V čem chodíte doma?

1666
9.9.11 08:43

V čem chodíte doma?

Ahoj, tak jsem se dneska zamyslela nad tim jaký „modely“ mám na doma a jestli je na tom někdo podobně jako já.Neni totiž vyjímkou, že kolikrát, když se nejde ven, tak jsem třeba v pyžamu až do odpoledne :roll: Nebo taky často chodim jenom v delšim triku, bez kalhotek a podprdy-joo a to moje prsa už dááávno nejsou co bývala :oops: Nebo si kolikrát oblečnu večer pyžamo jak jsem ho ráno svlíkla-samo, že je naruby :lol: No a vlastně v čem v noci spím většinou ani pyžamo neni, jsou to přítelovo velký trika :mrgreen: Tak jste taky takový modelky? Nebo jsem čuně jenom já? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14942
9.9.11 08:47

nejsi :mrgreen: já jsem na tom úplně stejně.max kalhotky a vytahaný tričko s infantilním obrázkem a nejlíp s dírkama a ještě si k tomu modýlku umím navlíct ponožky nějaké šílené barvy :mrgreen: hlavně že je mi dobře a cítím se pohodlně.nechápu lidi(a pár jich takových znám)co chodí doma v riflách,podprsence a slušivým tričku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 08:47

Ahoj já sem na tom podobně :-D Jenom občas když je chladno přiobleču nějaké „sexy“ tepláčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.9.11 08:48

:lol: :lol:
Tak já doma normálně nosím tepláky, tricko a mikču, nebo kratasy. Bohuzel u nás je to tak ze kazdou chvilku dojde nejaka navsteva nebo tak neco takze nemuzu byt v nejakym super modelu ale pravda je ze ja se fintim i doma :oops: :lol: :lol:
Ale kalhotky doma teda nikdy nenosim, vlastne vubec pradlo…
No za to moje mati to jsou modely nejvetsi :lol: :lol: taky dlouhy tricka atd… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.9.11 08:54

no tak já se snažím se ráno převléknout, protože setrvání v noční košili na mě má devastační „nicnedělací“ účinky :-D :-D
No ale kalhotky a triko mi taky stačí, teď teda nosím podprdu, když kojím a ochladilo se, tak i tepláky a ponožky jsem vytáhla :mrgreen:

A tuhle se mi stalo, že mě pošťačka vytáhla z vany a otevřela jsem jí zachumlaná v županu, to jsem si fakt připadalajak filmová hvězda :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.9.11 09:01

No u nás, když někdo zvoní, tak se hrozně diví proč tak dlooouho neotvírám…no jooo,ale já se musim komplet převlíct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.9.11 09:02

Tak podprsenku si oblíknu, bez tý to nedám (prostě se bez ní necítím :nevim: ), ale jinak taky - oblíbený vytahaný trika z roku cvaj (tzn. z doby, kdy jsem v nich sjížděla ještě jako svobodná a bezdětná Vltavu) a k tomu co je prostě pohodlný a relativně čistý. Rifle za pohodlný nepovažuju, ale nikomu je neberu … Jinak v létě jsem skoro furt tahala riflovou sukni (strečovou, v pase na gumu). V pyžamu to přes celý den prostě nevydržím, připadám si … jak nemocná … a tudíž bych nebyla schopná ani nakrmit děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
9.9.11 09:03

většinou v kraťasech a tílku/tričku/svetříku, případně mám nějaké domácí kalhoty, ať už sportovní tepláky (ne s vyboulenýma kolenama apod :)) nebo nějaké lepší. Nezastávám názor, že doma je jedno, jak člověk vypadá. Naopak - doma mě vidí lidi, na kterých mi záleží nejvíc a chci se jim líbit. A pohodlí a pěkné oblečení zkombinovat jde :)

• Citovat
  • Upravit
1800
9.9.11 09:04

Tak já mam teplákové modýlky :lol: ráno jen sepnu vlasy do culíku umeju se vemu tepláky a tričko a pokud nejdu někam do krámu, tak jsem v tom celej den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

Tak já ani tak nemám problém s oblečením samotným.. spím v noční košili a převlíkám se hned, protože by mi byla zima, ale spíš s tím, aby vydrželo relativně čisté po delší dobu.. Protože buď se pokecám já při vaření, nebo si do mě mladý utře špinavé ruce :cert: , polije mě, takže už si večer přijdu jak čuně :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5732

Tak já bavlněný triko a tepláky..Od dětí jsem věčně umazaná nebo poblitá :roll: :roll: Fakt kočka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.9.11 09:05
Stensa píše:
Ahoj, tak jsem se dneska zamyslela nad tim jaký „modely“ mám na doma a jestli je na tom někdo podobně jako já.Neni totiž vyjímkou, že kolikrát, když se nejde ven, tak jsem třeba v pyžamu až do odpoledne :roll: Nebo taky často chodim jenom v delšim triku, bez kalhotek a podprdy-joo a to moje prsa už dááávno nejsou co bývala :oops: Nebo si kolikrát oblečnu večer pyžamo jak jsem ho ráno svlíkla-samo, že je naruby :lol: No a vlastně v čem v noci spím většinou ani pyžamo neni, jsou to přítelovo velký trika :mrgreen: Tak jste taky takový modelky? Nebo jsem čuně jenom já? :mrgreen:

taky tak :) opravdu vyjimecne jsem „kulturni“ uz od rana. Snazim se ale prevlikat z nocni kosile, na me to take pusobi uspavacim nicnedelacim ucinkem :) ale ted jsem v nocni kosili a uz snidam a odsavam… snad to dnes vyjde - zkulturnit se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
9.9.11 09:06
Dadulina píše:
Ahoj já sem na tom podobně :-D Jenom občas když je chladno přiobleču nějaké „sexy“ tepláčky :lol:

Asi jsme na tom všechny stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251

Nápodobně…, když je teplo tričko a kalhotky, když se ochladí přidám tepláky. Nesnáším a to fakt hodně neohlášené náštěvy. :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.09.11 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

Kalhotky a tričko (podprdu ani náhodou :mrgreen: ), když je zima tak tepláky…

Spím nahá nebo v tričku a když už je velká zima, tak v teplém pyžamu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová