodnosti. Na pokoji s ní ale byly pacientky z plastické chirurgie / ? / no a sestra přišla a přede všemi pacientkami jí vyprávěla o tom, co jí budou dělat a proč - pěkná přednáška až na to, že mladé pacientky z plastické chirurgie poslouchaly s otevřenou pusou a po odchodu sestry volaly svým kamarádkám a sdělovaly jim, že jim na pokoj přivezli „jednu starou krávu“ co chce ještě dítě když má na krku pomalu smrt...... Tento telefonický hovor způsobil kamarádce doslova šok a z nemocnice utekla. Musela se objednat k psychiatrovi. Stížnost jsme sepsaly a čekali asi dva měsíce na odpověď - poté vám přijde blábol o tom, jak je vše celkem v pořádku a o neetickém jednání sestry zde nebyla ani zmínka.............
Bojovat se ale musí a proto někam rozhodně napiš. Jestli nevíš přesně pod koho uvedené zdr. zařízení patří, tak napiš na ministerstvo zdravotnictví a oni to předají tam, kam to patří. Chce to tam napsat hodně podrobností, aby bylo vidět, že sis to nevymyslela. Kdyžtak dej vědět jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty