Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to jste me potesily
Nosim doma cupr modylky
vyrazena pritelovo trika, trenyrky, nebo teplaky. a spim v tomtez, takze mam obcas problem rozlisit, co je denni ubor a co na noc ![]()
na venkovni obleceni si dost potrpim, nevylezu nenalicena snad ani s kosem, tak si to holt musim doma vynahradit ![]()
se kolikrat chlapovi divim, ze na me vleze
![]()
Ale abyste si nemysleli, mám taky světlý chvilky
Třeba dneska, jsem oblečená jako člověk
Triko a pěkný domácí kalhoty ![]()
Stensa píše:
No u nás, když někdo zvoní, tak se hrozně diví proč tak dlooouho neotvírám…no jooo,ale já se musim komplet převlíct
Pěkná diskuze, jsem ráda, že v tom nejsem sama
Fiducia píše:
Tak to jste me potesilyNosim doma cupr modylky
vyrazena pritelovo trika, trenyrky, nebo teplaky. a spim v tomtez, takze mam obcas problem rozlisit, co je denni ubor a co na noc
na venkovni obleceni si dost potrpim, nevylezu nenalicena snad ani s kosem, tak si to holt musim doma vynahradit
se kolikrat chlapovi divim, ze na me vleze![]()
![]()
Tak s tim rozlišením občas taky nevim, tak tu celou hromadu hodim do špíny a jedu na novo
Jinak na ven jsem taky číča ![]()
Tak já jsem dneska v pyžamu. Ale vyjímečně, jsem marod
Jinak pyžamo nenosím vůbec, ani na noc. A přes den svoje triko, nějaké pohodlné, to podprdu nosím a někdy si vezmu přítelovo a to podprdu nenosím, ale večer mám cecíky o půl metru níž
a mám jedny skvělé tepláky snad z roku 1983 a ty jsou
Nesmím je ale nosit před přítelem, má z nich trauma
Prej mi dělají obrovský zadek(cha
tak je to vina těch tepláků
) ale když ony jsou tááák pohodlné ![]()
no hádej v čem tu sedím. triko a kalhotky
. Manža tu chodí v triku a trenkách z čehož pline,že dojde pošta nebo nějaká nečekaná návštěva a my tu budeme lítat a hledat něco na sebe ![]()
LuckaPt píše:
no hádej v čem tu sedím. triko a kalhotky. Manža tu chodí v triku a trenkách z čehož pline,že dojde pošta nebo nějaká nečekaná návštěva a my tu budeme lítat a hledat něco na sebe
Tričko a kalhotky, tak to jsem měla na sobě, když už bylo vedro i na tu sukni … to bych zmrzla … ![]()
nosím tričko, mikinu a značkový tepláky, nemám ráda leginy a vytahany teplaky, takze si kupuju kvalitni v cene rifli, sice bych normalne tak neutracela, ale jsem v tom cely dny, proste porad doma s detma, tak jsem se placla pres kapsu
jizvíková píše:
nosím tričko, mikinu a značkový tepláky, nemám ráda leginy a vytahany teplaky, takze si kupuju kvalitni v cene rifli, sice bych normalne tak neutracela, ale jsem v tom cely dny, proste porad doma s detma, tak jsem se placla pres kapsu
No nemyslíš že se to tím že v tom si celé dny obnosí a vypadá t pak úplně stejně ¨jako levné vytahané tepláky?
Promin ale to mi hlava trochu nebere, proč takhle utrácet za oblečení na doma… Ale tak když někdo má to štěstí že na to má… tak proč ne no…
mimochodem existuje sexy oblečení na doma? jako pohodlne a takove, ze si manzel rekne, ze se vecer zapoji?
![]()
Mě by ta snídaně a kolikrát i ten oběd snad bez toho pyžama ani nechutnal
Jinak co se týče fleků, jsem snad horší než to naše dítě…to už i přítel říká, že to bych snad ani nebyla já, abych se nezkydala ![]()
jizvíková píše:
mimochodem existuje sexy oblečení na doma? jako pohodlne a takove, ze si manzel rekne, ze se vecer zapoji?![]()
Jasně že jo
úplé tílečko a minikraťásky ![]()