V čem chodíte doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
9.9.11 13:42
janisska píše:
chuanitka píše:
janisska píše:
Taky přispěju…co bydlím teď už s manželem, tak mám hezké oblečení na doma, dobré kousky má Tchibo, takže legíny s delší tunikou nebo domácí kalhoty s nějakým volnějším trikem. Vršky nakupuju v sekáči za levno. Začla jsem vyřazovat věci nevypratelné, obtahující a ty co jsem na sobě rok neměla, takže šance, že by z nich byly domácí hadry mizí. :dance: První co ráno dělám-přebaluju prcka, nechám ho na přebalováku nahatýho a čistim zuby, nandám čočky a učešu. U snídaně se maluju a po snídani se jdu převlíct. Nechci, aby se ze mě stala matka-matrona neupravená :mrgreen: Teď ještě musim zatočit s kilama navíc a budu spokojená úplně :lol:
Počkej, až přestaneš mít ležáka :lol:
To zní jako výhružka a výsměch :lol: :mrgreen: No nebude to dlouho trvat, tak jsem na to zvědavá :mrgreen: Jako vstávat dřív než on nebudu, ale namalovat se musim :mrgreen:

Neboj, pokud jsi zvyklá se o sebe starat a není ti jedno jak vypadáš, tak si najdeš tu minutku času kdykoliv. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
9.9.11 14:01

Já doma chodím celoročně v riflové sukni, tričku a zásadně naboso, protože nesnáším ponožky :-D Občas si nechám na doma nějaké horší triko, ale necítím se v tom, tak ho pak stejně nenosím.

Manžel nosí doma kraťasy, ve spodním prádle tady nepobíháme ani jeden pokud nejsou nějaké extrémní vedra.

A docela mě pobavil dotaz na růžovu pro chlapy. Já ji mám na tom svém ráda, stejně jako červenou. Partner je tmavovlasý tmavooký, tak mu sluší skoro všechny odstíny, zrovna nedávno si koupil docela výrazné triko, předtím měl vždy jen pastelové. Prý to chlapi v práci nemohli rozdýchat a teď vidím, že s tím mají problém i ženy :nevim: Já jsem myslela, že tyhle předsudky mají jen starší generace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.9.11 14:06

Taky se mi růžová na chlapech líbí :palec:
Teď ještě víc fialová, kterou jinak nemám zrovna v oblibě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
9.9.11 14:22

Holky, tahle diskuze mě tak vyhecovala, že jsem šla udělat pořádek do skříně. A víte jak to dopadlo??? Skoro všechno oblečení jsem vyházela, takže budu muset vyrazit na nákupy :lol: :lol: :lol:
Zůstalo mi jen pár triček a tepláky na zahradu a práci kolem baráku. Potom pár slušných triček, rifle, nějaké svetry,… Toť vše…
Nemáte typ na nějakého vizážistu nebo tak něco, kdo by mi poradil, jak se oblékat?
A už dva týdny si patlám na obličej noční a denní krém - to je na mě co říct :lol:
A navíc v pondělí začínám chodit cvičit - abych se zpevnila :lol: :lol: :lol: - takže se vlastně asi nejdříve trochu zpevním a potom vyrazím na nákupy :think:

A co se týče oblečení? Z pyžama nebo košile se převlékám hnedka ráno, nejraději mám tričko a kalhotky, ale jelikož mám prsa větších rozměrů, tak je musí jistit podprsenka. Když mrznu, natáhnu slušivé ponožtičky :lol: , a když je fakt velká zima, tak na sebe natáhnu takové pohodlné rifle. Nelíčím se každý den, ale když chci vypadat dobře, tak si pár minut na úpravu dám.
A češu se poctivě každé ráno, potom podle potřeby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
9.9.11 14:53

Me ruzova na chlapech obecne nevadi ale zalezi jake triko a na jakem chlapovi. Ten muj ruzovou nenosi, protoze se k nemu nehodi a on se v ni ani neciti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
9.9.11 15:05

Ahojky,tak taky doma chodím v pohodlným.V létě jen triko a kalhotky a v zimě tepláky,triko,ale zásadně celoročně bez podprdy :mrgreen: .Chlap doma nosí tepláky a triko,v létě kraťasy.V létě spím nahatá :oops: v zimě mám teploučkou noční košilku :-D .Růžová na chlapech mi nevadí,ale osobně bych chlapovi nic růžového nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
9.9.11 16:23

vtipná diskuse :-D tak já od té doby, co jsem na mateřské, tudíž moje práce je převážně doma, tak se snažím bývat pěkně oblíkaná. Chodím různě, někdy hezčí tepláky a triko, někdy sukně, občas i na ty rifle dojde, návštěvy máme téměř denně a taky manželovi se chci líbit když přijde domů, ale chci, aby i holky měly doma upravenou mamku a i já sama sobě se líbila. Ale nelíčím se, jsem alergička, ekzematička, astmatička,takže to pro mě moc není, kdyžtak spíš na ven a jen tvářenku a stíny, voňavky taky moc nesmím, tak aspoň deodorant. úplně jsem koukala, že někdo chodí doma úplně bez všeho, to bych nedokázala, já nemůžu nahá ani spát, natož třeba vytírat podlahu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.9.11 18:36

Ahojte,taky chodím v manželových tričkách co chodí do práce,jsou vyprané ale díravé i sem tam od mořidla.Mám noční košulu,ale na ramínka,mrznou mi v noci ramena:-) ráno klasicky se převlékám do tepláku s dírama mezi nohama,a to jsem švadlena:-))) a jinak v létě chodím v chlapových trenkách,je to takové vzdušné:-DD

• Citovat
  • Upravit
1249
9.9.11 18:41
megham33 píše:
Ahojte,taky chodím v manželových tričkách co chodí do práce,jsou vyprané ale díravé i sem tam od mořidla.Mám noční košulu,ale na ramínka,mrznou mi v noci ramena:-) ráno klasicky se převlékám do tepláku s dírama mezi nohama,a to jsem švadlena:-))) a jinak v létě chodím v chlapových trenkách,je to takové vzdušné:-DD
:mrgreen: :mrgreen:
bychom mohly být sousedky,já má ještě na teplákách pár barev,co doma pracuju a nejdou vyprat..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.9.11 18:58

Terdule sousedko:-) jedny tepláky mám od sava na kolenou,čistila jsem spáry na kachličkách na podlaze v koupelně:-D takže vypadá to stylově.A když vím že budu doma celý den tak se ani nečešu:-D takže jsem jak čarodějnice.

• Citovat
  • Upravit
1249
9.9.11 19:01
megham33 píše:
Terdule sousedko:-) jedny tepláky mám od sava na kolenou,čistila jsem spáry na kachličkách na podlaze v koupelně:-D takže vypadá to stylově.A když vím že budu doma celý den tak se ani nečešu:-D takže jsem jak čarodějnice.
:mrgreen: :mrgreen: já se s tím taky ne..učešu se jen,když razím ráno do konzumu,podprsenku neznám,jen když razím do civilizace :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.9.11 19:38

Terdule,to já zas bez podprsenky ani ránu,a ted v těhu to mám jak vemena,takže trochu stud před chlapem:-DD musím mít od noh teplo tak i když mám kratase tak teplé ponožky musí být:-) ale do města beru kotníčkové.

• Citovat
  • Upravit
14777
9.9.11 20:08
Pavla Nováková píše:
Tepláky a tričko :-). Pohodlnost vítězí.

a chlap v růžovém se mi vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
13.3.14 22:54

V pohodlném oblečení :lol: triko kalhoty někdy tepláky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28840
14.3.14 07:36

Podle nálady, někdy tepláky a triko, jindy sukně, domácí šaty atp :roll: doma se nemaluju, učešu se a umyju si obličej teda vždycky :roll: manželovo oblečení nenosím, toho jsem se v těhotenství natahala dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová