Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako manžel když přijde z práce, tak podle teploty jde buď rovnou do trenek, a nebo si bere montérky, páč prostě jde dělat ven. A já kdybych se vyfíkla, tak na mně bude asi hledět podezřele ve smyslu „tys celý den nic nedělala“ …
Manžel má jedno děsivé triko, jsou na něm pruhy, ostré růžové, žluté a jasně modré…
Občas ho nosí, ale když jde se mnou, mít ho prostě nesmí. ![]()
Naštěstí si nechá říct a oblékáme se pěkně oba a nebo jsme doma nahatí taky oba. ![]()
Jak tu padlo, že někdo trpí na výtoky, mám štěstí, že já ne, tak si můžu tu „parádu“ naostro dovolit. ![]()
A že to manžu provokuje a pak mě přinejmenším pořád otlapkává, to mi vůbec nevadí. Naopak. ![]()
Emilie píše:
Jako manžel když přijde z práce, tak podle teploty jde buď rovnou do trenek, a nebo si bere montérky, páč prostě jde dělat ven. A já kdybych se vyfíkla, tak na mně bude asi hledět podezřele ve smyslu „tys celý den nic nedělala“ …
Mám to podobně… když se vyfiknu když sem jenom doma… a přijde a ptá se mě pro koho sem se jako tak vymodila ![]()
1veverka píše:
Manžel má jedno děsivé triko, jsou na něm pruhy, ostré růžové, žluté a jasně modré…Občas ho nosí, ale když jde se mnou, mít ho prostě nesmí.
Naštěstí si nechá říct a oblékáme se pěkně oba a nebo jsme doma nahatí taky oba.
Jak tu padlo, že někdo trpí na výtoky, mám štěstí, že já ne, tak si můžu tu „parádu“ naostro dovolit.
A že to manžu provokuje a pak mě přinejmenším pořád otlapkává, to mi vůbec nevadí. Naopak.
No my by to taky samože nevadilo, jenže bych s takovou neudělala doma nic! ![]()
Dadulina píše:Emilie píše:Mám to podobně… když se vyfiknu když sem jenom doma… a přijde a ptá se mě pro koho sem se jako tak vymodila
já to mám naopak. mně říká: musíš o sebe víc pečovat..
myslí to ale hezky, ne ve stylu „ty zas vypadáš“.
Prostě má rád, když o sebe dbám a vypadám dobře.
Dadulina: Jo, to je taky fakt. Ale já pak manžu zapojuju do domácích prací, on mě třeba táhne do ložnice s tím, že „já ti s tím pak pomůžu“. ![]()
No ale fakt pomáhá… ![]()
No tak já teda nosím v létě kraťásky a tílko a teď tepláky a tričko, ale na tělo, nesnáším vytahané volné, připadám si v tom blbě
Teď zrovna mám na sobě, bleděmodrou teplákovku a bílé tričko. Vše na tělo. A každé ráno se musím nalíčit, síla zvyku, nešla bych taky asi ani s košem bez nalíčení. Akorád když jsem marod, tak zůstávám v pyžamu a nenalíčená, o to víc vypadám nemocně, dkyž mě všichni znají nalíčenou ![]()
Takže spíš asi patřím mezi ty fintivky na doma
![]()
Ale ejdnou jsme musela jít otevřít pošťákovi, rovnou z postele, takže rychle župan, nenalíčená, háro mi stálo nahoru, no to jsem si připadala…:-)
necetla sem celou diskuzi…
ale doma nosim stare teplaky nebo vlastnorucne udelane kratase ze starych rifli
,bez podprdy nejedu,a stare tricko od barev , nekdy kdyz sa me nehcce oblekat tak osatnu v obrim tricku pod kolena bez podprdy
,a kdyz vim ze nekam pujdu tak slusne,, treba dnes mam na sobe stare pobarvene teplaky a slusne trickko ![]()
Jsou typy chlapů, kterým světle růžová košile sluší
A vůbec jim neubírá na mužnosti. Ale třeba ten můj by v ní vypadal tedy fakt … ![]()
Můj chlap se mi nejvíc líbí v černé ![]()
Eliška: To mně se líbí manža taky v černé.
On má i tmavé vlasy, je velký, nosí takové odrostlé strniště, vypadá pak krásně, když je v saku nebo pěkné bundě, to se po něm i po těch letech plazím jak „zamlada“.
![]()
Jelikož mám dost šikézní dva sousedy, tak doma nechodím ve vytahaných hadrech (i když uznávám, že jsou pohodlné
) , bez podprsenky nevylezu ani z ložnice, páč bych byla jak ploštice
a chci se cítit dobře, nejen pohodlně, ale když projdu kolem zrcadla, abych se nelekla a nemusela se bát, že někdo nečekaně zazvoní. Tak to mám i s líčením, nenalíčená ani z odpadkama, to je taková moje úchylka ![]()
Jsem rada, ze nejsem sama kdo se na doma obleka pohodlne. Rifle mi na doma prijdu dost nepohodlny, chodit denne namalovana by mi bylo dost neprijemny. Na druhou stranu ve vytahanym, rozervanym triku a vytahanych teplacich bych se citila blbe, takze volim zlaty stred - slusne teplaky a triko. Na ven se vzdy upravim a prevleknu.
Nikdy jsem od manzela neslysela vytku k tomu jak vypadam nebo ze jsem neupravena, bere me takovou jaka jsem a ja jeho taky. Nedokazala bych zit s nekym kdo by komentoval muj velky zadek, nebo rozcuch. Ja si moje nedostatky uvedomuji a muj blizky mi je rozhodne pripominat nemusi.
janisska píše:
Taky přispěju…co bydlím teď už s manželem, tak mám hezké oblečení na doma, dobré kousky má Tchibo, takže legíny s delší tunikou nebo domácí kalhoty s nějakým volnějším trikem. Vršky nakupuju v sekáči za levno. Začla jsem vyřazovat věci nevypratelné, obtahující a ty co jsem na sobě rok neměla, takže šance, že by z nich byly domácí hadry mizí.První co ráno dělám-přebaluju prcka, nechám ho na přebalováku nahatýho a čistim zuby, nandám čočky a učešu. U snídaně se maluju a po snídani se jdu převlíct. Nechci, aby se ze mě stala matka-matrona neupravená
Teď ještě musim zatočit s kilama navíc a budu spokojená úplně
Počkej, až přestaneš mít ležáka ![]()
chuanitka píše:janisska píše:Počkej, až přestaneš mít ležáka
Taky přispěju…co bydlím teď už s manželem, tak mám hezké oblečení na doma, dobré kousky má Tchibo, takže legíny s delší tunikou nebo domácí kalhoty s nějakým volnějším trikem. Vršky nakupuju v sekáči za levno. Začla jsem vyřazovat věci nevypratelné, obtahující a ty co jsem na sobě rok neměla, takže šance, že by z nich byly domácí hadry mizí.První co ráno dělám-přebaluju prcka, nechám ho na přebalováku nahatýho a čistim zuby, nandám čočky a učešu. U snídaně se maluju a po snídani se jdu převlíct. Nechci, aby se ze mě stala matka-matrona neupravená
Teď ještě musim zatočit s kilama navíc a budu spokojená úplně
To zní jako výhružka a výsměch
No nebude to dlouho trvat, tak jsem na to zvědavá
Jako vstávat dřív než on nebudu, ale namalovat se musim ![]()
Já doma nosím tepláky a tričko - nějaký starší, sepraný, flekatý, vytahaný a podobně
. Noční košili a ponožky na spaní svlíkám hned po probuzení, vadí mi v tom být jen o chvilku dýl.