V čem chodíte doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
9.9.11 10:06

od tý doby, co nám pošťačka vlezla do baráku (nefunkční zvonek) ve 12 hodim a vytáhla mě tak rozcuchanou z postele :cert: , si dávám majzla a mám aspoň triko a tepláky :mrgreen: .D tří hodin ale musim vypadat „funkčně“, to se přítel vrací z práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
9.9.11 10:10

Doma nosím velmi sexy tepláky :lol: a sportovní trička, z noční košile se převlíkám, i večer do ní, spodní prádlo nosím teda pravidelně, bez něj mám blbej pocit. Ale jináč v podvečer po uklízení a vaření, samej vlek na vytahaných teplácích a tričku, jo jo, modelka jsem taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.9.11 10:11

no nemám ráda chodit v pyžamu celý dopoledne.. tak to teda nedělám!
ale na doma mám klasika tepláky a trika.. některá fakt děsná - flekatá co ńejde vyprat!
na noc pyžamo.. neumím spát v košili a potřebuju kalhoty je mi pak zima!
doma se nemaluju…
jooo a melír jsem měla naposledy v květnu!!! ale tam už se chystám! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.9.11 10:15
Janulin píše:
od tý doby, co nám pošťačka vlezla do baráku (nefunkční zvonek) ve 12 hodim a vytáhla mě tak rozcuchanou z postele :cert: , si dávám majzla a mám aspoň triko a tepláky :mrgreen: .D tří hodin ale musim vypadat „funkčně“, to se přítel vrací z práce :-)

Taky se snazim vypadat normalne kdyz prijde manzel domu, nejspis by nic nerekl i kdyby mne kazdy den nasel doma v pyzamu, ja si ale myslim ze jeden z duvodu proc mame spokojene manzelstvi tak dlouho, je ze se snazime byt jeden pro druheho porad atraktivni a dodrzujeme urcite zasady aby nam ta pritazlivost vydrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
9.9.11 10:25

Docela jsem čekala, že většina přispěvatelek chodí doma v něčem lepším než teplákách, tak jsem překvapená. Já střídám tepláky a domácí kalhoty, někdy po příchodu z práce ani nestihnu se převlíct a strávím zbytek dne doma ve „slušných“ kalhotách. Sukni převlíkám vždycky, té je mi líto na sezení na zemi.
Překvapilo mě, že některé doma chodíte bez kalhotek. To fakt nemáte vůbec žádný výtok? :think:
Podprdu jsem dčív nenosila vůbec, teď už pořád, i doma, už bych se bez ní cítila divně. Jedině ve velkých vedrech jsem si ji doma odpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
9.9.11 10:32

Já chodím doma v teplákách a tričku, ale snažím se v rámci možností aby byly čisté, klidně se převleču i během dne…jinak v pyžamu doma pochoduju max. dopoledne a to tak dvakrát do roka :mrgreen: bez učesání bych vypadala jako čarodejnice :mrgreen: akorát se doma moc nelíčím jen ven…jo a podprdu vždy a všude jinak bych tahala prsa snad po zemi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.11 10:34

Tepláky a tričko :-). Pohodlnost vítězí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
9.9.11 10:39

doma chodím v tříčtvtečních teplákách, který už nemůžu nosit na ven (takže fakt super modely :mrgreen: ) a trika, který už jsem taky vyřadila z nošení mezi lidi… k tomu většinou tlustý fusky na nohy, páč máme doma plovoučky a je od země chladno :mrgreen:
ale abych měla nějaký pocit, že jsem kočka, tak si aspoň měnim naušnice, který se mi barevně hodí :mrgreen: taková moje úchylka!
na noc tílko a trenky…
džíny bych si na doma nevzala ani náhodou!!!! Nebudu si mačkat bříško přeci! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
9.9.11 10:40

Můžu se zeptat mimo téma - vadí vašim mužům, když je požádáte, aby si vzali něco lepšího, více sexy? MM to považuje bohužel za bezpředmětné :-( a dá na pohodlí. Občas působíme na ulici dost nesourodě, on v bermudách a triku a já v sukni s halenkou nebo šatech a podpatky. Tak mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 10:42
Eliška píše:
Docela jsem čekala, že většina přispěvatelek chodí doma v něčem lepším než teplákách, tak jsem překvapená. Já střídám tepláky a domácí kalhoty, někdy po příchodu z práce ani nestihnu se převlíct a strávím zbytek dne doma ve „slušných“ kalhotách. Sukni převlíkám vždycky, té je mi líto na sezení na zemi.
Překvapilo mě, že některé doma chodíte bez kalhotek. To fakt nemáte vůbec žádný výtok? :think:

To bych bez kalhotek taky nemohla, právě kvůli občasným výtokům a když už tak aspoň nějaké trenkokraťasy… Sice muž mi pořád řiká jak by byl štastný kdybych doma chodila nahá, ale to bych asi nepřežila :lol: Jeho vzruší jenom když se předkloním a kdybych neměla spodek tak by byl asi pořád nalepený na mě :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.9.11 10:43

tak u nás to funguje…když sportovní tak oba, když vyšňořený tak taky oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 10:44
Stensa píše:
tak u nás to funguje…když sportovní tak oba, když vyšňořený tak taky oba

U nás to samé… Máme víceméně stený styl oblíkání akže to ani tolik neřešíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.9.11 10:49

Tesim se, ze se trochu ochladilo a chlap zacne zase nosit kalhoty a dziny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 10:51
papavlinka33 píše:
Tesim se, ze se trochu ochladilo a chlap zacne zase nosit kalhoty a dziny.

Tak to ten můj ani v létě kalhoty nesundá…Kraťasy nosí jenom doma a k vodě.. Jinak vůbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.11 10:52
Eliška píše:
Můžu se zeptat mimo téma - vadí vašim mužům, když je požádáte, aby si vzali něco lepšího, více sexy? MM to považuje bohužel za bezpředmětné :-( a dá na pohodlí. Občas působíme na ulici dost nesourodě, on v bermudách a triku a já v sukni s halenkou nebo šatech a podpatky. Tak mě to mrzí.
řenu, co si má vzít at ladime a poslechne
doma chodi normalne,jen ve spodnim pradle nikdy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová