Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak jsem se dneska zamyslela nad tim jaký „modely“ mám na doma a jestli je na tom někdo podobně jako já.Neni totiž vyjímkou, že kolikrát, když se nejde ven, tak jsem třeba v pyžamu až do odpoledne
Nebo taky často chodim jenom v delšim triku, bez kalhotek a podprdy-joo a to moje prsa už dááávno nejsou co bývala
Nebo si kolikrát oblečnu večer pyžamo jak jsem ho ráno svlíkla-samo, že je naruby
No a vlastně v čem v noci spím většinou ani pyžamo neni, jsou to přítelovo velký trika
Tak jste taky takový modelky? Nebo jsem čuně jenom já? ![]()
nejsi
já jsem na tom úplně stejně.max kalhotky a vytahaný tričko s infantilním obrázkem a nejlíp s dírkama a ještě si k tomu modýlku umím navlíct ponožky nějaké šílené barvy
hlavně že je mi dobře a cítím se pohodlně.nechápu lidi(a pár jich takových znám)co chodí doma v riflách,podprsence a slušivým tričku.
Ahoj já sem na tom podobně
Jenom občas když je chladno přiobleču nějaké „sexy“ tepláčky ![]()
![]()
Tak já doma normálně nosím tepláky, tricko a mikču, nebo kratasy. Bohuzel u nás je to tak ze kazdou chvilku dojde nejaka navsteva nebo tak neco takze nemuzu byt v nejakym super modelu ale pravda je ze ja se fintim i doma
![]()
Ale kalhotky doma teda nikdy nenosim, vlastne vubec pradlo…
No za to moje mati to jsou modely nejvetsi
taky dlouhy tricka atd… ![]()
no tak já se snažím se ráno převléknout, protože setrvání v noční košili na mě má devastační „nicnedělací“ účinky
![]()
No ale kalhotky a triko mi taky stačí, teď teda nosím podprdu, když kojím a ochladilo se, tak i tepláky a ponožky jsem vytáhla ![]()
A tuhle se mi stalo, že mě pošťačka vytáhla z vany a otevřela jsem jí zachumlaná v županu, to jsem si fakt připadalajak filmová hvězda
![]()
No u nás, když někdo zvoní, tak se hrozně diví proč tak dlooouho neotvírám…no jooo,ale já se musim komplet převlíct ![]()
Tak podprsenku si oblíknu, bez tý to nedám (prostě se bez ní necítím
), ale jinak taky - oblíbený vytahaný trika z roku cvaj (tzn. z doby, kdy jsem v nich sjížděla ještě jako svobodná a bezdětná Vltavu) a k tomu co je prostě pohodlný a relativně čistý. Rifle za pohodlný nepovažuju, ale nikomu je neberu … Jinak v létě jsem skoro furt tahala riflovou sukni (strečovou, v pase na gumu). V pyžamu to přes celý den prostě nevydržím, připadám si … jak nemocná … a tudíž bych nebyla schopná ani nakrmit děti
![]()
většinou v kraťasech a tílku/tričku/svetříku, případně mám nějaké domácí kalhoty, ať už sportovní tepláky (ne s vyboulenýma kolenama apod
nebo nějaké lepší. Nezastávám názor, že doma je jedno, jak člověk vypadá. Naopak - doma mě vidí lidi, na kterých mi záleží nejvíc a chci se jim líbit. A pohodlí a pěkné oblečení zkombinovat jde ![]()
Tak já mam teplákové modýlky
ráno jen sepnu vlasy do culíku umeju se vemu tepláky a tričko a pokud nejdu někam do krámu, tak jsem v tom celej den ![]()
Tak já ani tak nemám problém s oblečením samotným.. spím v noční košili a převlíkám se hned, protože by mi byla zima, ale spíš s tím, aby vydrželo relativně čisté po delší dobu.. Protože buď se pokecám já při vaření, nebo si do mě mladý utře špinavé ruce
, polije mě, takže už si večer přijdu jak čuně ![]()
Tak já bavlněný triko a tepláky..Od dětí jsem věčně umazaná nebo poblitá
Fakt kočka
![]()
Stensa píše:
Ahoj, tak jsem se dneska zamyslela nad tim jaký „modely“ mám na doma a jestli je na tom někdo podobně jako já.Neni totiž vyjímkou, že kolikrát, když se nejde ven, tak jsem třeba v pyžamu až do odpoledneNebo taky často chodim jenom v delšim triku, bez kalhotek a podprdy-joo a to moje prsa už dááávno nejsou co bývala
Nebo si kolikrát oblečnu večer pyžamo jak jsem ho ráno svlíkla-samo, že je naruby
No a vlastně v čem v noci spím většinou ani pyžamo neni, jsou to přítelovo velký trika
Tak jste taky takový modelky? Nebo jsem čuně jenom já?
taky tak
opravdu vyjimecne jsem „kulturni“ uz od rana. Snazim se ale prevlikat z nocni kosile, na me to take pusobi uspavacim nicnedelacim ucinkem
ale ted jsem v nocni kosili a uz snidam a odsavam… snad to dnes vyjde - zkulturnit se ![]()
Dadulina píše:
Ahoj já sem na tom podobněJenom občas když je chladno přiobleču nějaké „sexy“ tepláčky
Asi jsme na tom všechny stejně ![]()
Nápodobně…, když je teplo tričko a kalhotky, když se ochladí přidám tepláky. Nesnáším a to fakt hodně neohlášené náštěvy. ![]()
Příspěvek upraven 09.09.11 v 09:08
Kalhotky a tričko (podprdu ani náhodou
), když je zima tak tepláky…
Spím nahá nebo v tričku a když už je velká zima, tak v teplém pyžamu ![]()