Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to u nás vůbec nefunguje, max. tak do divadla. Jinak si do toho mluvit nenechá. Džíny jsou pro něj tak pod 5 st. Celsia, jinak je na ně moc teplo ![]()
Taky přispěju…co bydlím teď už s manželem, tak mám hezké oblečení na doma, dobré kousky má Tchibo, takže legíny s delší tunikou nebo domácí kalhoty s nějakým volnějším trikem. Vršky nakupuju v sekáči za levno. Začla jsem vyřazovat věci nevypratelné, obtahující a ty co jsem na sobě rok neměla, takže šance, že by z nich byly domácí hadry mizí.
První co ráno dělám-přebaluju prcka, nechám ho na přebalováku nahatýho a čistim zuby, nandám čočky a učešu. U snídaně se maluju a po snídani se jdu převlíct. Nechci, aby se ze mě stala matka-matrona neupravená
Teď ještě musim zatočit s kilama navíc a budu spokojená úplně ![]()
tak já si potrpím na pěkný věci i doma. vytahaný starý tepláky nevlastním, mám ale pár sportovních kousků od Nike.
Ráno se oblíkám tak, abych mohla jít rovnou ven. Obvykle džíny, tričko, košile, tunika nebo svetr. Pokud mě poblije dítě, jdu se prostě převlíct.
A taky bych nesnesla, kdyby manžel přišel z práce (kde se kolem něho točí spousta navoněných „vystajlovaných“ ženských) a doma musel koukat na ženskou ve vytahaných hadrech.
janisska píše:
Taky přispěju…co bydlím teď už s manželem, tak mám hezké oblečení na doma, dobré kousky má Tchibo, takže legíny s delší tunikou nebo domácí kalhoty s nějakým volnějším trikem. Vršky nakupuju v sekáči za levno. Začla jsem vyřazovat věci nevypratelné, obtahující a ty co jsem na sobě rok neměla, takže šance, že by z nich byly domácí hadry mizí.První co ráno dělám-přebaluju prcka, nechám ho na přebalováku nahatýho a čistim zuby, nandám čočky a učešu. U snídaně se maluju a po snídani se jdu převlíct. Nechci, aby se ze mě stala matka-matrona neupravená
Teď ještě musim zatočit s kilama navíc a budu spokojená úplně
promiň, nechci rýpat, není to k tématu, ale připomnělo mi to tady jeden deníček nedávno - jedna taky nechala malou na přebalováku, otočila se a… ta spadla a už jeli do nemocnice s naštípnutou lebkou. Snad ho máš nějak zajištěnýho…
Eliška píše:
Tak to u nás vůbec nefunguje, max. tak do divadla. Jinak si do toho mluvit nenechá. Džíny jsou pro něj tak pod 5 st. Celsia, jinak je na ně moc teplo
oblika se hezku, jen ma proste rad kratase, ja je zase nemusim vubec, mame stavebni firmu takze bud travi cas celej den v monterkach na stavbe nebo v obleku na jednanich, je rad ze si muze trochu odfrknout alespon doma. Jinak holky jak se vam libi ta moda-ruzove panske kosile a trika? muj chlap by neco takoveho na sebe nikdy nevzal, a muj nazor je to divny nelibi se mi to, chlap v ruzovym, ble
Black_Orchids píše:janisska píše:promiň, nechci rýpat, není to k tématu, ale připomnělo mi to tady jeden deníček nedávno - jedna taky nechala malou na přebalováku, otočila se a… ta spadla a už jeli do nemocnice s naštípnutou lebkou. Snad ho máš nějak zajištěnýho…
Taky přispěju…co bydlím teď už s manželem, tak mám hezké oblečení na doma, dobré kousky má Tchibo, takže legíny s delší tunikou nebo domácí kalhoty s nějakým volnějším trikem. Vršky nakupuju v sekáči za levno. Začla jsem vyřazovat věci nevypratelné, obtahující a ty co jsem na sobě rok neměla, takže šance, že by z nich byly domácí hadry mizí.První co ráno dělám-přebaluju prcka, nechám ho na přebalováku nahatýho a čistim zuby, nandám čočky a učešu. U snídaně se maluju a po snídani se jdu převlíct. Nechci, aby se ze mě stala matka-matrona neupravená
Teď ještě musim zatočit s kilama navíc a budu spokojená úplně
jasně, že, přebalovák je hned u umyvadla u kterýho stojim, takže u toho na prcka dělám blbiny a jsem připravena zasáhnout
už se přetáčí, tak je pozornost na místě ![]()
Black_Orchids píše:
tak já si potrpím na pěkný věci i doma. vytahaný starý tepláky nevlastním, mám ale pár sportovních kousků od Nike.
Ráno se oblíkám tak, abych mohla jít rovnou ven. Obvykle džíny, tričko, košile, tunika nebo svetr. Pokud mě poblije dítě, jdu se prostě převlíct.A taky bych nesnesla, kdyby manžel přišel z práce (kde se kolem něho točí spousta navoněných „vystajlovaných“ ženských) a doma musel koukat na ženskou ve vytahaných hadrech.
Joo tak ve tvojem případě bych se asi taky o sebe doma víc starala.. Jako né že bych chodila celej den neumytá a neučesaná , to néé.. Ale když nikam nejdu tak se nemaluju nebo tak… Ale můj chlap má v práci jenom samé chlapy, za což sem teda moc rááda ![]()
Hi hi, to jsem se pobavila nad tema modelama
Snazim se doma oblekat pohodlne ale ne hnusne. Takze jsem prestala rozlisovat mezi trickama na ven a na doma. Stary a vytahany obleceni me deprimuje. Takze vetsinou vrsek docela sexy a k tomu kalhoty od pyzama…ty si asi vzit nenecham. Teplaky na uklizeni a kdyz tu pritel neni. Nechci aby me videl jen upatlanou a ve vytahanym obleceni, kdyz prijde domu. Maluju se sice kazdej den, ale vecer uz to vypada vselijak. Jinak nektery jeho modely sou taky husty..kdyz je vidim, ztracim trochu chut na nejake velke neznosti ![]()
papavlinka33 píše:Eliška píše:oblika se hezku, jen ma proste rad kratase, ja je zase nemusim vubec, mame stavebni firmu takze bud travi cas celej den v monterkach na stavbe nebo v obleku na jednanich, je rad ze si muze trochu odfrknout alespon doma. Jinak holky jak se vam libi ta moda-ruzove panske kosile a trika? muj chlap by neco takoveho na sebe nikdy nevzal, a muj nazor je to divny nelibi se mi to, chlap v ruzovym, ble
Tak to u nás vůbec nefunguje, max. tak do divadla. Jinak si do toho mluvit nenechá. Džíny jsou pro něj tak pod 5 st. Celsia, jinak je na ně moc teplo
je to zvláštní a manželovi by to asi nevadilo(jsme tanečníci a tam je to normální-co je moderní, to se nosí), ale v práci by se mu smáli, tak to ani nekupuju. Je hodně zvláštní vidět růžové triko nebo svetr na třeba důchodci
Růžová košile v obleku mi nevadí.
papavlinka33 píše:Eliška píše:oblika se hezku, jen ma proste rad kratase, ja je zase nemusim vubec, mame stavebni firmu takze bud travi cas celej den v monterkach na stavbe nebo v obleku na jednanich, je rad ze si muze trochu odfrknout alespon doma. Jinak holky jak se vam libi ta moda-ruzove panske kosile a trika? muj chlap by neco takoveho na sebe nikdy nevzal, a muj nazor je to divny nelibi se mi to, chlap v ruzovym, ble
Mě se v růžovým chlapi taky nelíbí… přijdou mi s prominutím přiteplený… Můj muž má jedno bledě modré tričko s Marylin Monroe, ale je fakt stylové. Ale jediné…
janisska píše:papavlinka33 píše:Eliška píše:oblika se hezku, jen ma proste rad kratase, ja je zase nemusim vubec, mame stavebni firmu takze bud travi cas celej den v monterkach na stavbe nebo v obleku na jednanich, je rad ze si muze trochu odfrknout alespon doma. Jinak holky jak se vam libi ta moda-ruzove panske kosile a trika? muj chlap by neco takoveho na sebe nikdy nevzal, a muj nazor je to divny nelibi se mi to, chlap v ruzovym, ble
Tak to u nás vůbec nefunguje, max. tak do divadla. Jinak si do toho mluvit nenechá. Džíny jsou pro něj tak pod 5 st. Celsia, jinak je na ně moc teploje to zvláštní a manželovi by to asi nevadilo(jsme tanečníci a tam je to normální-co je moderní, to se nosí), ale v práci by se mu smáli, tak to ani nekupuju. Je hodně zvláštní vidět růžové triko nebo svetr na třeba důchodci
Růžová košile v obleku mi nevadí. [/citace
Vlastne ted jsem si vzpomela ze jsem videla chlapika s tmave ruzovou kosili v obleku, byla spis do fialova a nebylo to tak desny, ale jinak to nemusim. Nejlepsi jsou ty zaprany do ruzova, a dotycnej si mysli jak to nikdo nepozna ze to neni origos ruzovy, no des
Příspěvek upraven 09.09.11 v 11:18
Zelená košila a k tomu růžová kravata .....
Nechápu, kde nechali oči a vskus.
není růžová jako růžová ![]()
můj muž je modrooký blonďák (letní typ - dle barevné typologie) a pastelová růžová (stejně jako světle modrá nebo zelená) mu sluší. Nebrání se nosit trendy věci.
Já nosím vytahané triko, kalhotky a chlupaté papuče ![]()
Jednou jsem takhle večer a zazvonil zvonek. Já myslela, že to je partner a že si zapomněl klíče a on to byl ve skutečnosti jeho kamarád, no to byl pohled za všechny prachy ![]()
manžel by si nikdy růžovou na sebe nevzal a ani bych mu ji nedovolila
taky se my to moc nelíbí.